Trekker

Trekker nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Trekker nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Trekker nieuws

Dealer bouwt Fendt om tot 100% elektrische trekker

05-06-2020 - 25 reacties Fendt-dealer Holland-Utrecht bouwt een Fendt 313 Vario om tot een 100% elektrische trekker.


Trekker volledig uitgebrand in weiland aan de Warstienserdyk

28-05-2020 - 15 reacties WERGEA - In een weiland aan de Warstienserdyk nabij Wergea is donderdagmiddag een trekker volledig uitgebrand. Er kwam veel rook vrij die in de omgeving te zien was.


Maaimachine volledig uitgebrand bij Sellingen

27-05-2020 - 0 reacties SELLINGEN - Op landbouwgrond in Sellingen is woensdagochtend een maaimachine in brand gevlogen. Mogelijk was de trekker oververhit.


Milou uit Boer zoekt Vrouw bewijst geboren boerin te zijn

22-05-2020 - 0 reacties Milou heeft eigenlijk helemaal niet te wennen aan het boerenleven, want als kleine dame zat ze al graag op de trekker. De vriendin van boer Bastiaan deelt het bewijs uit de oude doos met haar volgers.


Meerdere gewonden door botsing trein met tractor bij Hooghalen

22-05-2020 - 6 reacties Bij een botsing tussen een trein en een tractor in de buurt van het Drentse Hooghalen zijn meerdere gewonden gevallen. Dat meldt de politie. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen is gestremd. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Bij Hooghalen is een personentrein tegen een trekker gebotst. De politie zegt tegen RTV Drenthe dat er meerdere gewonden zijn. Zo zou de machinist bekneld zitten.
De bestuurder van de trekker zou met de schrik zijn vrijgekomen. De hulpdiensten zijn uitgerukt. Het treinverkeer tussen Beilen en Assen is de rest van de dag gestremd.

Bij een spoorwegovergang bij het Drentse Hooghalen is een trein op een tractor gebotst. Daarbij raakten volgens de politie waarschijnlijk meerdere mensen gewond, al is dat nog niet zeker.


Dirigent Marc Versteeg als boze boer op de trekker bij Provinciehuis

12-05-2020 - 2 reacties DEN BOSCH - De door het nieuwe provinciebestuur aangekondigde bezuinigingen op het gebied van kunst en cultuur wordt door de sector unaniem ervaren als een horrorscenario dat zijn weerga niet kent.


Fordson Dexta - Hef doet het niet

25-04-2020 - 15 reacties Goeiedag
Ik heb een super dexta staan waar de hef het niet van doet, knop in en uit geprobeert helpt niks. Daarna heb ik het hefdeksel eraf gehad de filters in de achterbrug zaten potdicht en heb ik vervangen, wederom zonder succes...
Wat kan een oplossing zijn voor dit probleem?


Boer Jan uit Dijkerhoek niet naar Den Haag: ‘Acties moeten publieksvriendelijk blijven’

19-02-2020 - 0 reacties DIJKERHOEK - Jan Bronninkreef is boer in hart en nieren, maar gaat vandaag niet op de trekker naar Den Haag. De oud-winnaars van Expeditie Robinson is bang dat de boeren hun krediet verspelen. Boer Jan uit Dijkerhoek is voor meer publieksvriendelijke acties. “De gemiddelde Nederlander kent ons standpunt en steunt ons, dus we moeten de boodschap nu bij het kabinet zien te brengen.”


Met de neus op de actie: RTV Oost zendt boerenprotest live uit met GoPro

19-02-2020 - 0 reacties Zet morgenochtend onze livestream aan en je zit voor de rest van de dag goed. Gewapend met GoPro camera rijden we met een Holtense melkveehouder op de trekker naar Den Haag. Hij wil niet zeggen wat ons daar te wachten staat, maar één ding is zeker: we zenden iedere seconde live uit.


