Nacht

Nacht is vaak in het nieuws. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws omtrent Nacht en biedt dit aan via de website en de dagelijkse nieuwsbrief.

Nacht nieuws

Dode man aangetroffen op parkeerdak FloraHolland Naaldwijk

18-03-2019 - 0 reacties Op het parkeerdek van FloraHolland Naaldwijk is in de nacht van zondag op maandag een overleden persoon aangetroffen. Het slachtoffer zat in een geparkeerde auto. Er zijn nog een drietal ambulances ter plaatse geweest, maar de medische hulp mocht niet meer baten.


Oordeel juridisch adviseur Cox slecht nieuws voor ‘nieuwe’ brexitdeal May

12-03-2019 - 0 reacties Afgelopen nacht kwam er, onverwacht, witte rook uit Straatsburg. De Britse premier Theresa May en EU-voorzitter Jean-Claude Juncker leken voor de poorten van de no-deal brexit-hel alsnog een nieuw brexitakkoord te hebben weggesleept. Net voor de de tweede stemming over May's 'deal' die vandaag in het Britse Lagerhuis plaatsvindt. De juridisch adviseur van May blijft de deal echter een niet weg te wuiven juridisch risico voor het Verenigd Koninkrijk vinden. De kans dat het Lagerhuis May's nieuwste 'deal' opnieuw genadeloos wegstemt, is dan ook groot schrijft de Vlaamse financiële krant De Tijd.


Slachtafvalverwerker Noblesse in Wijster grotendeels verwoest na brand

10-02-2019 - 0 reacties In een loods van slachtafvalverwerker Noblesse aan de Ambachtsweg in Wijster heeft afgelopen nacht een grote brand gewoed. Het vuur heeft een groot deel van het bedrijf in de as gelegd.


Graafmachine in brand gevlogen in Geuzenveld

31-01-2019 - 0 reacties Een graafmachine is in de nacht van woensdag op donderdag in de wijk Geuzenveld in Amsterdam in brand gevlogen. Het is nog onbekend hoe de brand is ontstaan.


Het gaat weer sneeuwen in Zeeland

29-01-2019 - 0 reacties VLISSINGEN - Het gaat vanaf komende nacht weer sneeuwen. De eerste sneeuw zal volgens Weerplaza vallen in Zeeland. Vanuit het zuidwesten schuift het gebied met sneeuw langzaam over het land.


Tientallen ruiten ingegooid bij Poeldijkse kweker

28-01-2019 - 0 reacties Bij een kweker in Poeldijk zijn afgelopen weekend tientallen ruiten van zijn kas gesloopt. Dat meldt WOS. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vandalen veertig ruiten ingegooid.


Het wordt weer even winter: 'Woensdag een paar centimeter sneeuw'

28-01-2019 - 0 reacties Na de barre week die we achter de rug hebben, lijkt het nu eerder herfst dan winter. Toch komt de kou, in ieder geval voor even, terug. Vanaf morgen neemt de kans op winterse neerslag toe en vooral in de nacht van dinsdag op woensdag kan de wereld zomaar weer wit kleuren.


Geen gele nacht, wel rode sjaals en nieuwe partij - Frankrijk experimenteert met de nieuwe democrati

27-01-2019 - 0 reacties


Honderd drachtige schapen gestolen in Groningen

22-01-2019 - 0 reacties In de nacht van 20 op 21 januari is in de gemeente Slochteren in Groningen, een koppel van circa honderd schapen gestolen. Van de daders ontbreekt elk spoor. LTO roept mogelijke getuigen op zich te melden.


Boerderij Reduzum in vlammen op; jongvee komt om

19-01-2019 - 0 reacties In de nacht van zaterdag op zondag is een boerderij aan de Tsienzerbuorren in Reduzum in vlammen opgegaan. Jongvee dat in de schuur stond, is om het leven gekomen.


Foto van een ei Instagram-foto met meeste likes ooit

14-01-2019 - 0 reacties Een foto van een ei heeft afgelopen nacht het record van meeste likes op Instagram verbroken. De foto, waarop echt alleen maar een ei te zien is, had rond 07.00 uur meer dan 23 miljoen likes.


'Drenten in de Middeleeuwen massaal op wolvenklopjacht'

11-01-2019 - 0 reacties Volgens dominee-historicus Johan Picardt kwamen wolven in Drenthe in een 'onafzienbare menigte' voor. Naar een, alleen voor hem, bekende bron zouden er rond 1283 zoveel wolven zijn geweest, dat niet alleen het vee meer dan ooit werd verscheurd, maar dat zelfs dode mensen bij nacht en ontij uit hun graven werden 'geschrubt en verslonden'.

Volgens dominee-historicus Johan Picardt kwamen wolven in Drenthe in een 'onafzienbare menigte' voor. Naar een, alleen voor hem, bekende bron zouden er rond 1283 zoveel wolven zijn geweest, dat niet alleen het vee meer dan ooit werd verscheurd, maar dat zelfs dode mensen bij nacht en ontij uit hun graven werden 'geschrubt en verslonden'.


Boerin Anja doet oproep na vermoord schaap: "Hond aan de lijn, houd het voor de schapen fijn"

06-01-2019 - 0 reacties In de nacht van donderdag op vrijdag hebben zich op het land van Anja Meester bloederige praktijken afgespeeld. Een loslopende hond heeft een schaap gegrepen en een andere doodgebeten. "Dat een beest zo aan zijn eind moet komen, is wel heel treurig."


