Telegraaf

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Telegraaf. Telegraaf is een van de 15150 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Telegraaf nieuws

EU bereid Brexit uit te stellen tot 22 mei

21-03-2019 - 0 reacties


Rutte: ook kijken naar samenwerking met FVD

21-03-2019 - 1 reacties


Lekker snacken: High Friet is de nieuwe High Tea

21-03-2019 - 0 reacties Een restaurant in Dieden-Ravenstein heeft de High Friet in het leven geroepen. In plaats van gezonde broodjes, smoothies en muntthee, worden er borden vol frikadellen en andere snacks geserveerd.

Naast de gefrituurde snacks heb je ook nog keuze uit vijf soorten friet, stoofvlees en verschillende sauzen.


‘Klimaatplannen nóg rigoureuzer door winst Baudet’

21-03-2019 - 0 reacties De winst van Forum voor Democratie zorgt voor een aardverschuiving in Den Haag. Jorn Jonker legt uit wat de gevolgen zijn.


Uitstel Brexit stuit op verzet Brussel

20-03-2019 - 0 reacties BRUSSEL - Het verzoek van de Britse premier Theresa May om de Brexit uit te stellen tot 30 juni stuit op verzet in Brussel in verband met de Europese verkiezingen. Die worden van 23 tot 26 mei gehouden en elk EU-land is verplicht die te organiseren. Volgens een woordvoerder van de Europese Commissie kan een kort uitstel daarom niet langer dan tot 23 mei duren.


Cycloon Afrika mogelijk grootste weersgerelateerde ramp ooit

19-03-2019 - 0 reacties GENÈVE - De cycloon die de afgelopen dagen het zuidoosten van Afrika trof kan wel eens uitgroeien tot de grootste weersgerelateerde natuurramp ooit op het zuidelijk halfrond. Met die onheilspellende boodschap kwam het Wereldvoedselprogramma van de VN dinsdag.


Bijzonder geitje gaat de wereld over

19-03-2019 - 0 reacties Het pasgeboren dier uit India trekt veel bekijks vanwege haar eigenaardige manier van lopen.


Geen hoger salaris voor ex-baas FrieslandCampina

14-03-2019 - 0 reacties Cees ’t Hart, die jarenlang de scepter zwaaide bij coöperatie FrieslandCampina, krijgt in zijn huidige functie als directeur van biermerk Carlsberg geen salarisverhoging. De Telegraaf meldt dat zijn salaris is bevroren op €7 miljoen.


Uw oesterzwam wordt gekweekt op koffieprut

14-03-2019 - 0 reacties LEEUWARDEN - Oesterzwammen kweken op koffiedik. Je zult maar op het idee komen. Inmiddels krijgt deze lumineuze ingeving van een aantal jaren geleden navolging op steeds professionelere schaal. Langzaam maar zeker schieten overal in Nederland ’zwamfabrieken’ als paddenstoelen uit de grond. De ondernemers delen hetzelfde ideaalbeeld: lokaal produceren, lokaal verkopen.


Felle brexit-Conservatieven tegen deal May

12-03-2019 - 0 reacties


Dierenbescherming haalt honderd honden weg bij broodfokker

05-03-2019 - 0 reacties DEVENTER - Honderd honden zijn vorige week weggehaald bij een hondenfokker uit Deventer. De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming heeft de honden samen met agenten van de dierenpolitie weggehaald, omdat de dieren leefden onder erbarmelijke omstandigheden.


Nederlander blieft geen vleestax als klimaatmaatregel

04-03-2019 - 0 reacties Dierenwelzijnsorganisaties, linkse partijen en natuurlijk de PvdD roepen al jaren dat er een vleestax moet komen als maatregelen tegen de milieuvervuilende vleesconsumptie. En met regelmaat laten ze doorschemeren dat dit is wat de Nederlander wil en de manier is om de consumptie van vlees verminderd. Maar uit een enquête van De Telegraaf blijkt dat de Nederlander, ook links georiënteerd, helemaal geen behoefte heeft aan een vleestax. Van alle voorgestelde klimaatmaatregelen vinden ze dit het slechtste voorstel.

De Telegraaf staat bekend als een van de weinige kranten, die sceptisch is tegenover allerlei klimaatmaatregelen en visies. Nu klimaat en het klimaatakkoord een ‘hot item’ in Nederland is en de Nederlander geconfronteerd wordt met tal van duurbetaalde maatregelen, vond de krant het tijd om eens bij de Nederlanders zelf te peilen wat zij vinden. De uitkomsten zijn voor de ‘klimaattafelaars’ niet al te positief. Vooral omdat burgers niet gehoord werden en alle maatregelen door de burger betaald moet worden, terwijl de bedrijven, die juist verantwoordelijk zijn voor de grootste vervuiling, buiten schot blijft.


Nederlander blieft geen vleestax als klimaatmaatregel

04-03-2019 - 0 reacties Uit een enquête van De Telegraaf blijkt dat de Nederlander, ook links georiënteerd, helemaal geen behoefte heeft aan een vleestax. Van alle voorgestelde klimaatmaatregelen vinden ze dit het slechtste voorstel.


Nederlander blieft geen vleestax als klimaatmaatregel

04-03-2019 - 0 reacties Uit een enquête van De Telegraaf blijkt dat de Nederlander, ook links georiënteerd, helemaal geen behoefte heeft aan een vleestax. Van alle voorgestelde klimaatmaatregelen vinden ze dit het slechtste voorstel.


Zeewierboerderij op Noordzee overvaren

01-03-2019 - 0 reacties


Sexy boerin poseert voor trekker

01-03-2019 - 7 reacties Nadieh (30) is Miss Maart op de bekende boerinnenkalender.


Lage melkprijs hakt erin bij FrieslandCampina

28-02-2019 - 103 reacties De lage melkprijs en concurrentie in Azië hebben een flink gat geslagen in de resultaten van FrieslandCampina. De zuivelreus zag zijn winst en bedrijfsresultaat behoorlijk teruglopen.


Wolven bijten in januari zes schapen dood

27-02-2019 - 0 reacties


Wie betaalt de rekening van dure uien?

20-02-2019 - 0 reacties De Telegraaf zette dinsdag 19 februari de kop 'Hoge uienprijs om te huilen' boven een artikel over hoge supermarktprijzen. Is de consument inderdaad het kind van de rekening? Een prijsvergelijking toont dat de boer flink meer verdiend, zonder dat tussenpartijen hier veel onder lijden.


‘Die wolf moet van mijn schapen afblijven’

19-02-2019 - 0 reacties