Live updates

Volvo FH 4th gen

DAF XF105

DAF XF105

DAF XF105

Scania R450

DAF XF105

Iveco Stralis

Iveco Stralis

Volvo B58

DAF CF75

DAF XF105

MAN TGS 1st gen

Foton Auman

Scania P310

MAN TGX 2nd gen

Mercedes-Benz NG

MAN TGM 3rd gen

Volvo FL 2nd gen

MAN TGX 2nd gen

MAN TGX 2nd gen

DAF CF75

DAF XF Euro 6

DAF XF105

MAN TGX 1st gen

DAF XF105

DAF CF85

DAF XF105

DAF XF105

DAF XF105

MAN TGX 2nd gen

MAN TGE

MAN TGA

Scania R450

DAF 95XF

MAN TGA

MAN TGA

Scania R440

Scania R420

DAF XF Euro 6

Renault Master

MAN TGM 3rd gen

Volvo FH 4th gen

MAN TGM 3rd gen

Volvo FH 4th gen

DAF XF Euro 6

Volvo FH 3rd gen

Volvo FH 4th gen

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

Scania R500

MAN TGS 1st gen

DAF XF105

Scania R410

MAN TGX 2nd gen

Renault K-serie

VW Amarok

Renault K-serie

Renault T-serie

Scania P230

DAF XF

Volvo FH 4th gen

Kia en Hyundai gaan samen met Arrival elektrische bedrijfswagens ontwikkelen

Kia Motors Corporation en Hyundai Motor Company kondigen vandaag een strategische investering aan van 100 miljoen euro in een nieuwe partnership met Arrival, een Engelse start-up die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van elektrische auto’s. Met deze samenwerking plannen Kia en Hyundai een nieuwe generatie kleine en middelgrote elektrische bedrijfswagens en andere logistieke producten op de markt te brengen voor onder meer deelautobedrijven en shuttlediensten. Het schaalbare platform van Arrival vormt de basis voor verschillende soorten Purpose Built Vehicles die Kia en Hyundai samen willen ontwikkelen. De samenwerking stelt Kia en Hyundai enerzijds in staat om in te springen op de rap groeiende vraag naar milieuvriendelijke bedrijfswagens in Europa en anderzijds om te transformeren van autobouwers naar aanbieders van schone mobiliteit. Albert Biermann, President & Head of Research & Development Division voor Hyundai Motor Group, en Denis Sverdlov, Chief Executive Officer van Arrival, tekenden het contract voor de investeringen en de gezamenlijke ontwikkeling van elektrische voertuigen op het hoofdkantoor van Kia en Hyundai in Seoul. Van de totale investering draagt Hyundai €80 miljoen bij en Kia €20 miljoen. “De milieuvriendelijke voertuigmarkt in Europa zal naar verwachting snel groeien als gevolg van de introductie van strengere milieuregels,” zei Biermann. “Door het samen met Arrival ontwikkelen van elektrische bedrijfsvoertuigen, zijn we in staat om een concurrentievoordeel te behalen en geleidelijk ons leiderschap in de wereldwijde milieuvriendelijke voertuigmarkt te vestigen, met Europa op de voorgrond.” Denis Sverdlov van Arrival voegt eraan toe: “Arrival heeft met zijn elektrische Generation 2.0 voertuigen een baanbrekende productcategorie gecreëerd. Kia en Hyundai delen onze visie op de toekomst voor elektrische mobiliteit. Ons strategisch partnerschap met Hyundai en Kia betekent dat we al in de zeer nabije toekomst de introductie van onze elektrische Generation 2 voertuigen wereldwijd kunnen gaan opschalen.”