Acht mensen graven 's nachts in weiland naar Willeke Dost

31-12-2018 - 0 reacties De politie heeft gisteravond acht mensen uit een weiland in Koekange gehaald. Zij groeven op eigen houtje in het weiland achter de boerderij in het zuiden van Drenthe waar het vermiste meisje Willeke Dost woonde voordat ze op 15 januari 1992, vijftien jaar oud, verdween .
"Het gaat om mensen uit de omgeving. Ze worden verdacht van vernieling dan wel erfvredebreuk", zegt een politiewoordvoerder tegen RTV Drenthe. "We weten wie ze zijn. Later horen we hen."
De eigenaar van de grond heeft nog geen aangifte gedaan. Eerder zei hij al wel dat hij het spontane graven in zijn grond niet wil hebben. Het terrein is nog steeds van de familie Mulders, het pleeggezin waar Willeke tot haar verdwijning in 1992 woonde.
Drassig
De groep is gaan graven omdat op nieuwe grondradarbeelden iets te zien zou zijn. Ze kwamen echter niet diep. "Met een schop in een drassig weiland graven in het donker, schiet niet op", vertelt de woordvoerder van de politie.
De amateurspeurders Jan Huzen en Ab Bruintjes deden in dat zelfde weiland in de nacht van 25 op 26 december onderzoek met een schop en prikstokken. Ze vonden niets.
Op basis van grondradarbeelden en na aandringen van dat duo ondernam de politie op 12 november ook een zoektocht met een graafmachine in het weiland. Daarbij werd niets gevonden. Huzen liet achteraf weten dat de politie naar zijn mening niet diep genoeg had gezocht.
Bijna 27 jaar na de verdwijning van het meisje gaat vrijwel niemand er meer vanuit dat ze nog leeft. Veel mensen denken dat ze is vermoord en mogelijk in het weiland achter de boerderij begraven ligt.


Je hebt elkaar echt volle bak nodig

16-12-2018 - 14 reacties Hoewel bij veel loonbedrijven het agrarisch loonwerk alleen maar afneemt, neemt dit werk bij HABO Noordeloos elk jaar toe. Het bedrijf bestaat dit jaar dertig jaar. Het geheim? Met alles de eerste zijn en personeel dat elkaar door en door kent. „We staan dag en nacht voor elkaar klaar". Maak voordelig kennis met Trekkerweb. Ja, ik wil Trekkerweb het hele jaar ontvangen voor € 37,50. Inclusief gratis Trekkerweb pet.  agrio.nl/trekkerweb-actie/


Weerbericht: Laatste koude dag op rij en in de nacht kans op sneeuw

15-12-2018 - 0 reacties Zaterdag wisselen perioden met zon en bewolking elkaar af. Het blijft overal droog en het wordt opnieuw koud met temperaturen tussen de 0 en 2 graden.


Grote brand bij zorgboerderij Middelstum

03-12-2018 - 0 reacties In Middelstum, in de provincie Groningen, heeft een grote brand gewoed bij een zorgboerderij. De bewoners zijn in veiligheid gebracht, meldt de brandweer. Er is asbest vrijgekomen, maar alleen bij de boerderij zelf.
De brand brak rond 01.15 uur uit en het vuur verspreidde zich snel. De brand was bij boerderij Fraam, waar mensen met een verstandelijke, lichamelijke of sociale beperking onder begeleiding werken. Rond 04.30 werd het sein brand meester gegeven.
Een grote schuur bij de boerderij is in de as gelegd. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat ook de woning bij de boerderij verloren ging. Daarbij werd onder meer gebruikgemaakt van een hoogwerker.
Er werd een NL-Alert verstuurd voor de omgeving vanwege rook- en stankoverlast.

MIDDELSTUM (ANP) - Op een zorgboerderij in Middelstum (Groningen) is een grote brand uitgebroken. Het pand staat aan de Fraamweg. De bewoners zijn veilig, meldt de brandweer.
Het bericht Zorgboerderij in Middelstum in brand verscheen eerst op Nieuws.nl.

Een zorgboerderij in Middelstum (Groningen) is in de nacht van zondag op maandag grotendeels in vlammen opgegaan. De schuur van de boerderij aan de Fraamweg ging verloren, maar de brandweer heeft de woning aan de voorzijde kunnen behouden. Niemand raakte gewond.


Veehouder Werkhoven na mysterieuze branden zelf aangehouden

01-12-2018 - 0 reacties Bij een veehouder in Werkhoven was er in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw brand. Nu heeft de politie hem zelf aangehouden als verdachte.


Voor vijfde keer brand bij boer in Werkhoven

01-12-2018 - 0 reacties In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december is er opnieuw brand uitgebroken bij een agrarisch bedrijf in Werkhoven. Dit keer is het woonhuis van de boer getroffen.


Voor vijfde keer brand bij boerderij in Werkhoven

01-12-2018 - 24 reacties Boer Gert Snitselaar in Werkhoven heeft weer last gehad van brand. In de nacht van vrijdag op zaterdag brak brand uit in zijn woonhuis. Het is de vijfde keer in twee maanden dat er brand is op het boerenbedrijf aan de Hollendewagenweg.