Vrouw

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Vrouw. Vrouw is een van de 16502 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Vrouw nieuws

Brabantse arts duikt op als buffeldoder in onderzoek dierenorganisatie

19-09-2020 - 0 reacties Een Nederlandse arts uit West-Brabant is opgedoken als buffeldoder in een onderzoek van dierenorganisatie Peta. De arts staat triomfantelijk op een foto met zijn vrouw naast een afgeschoten buffel. Hij reageert geïrriteerd: ,,Dankzij jagers floreert het wildlife in Afrika juist, maar er is altijd weer kritiek van mensen die er geen verstand van hebben.”


Deze boeren uit Brabant deden mee aan Boer Zoekt Vrouw: ken jij ze nog?

10-09-2020 - 0 reacties Boerin Michelle uit Boekel maakte donderdag bekend dat zij ten huwelijk is gevraagd door haar Maarten. De twee vonden elkaar dankzij televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw. In de afgelopen jaren deden er heel wat boeren en kandidaten uit Brabant mee. Ken jij ze nog? Doe de quiz!


Meer liefdesgeluk na Boer Zoekt Vrouw: ook Elise zet volgende stap in relatie

10-09-2020 - 0 reacties De liefde hangt in de lucht bij Boer Zoekt Vrouw. Nadat boerin Michelle eerder vandaag rond bazuinde dat ze ten huwelijk is gevraagd, is het ook raak bij kandidate Elise. De Zeeuwse en haar vriend Jonathan wonen samen in hun favoriete provincie.


BZV-boerin Michelle gaat trouwen met haar Maarten

10-09-2020 - 0 reacties Michelle van Asseldonk uit Boekel, beter bekend als Boerin Michelle uit de 2018-serie van Boer zoekt Vrouw, gaat trouwen. Maarten Bos, de man die zij destijds uitkoos uit drie kandidaten, heeft haar vorige week tijdens hun vakantie ten huwelijk gevraagd.


Boer zoekt Vrouw-deelnemers Jan en Nienke beëindigen relatie

27-08-2020 - 0 reacties Jan en Nienke, die tijdens het recentste seizoen van Boer zoekt Vrouw een relatie kregen, zijn uit elkaar. De twee maken dit donderdag bekend op de website van het KRO-NCRV-programma.


Weekendje Vlieland helpt niet: Boer Jan en Nienke uit elkaar na verschil in kinderwens

27-08-2020 - 0 reacties Boer Jan en Nienke, bekend van het laatste seizoen van Boer zoekt vrouw, zijn uit elkaar. Ze hoopten hun relatie onlangs nog te lijmen met een weekendje vakantie op Vlieland, maar tevergeefs. ,,We hebben andere ideeën over de toekomst’’, zegt zorgboer Jan tegen KRO-NCRV.


Boer Willem maakt na Boer zoekt Vrouw comeback op tv

06-08-2020 - 0 reacties Boer Willem keert terug op televisie. Na zijn zoektocht naar de liefde, die grotendeels online te volgen was, is de agrariër binnenkort opnieuw te zien in een programma van Yvon Jaspers.


Boer Willem en Canadese boer Riks te zien in boerderijserie Yvon Jaspers

05-08-2020 - 0 reacties In het derde seizoen van Onze Boerderij, waarin Yvon Jaspers zich onderdompelt in het leven op de boerderij, duiken opnieuw oud deelnemers uit Boer Zoekt Vrouw op. Zo kletst de presentatrice bij met natuurboer Willem en boer Riks, die in Canada woont.


Annemiek van Boer zoekt Vrouw heeft er een hard hoofd in, maar laat toch haar stem horen bij boerenprotest: 'Het moet ophouden. Het is gewoon te veel'

22-07-2020 - 0 reacties Boerin Annemiek Koekoek uit Tynaarlo, bekend van Boer zoekt Vrouw, is ook van de partij bij het boerenprotest ,,Ik heb er een hard hoofd in dat we de voermaatregel vandaag van tafel krijgen, maar we moeten als boeren onze stem laten horen.’’


Annemiek uit Boer zoekt Vrouw denkt nu al aan samenwonen

29-06-2020 - 0 reacties 'Boer zoekt Vrouw' eindigde voor Annemiek in mineur. Ze kreeg drie potentiële lovers op bezoek tijdens de logeerweek, maar helaas bleef de liefde uit. Maar nu is ze dan toch smoor op een nieuwe man in haar leven.


Boerin Annemiek is stapelverliefd: ‘Hij is echt heel leuk.’