Vrachtwagenchauffeur krijgt rijverbod vanwege fraude met tachograaf en Ad-blue systeem

13-02-2020 - 0 reacties DRIEBERGEN/HEERDE - Woensdagavond 12 februari heeft de politie op de A50 bij Heerde een 62-jarige chauffeur uit Asten van een trekker met oplegger een rijverbod opgelegd. De chauffeur had met de tachograaf gemanipuleerd. D...Lees meer


Fendt 108 S - Welke maat banden passen er onder een fendt 108s

06-02-2020 - 6 reacties Hallo leden,

Welke maat banden passen er onder een fendt 108s
Ik zat te denken aan 16.9r38/480/70r38 zou dit kunnen?


Nederlandse vrachtwagen verboden verder te rijden vanwege ontbreken ladingzekering

05-02-2020 - 0 reacties MUTTERSTADT - Dinsdagmiddag 4 februari rond 12:00 uur controleerde de Duitse politie een trekker met oplegger combinatie met Nederlands kenteken die over de A61 reed.Tijdens de controle bleek dat de lading met een t...Lees meer


Boerenprotest op 5 februari zal weer voor verkeersoverlast zorgen: 'We hopen op begrip'

24-01-2020 - 0 reacties De kans is groot dat er op 5 februari weer lange, lange files staan. Farmers Defence Force heeft op die dag een nieuw protest aangekondigd. "Tja, als we met de trekker rond de middag bij het Catshuis willen zijn, moeten boeren uit het oosten van de provincie 's nachts al wel vertrekken. Dus ja, er zal wel verkeershinder ontstaan."


Wanneer de ronde balenpers de trekker aanstuurt

22-01-2020 - 0 reacties Krone ronde balenpersen Tractor-Implement-Management (TIM) gecertificeerd Als eerste producent heeft Krone van de Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF) de Tractor-Implement-Management (TIM) certificering ontvangen voor haar Fortima, Comprima en VariPack ronde balenpersen. Daarmee is het officieel bevestigd dat Krone ronde balenpersen actief functies van de trekker kunnen en mogen besturen. Daar de combinatie, bestaande uit trekker en pers, als een eenheid functioneert kunnen Krone ronde balenpersen nu nog efficiënter ingezet worden. Zo werkt de samenwerking tussen…


Na stiekem afspraakje gaat het helemaal mis voor boerenzoon Bart

21-01-2020 - 11 reacties HARBRINKHOEK - Een kameraad en hij gaan snacken, vertelt Bart zijn moeder. Maar ze hebben afgesproken met meiden in een keet. Eén van hen vindt hij erg leuk. Op de terugweg komt de blozende boerenzoon onder een kantelende trekker.


Groningse boeren steunen Duitse acties: 'Wij als boeren zijn wél één Europa'

17-01-2020 - 0 reacties Een groep Groningse boeren is vrijdagmorgen in alle vroegte vanuit Bellingwolde op de trekker naar Bremen vetrokken om hun Duitse collega's te ondersteunen. Die voeren actie tegen het landbouwbeleid in hun land.


Groningse boeren gaan op de trekker actievoeren in Duitsland

14-01-2020 - 0 reacties Een groep Groningse boeren trekt vrijdag op de trekker naar Bremen om Duitse collega's te steunen in hun strijd tegen het landbouwbeleid in dat land.


Jongen (17) uit Harbrinkhoek om het leven gekomen bij trekkerongeval in Reutum

11-01-2020 - 5 reacties Bij het trekkerongeval gisteravond in Reutum is een 17-jarige jongen uit Harbrinkhoek om het leven gekomen. Hij was de bijrijder en kwam bij een eenzijdig ongeluk onder de trekker terecht.


Farmers Defence Force wil via de rechter en met de trekker grote vervuilers aanpakken

31-12-2019 - 48 reacties Farmers Defence Force (FDF) wil ook in het nieuwe jaar weer trekkers inzetten om te protesteren. Doel zijn vervuilende bedrijven zonder vergunning.


Man overreden door trekker in Ootmarsum, traumahelikopter opgeroepen voor hulpverlening

30-12-2019 - 0 reacties Een man is vanmorgen aan De Mors in Ootmarsum gewond geraakt bij een aanrijding met een trekker. De man kwam onder het wiel van de trekker en is met inwendig letsel naar het ziekenhuis overgebracht.