Jumbo

Al het Jumbo nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Jumbo nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Jumbo nieuws

Jumbo mag Agrimarkt overnemen

05-08-2019 - 0 reacties Mededingingsauthoriteit ACM heeft de overname van Agrimarkt door Jumbo goedgekeurd. Er blijft na de overname nog voldoende concurrentie over, zegt ACM.


Hoogvliet supermarkten gaat alleen sterren eieren verkopen

02-08-2019 - 0 reacties Hoogvliet supermarkten gaat in navolging van andere supermarkten zoals Lidl, Jumbo en Albert Heijn, nog uitsluitend eieren met het Beter Leven keurmerk met één of twee sterren in de winkelschappen leggen.


Zeeuwse boeren verkopen hun winkels aan Jumbo

17-07-2019 - 0 reacties


AgriSneltank-tankstations blijven bij CZAV ondanks overname door Jumbo

15-07-2019 - 0 reacties Bericht:
Retail - Supermarktketen Jumbo neemt de kleinere retailformule Agrimarkt over van de coöperatie CZAV. De door CZAV geëxploiteerde AgriSneltank tankstations en AgriSnellaad laadpunten vallen buiten de overname en blijven een belangrijk onderdeel uitmaken in de groeistrategie van CZAV.
Foto's:


Jumbo koopt de supermarkten van CZAV

15-07-2019 - 0 reacties Jumbo supermarkten neemt de supermarktketen Agrimarkt van CZAV over. CZAV wil alle aandelen en vastgoedlocaties aan Jumbo verkopen. Deze beslissing volgt omdat zo de toekomst van de Agrimarkt zekerder is.


Jumbo koopt kleinere supermarktketen Agrimarkt

15-07-2019 - 0 reacties Jumbo neemt de kleinere supermarktketen Agrimarkt over van de coöperatie CZAV. Het gaat om in totaal zes winkels in het zuidwesten van Nederland. Financiële details worden niet bekendgemaakt.


Groente verspillen? Niet met Little & Fresh

15-07-2019 - 0 reacties Minder groente verspillen? Denk klein! Die gedachte bracht biologische groentekweker Adri Jonkers uit Middelbeers op het idee om kleine groentes te kweken. Met Little & Fresh doen distributeur The Greenery, veredelaar Rijk Zwaan en Jumbo Supermarkten een pilot om kleine groentes commercieel op de markt te brengen. Consumenten zijn enthousiast.


Groente verspillen? Niet met Little & Fresh

11-07-2019 - 0 reacties Minder groente verspillen? Denk klein! Die gedachte bracht biologische groentekweker Adri Jonkers uit Middelbeers op het idee om kleine groentes te kweken. Met Little & Fresh doen distributeur The Greenery, veredelaar Rijk Zwaan en Jumbo Supermarkten een pilot om kleine groentes commercieel op de markt te brengen. Consumenten zijn enthousiast.


Jumbo roept veganistische schnitzel terug

10-07-2019 - 0 reacties Jumbo haalt de Veggie Chef Vegetarische Zigeunerschnitzel uit de winkels, omdat het verkeerde product in de verpakking is geplaatst. De winkel heeft in plaats van de veganistische schnitzel Fijn gekruide balletjes in de verpakking gedaan, daar zit ei in. Die zijn dus niet veganistisch. Mensen met een ei-allergie kunnen het product niet eten.


Nederlanders veroveren België: Jumbo wil fans, AH lokt prijskopers

22-06-2019 - 0 reacties


Colruyt verwacht stevige concurrentieslag met Jumbo en AH

19-06-2019 - 0 reacties


Oud fipronilbordje biologische eieren in Jumbo zorgt voor consternatie

05-06-2019 - 0 reacties De biologische leghennenhouders in Nederland werden vandaag onaangenaam verrast op Twitter, nadat er een tweet verschenen was dat Jumbo biologische eieren uit het buitenland haalde, terwijl op dit moment er in Nederland teveel biologische eieren zijn.


Consortium komt tot één integriteitsstandaard

27-05-2019 - 0 reacties Een consortium met onder meer IFS, Superunie, Jumbo, Vion en Albert Heijn ontwikkelde de IFS Product Integrity Assessment (PIA). Jumbo-kwaliteitsmanager Johan Hulleman vertelt over de totstandkoming van deze integriteitsstandaard en de absolute noodzaak om integriteitsaudits gezamenlijk op te pakken. “De huidige manier van werken is in de toekomst onbetaalbaar.” Dit artikel is verschenen in VMT 5 van 17 mei 2019.


Jumbo haalt varkensvlees uit schap wegens salmonella

18-05-2019 - 0 reacties Supermarktketen Jumbo heeft 14 varkensvleesproducten uit het schap gehaald in verband met mogelijke salmonella-besmetting.


Jumbo haalt varkensvleesproducten terug

17-05-2019 - 0 reacties Jumbo haalt diverse varkensvleesproducten uit de verkoop. Bij een kwaliteitscontrole werd een mogelijke microbiologische besmetting aangetroffen.


Salmonella in varkensvlees Jumbo

17-05-2019 - 0 reacties VEGHEL - Jumbo haalt per direct diverse verse varkensvleesproducten van het huismerk uit de schappen. Tijdens een reguliere kwaliteitscontrole is de salmonellabacterie aangetroffen. Daardoor kunnen deze producten mogelijk besmet zijn. Het gaat onder meer om gemengd gehakt, soepballetjes, varkensbraadworst en varkenssaucijs.


Jumbo opent tweedaagse pop-up Moederdagwinkel

08-05-2019 - 0 reacties Jumbo supermarkten opent vrijdag 10 en 11 mei aanstaande een pop-up Moederdagwinkel in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne.


Alleen Lidl is nog een beetje aardig voor de Nederlandse koeienboer

06-05-2019 - 0 reacties Na Albert Heijn, Jumbo en Aldi stapten vorige maand nog eens veertien supermarktformules over op melk die beter voor dier of milieu is dan melk van stal- of alleen-maar-weidegangkoeien. Alleen Lidl blijft nog achter met de weidekoeien en verder geen 'plusje'. Lidl laat net dat beetje meer voor de feel-good consument nog even lopen. Economisch gezien, mag de Nederlandse melkveehouder hopen dat dat nog een tijdje zo blijft.


Duurzaam geteelde asperges bij start aspergeseizoen Jumbo

23-04-2019 - 0 reacties De lente is begonnen en dit betekent dat het weer tijd is voor asperges. De koningin der groente én een van de laatste echte Nederlandse seizoensgroente. Jumbo opende dit weekend het aspergeseizoen. Met een seizoensaanbieding, informatie over de herkomst, tips over het gebruik en natuurlijk veel lekkere…


Melkveehouders trots op zuivelkeurmerk

19-04-2019 - 32 reacties In de winkels van supermarkt Jumbo liggen deze week de eerste pakken melk en yoghurt met één ster Beter Leven-zuivelkeurmerk in het schap. Wilma en Jasper Giesen uit Ezinge zijn trots dat hun melk het keurmerk mag dragen.