28-06-2020 - 0 reacties De Drentse boerin Annemiek (26), de enige vrouwelijke agrariër die dit jaar in Boer Zoekt Vrouw op zoek ging naar de liefde, is niet langer vrijgezel. Eerder schoof ze nog in haar eentje aan tafel bij presentatrice Yvon Jaspers, maar na de opnames heeft ze toch een leuke man gevonden.


Tsunami lieveheersbeestjes overspoelt onze kust

26-06-2020 - 0 reacties Overheid doet niets

Je mag het tegenwoordig niet meer zeggen, maar er zijn de laatste tijd wel erg veel lieveheersbeestjes op het strand. Zo veel, dat dagjesmensen het massaal niet meer trekken en naar Hongarije verhuizen huis gaan. "„Gisteren viel het nog mee. Vandaag was het extreem”, vertelt Kevin, die met zijn vrouw en tweejarige zoontje op het strand bij Hoek van Holland wilde genieten." Verdomme hee. Genieten met zijn vrouw en tweejarig zoontje op het strand, dat was het enige wat Kevin wilde. Houdt het dan nooit op???

Onze Roomblanke Dochters Lastiggevallen

Social


Vos slaat volgens Rosmalense vrouw binnen enkele dagen twee keer toe in kippenren

15-06-2020 - 0 reacties ROSMALEN - ,,Ik dacht dat we genoeg veiligheidsmaatregelen hadden genomen. Maar het is weer mis gegaan.’’ Dat zegt Margret Koolen, bewoonster van een woning aan de Kreijenstraat in Rosmalen over vier kippen die volgens haar afgelopen nacht werden gedood door een vos.


Boer zoekt Vrouw heeft wéér een baby op de wereld gebracht

11-06-2020 - 0 reacties Het succesvolle 'Boer zoekt Vrouw' bewijst maar weer eens een enorm vruchtbaar programma te zijn. Eerder werd al bekend dat het programma sinds de start heeft geleid tot 75 baby’s, en daar is er nog een bij gekomen. Niemand minder dan boer Leo en zijn liefde Eline zijn namelijk voor de derde keer trotse ouders geworden.


Ook de derde vrouw van Bastiaan uit BzV heeft de liefde gevonden

08-06-2020 - 0 reacties Het is nog altijd dikke mik tussen boer Bastiaan en Milou uit 'Boer zoekt Vrouw'. Ook Elise, die het net niet schopte tot de vriendin van Bastiaan, is verliefd. Maar hoe gaat het eigenlijk met de derde vrouw: Madeleen? Zij mag eindelijk bekendmaken dat ze na het BzV-avontuur de liefde heeft gevonden.


Vrijgezelle boer Theo geniet vijf jaar na Boer Zoekt Vrouw van zijn vrijheid

05-06-2020 - 76 reacties Boer Theo heeft vijf jaar na zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur een drastische beslissing genomen. De Noord-Hollander is boer af en verkocht zijn geliefde kaasboerderij. Hij gooide het roer om en geniet nu van de vrijheid waar hij zo naar verlangde.


Vrouwelijke verdachte ‘windmolenterreur’ wordt niet vervolgd

05-06-2020 - 0 reacties De zaak tegen de 66-jarige vrouw uit Emmen die betrokken zou zijn bij de windmolenterreur is geseponeerd. Dat laat het Openbaar Ministerie weten. De vrouw wordt niet langer vervolgd omdat er onvoldoende bewijs is voor betrokkenheid bij deze zaak. De Emmense is daardoor ook geen verdachte meer in deze zaak.


BzV Geert en Geert Jan lijken allebei nieuwe vrouw te hebben

03-06-2020 - 0 reacties Wat begon als 'Boer zoekt Vrouw' lijkt zomaar te veranderen in 'Temptation Island’. Nadat de zeer kortstondige relatie van boer Geert en Ingrid is gestrand, lijken hij en inmiddels goede vriend boer Geert Jan de bloemetjes flink buiten te zetten. Geert Jan deelt op zijn Instagram dan ook enkele verwarrende kiekjes.


Boer zoekt Vrouw haalt oude koeien uit de sloot

29-05-2020 - 0 reacties Het is tijd voor 'Boer zoekt Vrouw' om in het rijke verleden te graven. Het programma heeft de eerste drie seizoenen online gezet en die kun je nu helemaal gratis terugkijken. Wat was Yvon Jaspers nog jong!


Boer Geert en Ingrid alweer uit elkaar: ‘Hij wil even niets nu’

29-05-2020 - 0 reacties Het is niet langer ‘aan’ tussen boer Geert en zijn vriendin Ingrid, die hij leerde kennen vlak na de opnames van het KRO-NCRV-programma Boer Zoekt Vrouw. De 52-jarige Geert heeft het bijltje erbij neergegooid, laat zijn ex via Instagram weten.