Nacht

Al het Nacht nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Nacht nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Nacht nieuws

Opnieuw grote brand in Vorden, boerderij en stal in de as gelegd

24-05-2019 - 0 reacties VORDEN - Opnieuw een grote brand in Vorden: in de nacht van donderdag op vrijdag brandde een boerderij aan de Wierssebroekweg in het buitengebied van Vorden af. De boerderij en aangebouwde stal bedekt met een rieten dak werden volledig in de as gelegd.


Onbekenden laten 125 koeien los

23-05-2019 - 1 reacties

Originele beschrijving

Onbekenden openden in de nacht van maandag 20 mei de deuren van een koeienstal in het Duitse Geilenkirchen, vlak over de grens bij Landgraaf. De eigenaar van de stal moet als gevolg daarvan mogelijk twee koeien laten inslapen.


Protestactie boze boeren bij Middelstum

22-05-2019 - 0 reacties MIDDELSTUM (ANP) - Op een weiland bij het Groningse Middelstum zijn tientallen boeren met hun tractor begonnen aan een protestactie. Middelstum ligt vlak bij het dorp Westerwijtwerd, waar het epicentrum van de aardbeving van afgelopen nacht lag.
Het bericht Protestactie boze boeren bij Middelstum verscheen eerst op Nieuws.nl.


Activisten voeren actie aan kippenslachterij

21-05-2019 - 0 reacties Bij een kippenslachterij in Waregem hebben dierenrechtenactivisten afgelopen nacht actie gevoerd.


De grote droogte van 2018 voorlopig niet op herhaling

17-05-2019 - 33 reacties Wel aanzienlijk hogere temperaturen in de nacht


Boxtelse boerderij na urenlange actie de hele nacht bewaakt, stallen nog altijd afgesloten

14-05-2019 - 0 reacties BOXTEL - De stal van de Boxtelse boer waar maandag tien uur lang is geprotesteerd door dierenactivisten, is dinsdagochtend hermetisch afgesloten. Niemand mag erin, ook de Poolse medewerker van de boer niet.


Activisten Boxtel doen aangifte van vernieling auto's, ‘Nog zeker zestig demonstranten in de cel’

14-05-2019 - 36 reacties BOXTEL - Zeker zestig actievoerders hebben de nacht doorgebracht in een cel. Dat zegt Jonathan Loogman, woordvoerder van de 200 dierenactivisten die maandag in Boxtel een stal bezetten. Volgens hem berustte de aanhouding van de meesten van hen op een misverstand.


Na ijskoude nacht komende dagen weer volop zon

13-05-2019 - 0 reacties Wie vanochtend vroeg op pad moest met de auto, had het hoogstwaarschijnlijk al door: het was koud. Zo koud, dat het op sommige plekken zelfs krabben geblazen was.


Vandaag vrij zonnig en droog

13-05-2019 - 0 reacties Het is vandaag vrij zonnig, al trekken er hier en daar wel wat hoge wolkenvelden over en ontstaan er stapelwolken. Het is vanmiddag 11 tot 15 graden bij een matige noordelijke wind. In de avond en nacht zijn brede opklaringen. De minima liggen tussen 0 en 5 graden. Aan de grond komt het mogelijk tot nachtvorst, meldt Boerenbusiness Agroweer.


Duitse politie beëindigd bezetting slachterij Düren

08-05-2019 - 0 reacties Ongeveer dertig dierenrechtenactivisten hebben begin deze week een slachthuis in Düren (Noordrijn-Westfalen) bezet. Na meer dan 14 uur beëindigde de politie de bezetting, die in de nacht van zondag tot maandag begon. De politie hield 32 mensen aan.


Politie rukt uit voor losgebroken lama's in Hendrik-Ido-Ambacht

07-05-2019 - 0 reacties De politie is in de nacht van maandag op dinsdag uitgerukt voor vier losgebroken lama's in het Zuid-Hollandse Hendrik-Ido-Ambacht. De dieren waren ontsnapt uit Circus Bolalou.


Video: moeder ooievaar haalt levenloos kuiken uit nest

07-05-2019 - 0 reacties In het ooievaarsnest in Gennep is in de nacht van maandag op dinsdag een van de vijf kuikentjes overleden.


Woede om doodgeschoten ooievaar in De Lutte: ‘Iemand die dit doet, is gestoord’

04-05-2019 - 0 reacties DE LUTTE- Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag gericht geschoten op een broedend ooievaarskoppel in De Lutte. Het mannetje kwam daarbij om het leven. Het vrouwtje leeft nog, maar het lijkt vrijwel uitgesloten dat zij haar jongen nog uit zal kunnen broeden.


Brrr, koude start van de week met aan de grond 2,9 graden vorst

29-04-2019 - 0 reacties We hebben een koude nacht achter de rug. In het noordoosten van de provincie werd het het koudst. Met aan de grond een temperatuur van bijna 3 graden onder nul. Alleen in Twente was het nóg kouder.


In beeld: Tulpenpracht bij nacht

27-04-2019 - 0 reacties Onder magische omstandigheden hebben tientallen mensen gisteravond genoten van velden vol bloeiende tulpen bij nacht.


Fruittelers halen alles uit de kast om bloesem te beschermen tegen vorst

15-04-2019 - 0 reacties Het is nog onduidelijk welke schade de nachtvorst van vrijdag op zaterdag en de nacht daarna aan de fruitbomen heeft aangericht. Telers haalden alles uit de kast om de toekomstige oogst te redden.


Weerbericht: zonnige ochtend, bewolkte middag, heldere nacht

11-04-2019 - 0 reacties De donderdag begint zonnig, maar in de loop van de middag ontstaan er grote wolkenvelden vanuit het noordoosten. De temperatuur schommelt tussen de 7 en 13 graden.


Vrachtwagen rijdt zich vast in zand FloraHolland Naaldwijk

26-03-2019 - 0 reacties Op het terrein van FloraHolland Naaldwijk heeft een vrachtwagenchauffeur zich in de nacht van maandag op dinsdag in een lastige positie gebracht..


Dode man aangetroffen op parkeerdak FloraHolland Naaldwijk

18-03-2019 - 0 reacties Op het parkeerdek van FloraHolland Naaldwijk is in de nacht van zondag op maandag een overleden persoon aangetroffen. Het slachtoffer zat in een geparkeerde auto. Er zijn nog een drietal ambulances ter plaatse geweest, maar de medische hulp mocht niet meer baten.


Oordeel juridisch adviseur Cox slecht nieuws voor ‘nieuwe’ brexitdeal May

12-03-2019 - 0 reacties Afgelopen nacht kwam er, onverwacht, witte rook uit Straatsburg. De Britse premier Theresa May en EU-voorzitter Jean-Claude Juncker leken voor de poorten van de no-deal brexit-hel alsnog een nieuw brexitakkoord te hebben weggesleept. Net voor de de tweede stemming over May's 'deal' die vandaag in het Britse Lagerhuis plaatsvindt. De juridisch adviseur van May blijft de deal echter een niet weg te wuiven juridisch risico voor het Verenigd Koninkrijk vinden. De kans dat het Lagerhuis May's nieuwste 'deal' opnieuw genadeloos wegstemt, is dan ook groot schrijft de Vlaamse financiële krant De Tijd.