Barkas B1000

Lancia Delta

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Scania R450

DAF XF

MAN TGX

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Terberg FM1350

DAF XF

DAF XF105

DAF XF

Volvo FH 4th gen

Scania S-serie

MAN TGE

MAN TGM

DAF CF serie

MAN TGM

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF serie

DAF XF105

DAF XF Euro 6

DAF XF105

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF105

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF105

DAF XF Euro 6

Ford Transit

Renault T-serie

DAF CF serie

Volvo NL10

DAF CF serie

Scania R500

DAF XF105

DAF CF Euro 6

Iveco Daily

Citroën HY

Citroën HY

Citroën HY

Citroën HY

Citroën HY

Citroën HY

Citroën HY

Citroën HY

Citroën HY

Ford Transit

VW Caddy

Volvo FE 2nd gen

60e editie Caravana sfeervol en veelzijdig

van 23 t/m 28 januari viert Caravana haar 60e jubileum in het WTC Expo te Leeuwarden. Caravana is hét perfecte uitstapje voor iedereen die snel in de vakantiestemming wil komen. Op dit succesvolle kampeerevent begint de voorpret en vind je alles wat je nodig hebt om van je kampeervakantie een topvakantie te maken. Tijdens een gezellig dagje uit in het WTC Expo doe je een heleboel inspiratie op. Breed aanbod Caravana pakt uit met met caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Beleving en sfeer hebben dit jaar extra aandacht gekregen. Het aanbod is verrassend veelzijdig. Naast de vele vertrouwde deelnemers en merken zijn onder andere Eriba, LMC en Laika weer terug op Caravana. Er worden door vele deelnemers demonstraties op de stand gegeven en bezoekers kunnen samen met Veneboer Caravans & Campers in een Bürstner camper testritten maken. Daarnaast kunnen bezoekers een camper voor 1 week mee op reis winnen en laat De Waard Tenten in samenwerking met campings zien hoe mooi kamperen met de tent kan zijn. Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen presentaties volgen in de hal met campings, (voor)tenten en accessoires van onder andere ANWB, Camp-to-go en NKC. Kampeerauto van het jaar verkiezing Voor het 13e jaar op rij houdt de NKC de Kampeerauto van het jaar verkiezing. De Kampeerauto van het jaar 2020 wordt weer een echte publieksprijs. Er zijn drie categorieën: bus, integraal en half integraal. Net als afgelopen jaar is er per categorie een winnaar. Donderdag 23 januari om 14.00 uur maakt de NKC op Caravana de winnaars bekend op het podium naast haar stand (standnummer 3095). Je bent van harte welkom om dit feestje met ons mee te vieren! Tot ziens op de gezelligste kampeerbeurs van Nederland! Caravana is van 23 t/m 18 januari iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Scania R410

DAF XF Euro 6

MAN TGS

MAN-dealers klaar voor elektromobiliteit

Momenteel zijn drie MAN-dealers onderdeel van het MAN e-mobility netwerk. De MAN e-mobility dealers zijn qua sales en service klaar voor de nieuwe MAN eTGE en MAN eTGM. Deze dealers hebben hun faciliteiten zodanig aangepast en personeel opgeleid, dat zij volwaardige service kunnen verlenen aan klanten die met een MAN met elektrische aandrijving rijden. Het gaat om de dealers Van Leeuwen Truckservice uit Zuid-Holland, BTS uit Noord-Holland en Wierda Bedrijfswagens uit Friesland. Zij beschikken in totaal over negen vestigingen. Sinds kort is in Nederland de MAN e-TGE verkrijgbaar. Het is een ruime bestelauto die van een volledig elektrische aandrijving is voorzien. De MAN eTGE beleeft een droomstart op de Nederlandse markt. Nauwelijks waren de demo’s bij de dealers gearriveerd, of de eTGE won de Bestelauto Expo Publieksprijs in zijn segment. Inzet en eisen De eisen aan stadsdistributie veranderen in rap tempo. Tal van steden in binnen- en buitenland voeren milieuzones in, die erop neerkomen dat binnen nu en enkele jaren er alleen nog emissievrije voertuigen zoals de MAN eTGE de stad in mogen. Met dit nieuwe voertuig speelt MAN als een van de eerste leveranciers perfect in op de vraag naar schoon en stil transport. Met de MAN eTGE zet de truckbouwer een voertuig in de markt dat in drie kwartier tot 80% de tractiebatterij kan opladen, dat beschikt over 10,7 kubieke meter laadruimte en een laadvermogen van bijna een ton. Er is standaard sprake van een zeer rijke uitrusting. MAN verschaft vijf jaar garantie op het hele voertuig en acht jaar garantie op het accupakket. Advies Genoemde drie dealers hebben specialisten in dienst die klanten wegwijs kunnen maken in de regelgeving rond VAMIL, MIA en KIA subsidieregelingen. Klanten wordt geadviseerd te kiezen voor mobiliteitszekerheid door middel van full operationel lease. De totale kosten zijn dan voor de klant altijd vertaald naar vaste maandtermijnen. Onderhoudskosten en een verlengde garantie van vijf jaar zijn dan ook afgedekt. Verkopers van de eTGE brengen met de klant nauwkeurig de mobiliteitsbehoefte in beeld, waarna geadviseerd kan worden wat verstandig is met betrekking tot laadfaciliteiten. Dat zal in veel gevallen een laadpaal zijn op de thuisbasis van de eTGE. Maar het kan natuurlijk ook een snellader zijn op een vast losadres waar de eTGE dagelijks langer verblijft voor laden/lossen of pauzes.

New California 6.1 wins European Innovation Award 2020

The Beach version of the California 6.1, with its new mini kitchen, is the winner of the European Innovation Award 2020. The prize was presented on Sunday evening at Europe's largest holiday and leisure trade show: CMT in Stuttgart. It was the third high-calibre award for the new California 6.1 within the space of a week, having over the last few days also been crowned ‘Motorhome of the Year 2020’ and won the ‘Connected Car Award 2020’. The European Innovation Awards were initiated by German publishing house DoldeMedien. On the jury were journalists from 17 European motorhome, caravan and camping magazines as well as bloggers from the caravaning sector. In light of the competition's international slant, the award is especially significant for Volkswagen Commercial Vehicles. The California 6.1 Beach won in the category ‘Target Group Focus’. Factors evaluated here are vehicle concept or innovative components that have been specifically designed for selected target groups. The line's base model won through on this front against eleven rivals. Raymond Eckl, chairman of the jury and editor-in-chief of ‘Camping, Cars & Caravans’ magazine explained the reason for their choice: “Volkswagen Commercial Vehicles is aiming with the California Beach to offer multi-functionality at under 3.5 tonnes. With a completely redesigned, cleverly made mini kitchen which can be folded in and out, the California Beach with a 3-person bench seat and two individual seats in the back can be turned into a 7-seater – despite the kitchen!” The jury’s reasoning underlines the great variability of the California Beach 6.1, which can equally be used as an MPV or motorhome.

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

Saviem SG2

Saviem SG2

Saviem SG2

Saviem SG2

Saviem SG2

Saviem SG2

Geen

Geen

Renault Magnum

Geen

DAF CF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF

DAF XF Euro 6

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

DAF CF Euro 6

Volvo FM

Iveco Stralis

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

Geen

DAF XF Euro 6

Geen

DAF 1700

DAF LF serie

Volvo F6

DAF CF85

DAF 95XF

DAF CF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF CF

Geen

Geen

Geen

Geen

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

Geen

Geen

DAF XF Euro 6

Geen

Geen

DAF XF

Geen

Geen

Geen

Iveco Stralis

DAF XF Euro 6

Geen

Geen

Geen

Scania G450

Volvo FH 3rd gen

Scania G370

Scania R450 XT

Scania R410

Volvo FM 4th gen

DAF CF

DAF CF75

Cat Kraan

DAF CF Euro 6

Cat Meerdere

DAF LF45

Volvo FM 4th gen

Volvo FE 2nd gen

DAF CF75

DAF CF75

Volvo FE 2nd gen

Geen

DAF CF Euro 6

Volvo FH

DAF XF Euro 6

DAF CF Euro 6