Jumbo

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Jumbo. Jumbo is een van de 15231 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Jumbo nieuws

Duurzaam geteelde asperges bij start aspergeseizoen Jumbo

23-04-2019 - 0 reacties De lente is begonnen en dit betekent dat het weer tijd is voor asperges. De koningin der groente én een van de laatste echte Nederlandse seizoensgroente. Jumbo opende dit weekend het aspergeseizoen. Met een seizoensaanbieding, informatie over de herkomst, tips over het gebruik en natuurlijk veel lekkere…


Melkveehouders trots op zuivelkeurmerk

19-04-2019 - 32 reacties In de winkels van supermarkt Jumbo liggen deze week de eerste pakken melk en yoghurt met één ster Beter Leven-zuivelkeurmerk in het schap. Wilma en Jasper Giesen uit Ezinge zijn trots dat hun melk het keurmerk mag dragen.


Jumbo waarschuwt voor pindakaas in amandelpasta

18-04-2019 - 0 reacties Jumbo haalt de Jumbo Amandelpasta met EAN 8718452217465 uit de schappen. Er kan pindakaas in het product zitten en dat is gevaarlijk voor mensen met een pinda-allergie.


Café Royal maakt nu aluminiumcapsules voor Nespressomachines

18-04-2019 - 0 reacties Café Royal gaat hun koffie voortaan in aluminiumcapsules verpakken. Deze zijn geschikt voor alle Nespressomachines en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.


Jumbo en Coop moeten even slikken bij overname Emté

17-04-2019 - 0 reacties De overname van de Emté-supermarkten van groothandel Sligro is Jumbo zwaarder op de maag gevallen dan verwacht. Supermarktketen Coop belandt door de overname zelfs (licht) in het rood. Toch zijn beide ketens tevreden over de uitbreiding van hun winkelnetwerk.


Eisen voor zuivel met Beter Leven-keurmerk bekend

16-04-2019 - 0 reacties De eisen voor de zuivelproducten met een '1 ster Beter Leven'-keurmerk zijn gepubliceerd. Er verschenen afgelopen week al diverse producten met dit keurmerk in de Jumbo, maar de supermarktketen heeft de zuivellijn maandag 15 april officieel aangekondigd.


Dierenbescherming vult Beter Levenkeurmerk aan met milieu-aspecten

16-04-2019 - 0 reacties De Dierenbescherming breidt de eisen voor het keurmerk 'Beter Leven' uit, beginnende met de zuivelsector. Naast dierenwelzijnscriteria neemt de organisatie ook natuur- en milieu-aspecten mee. Jumbo introduceert deze Beter Leven-zuivel met één ster als eerste.


​Kalfjes 28 dagen op boerderij bij Beter Leven zuivel

15-04-2019 - 0 reacties De Dierenbescherming heeft vandaag het Beter Leven-keurmerk voor zuivelproducten geïntroduceerd. Jonge kalveren blijven daarbij 28 dagen op het melkveebedrijf voordat ze naar de kalversector gaan. Supermarkt Jumbo neemt de marktintroductie van het B


Dierenbescherming lanceert ster Beter Leven Zuivel

15-04-2019 - 0 reacties De Dierenbescherming komt ook voor de melkveehouderij met criteria voor Beter Leven met één ster. Supermarktketen Jumbo heeft vanaf vandaag zuivel dat aan die criteria voldoet in de schappen staan.


Beter Leven-ster in zuivel

12-04-2019 - 0 reacties Na vlees en eieren komt er nu ook één ster van het Beter Leven-keurmerk in het zuivelschap. Jumbo had deze week de primeur, volgende week wordt het keurmerk officieel gepresenteerd.


Jumbo zet in op verbetering mensenrechten in toeleveringsketen

11-04-2019 - 0 reacties Jumbo snapt dat het kan bijdragen aan een wereld die de mensenrechten naleeft. Minstens drie keer per jaar gaat Jumbo onderzoeken hoe haar leveranciers in ontwikkelingslanden met mensenrechten omgaan.


Jumbo komt met Beter Leven zuivel en streeft top-zuivel FrieslandCampina voorbij

10-04-2019 - 48 reacties

Originele beschrijving

Jumbo brengt als eerste supermarktketen Beter Leven-zuivelproducten met 1 ster van de Dierenbescherming en deelt meteen een tik uit in de markt voor keurmerken. Bron: foodlog.nl.


Jumbo komt met Beter Leven zuivel en streeft de top-zuivel van FrieslandCampina alweer voorbij

10-04-2019 - 0 reacties Jumbo brengt als eerste supermarktketen Beter Leven-zuivelproducten met 1 ster van de Dierenbescherming en deelt meteen een tik uit in de markt voor keurmerken.


Beter Leven-zuivel met 1 ster in de schappen

08-04-2019 - 1 reacties Jumbo voert als eerste supermarktketen Beter Leven-zuivelproducten met 1 ster in haar assortiment.

Sinds eind vorige week is in verschillende filialen van Jumbo gangbare halfvolle melk met 1 ster Beter Leven verkrijgbaar. Een liter-verpakking kost bij Jumbo € 0,95.


Jumbo waarschuwt voor allergeen in Indonesische Rijsttafel

04-04-2019 - 0 reacties Jumbo meldt dat in de Foodmarkt Indonesische Rijsttafel een onvermeld allergeen zit.


Jumbo verdubbelt capaciteit voor verwerking en distributie van bloemen

03-04-2019 - 0 reacties Jumbo heeft de deuren geopend van een nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen.Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m2, een verdubbeling van de capaciteit.


Verspakketten (stukken) goedkoper dan losse ingrediënten

08-03-2019 - 0 reacties Wat is beter voor je portemonnee? Een verspakket van Jumbo of Albert Heijn, of de losse ingrediënten los in je mandje of winkelwagentje leggen en afrekenen?


Rechtstreeks van de pindakaasproducent naar de pindakaasconsument

08-03-2019 - 0 reacties Te midden van het thuisbezorggeweld van gevestigde supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en online super Picnic meldde zich vorig jaar een nieuwkomer: de app Stockon. Het platform draait om data. Die helpen consumenten aan bestelgemak en fabrikanten aan inzicht en voorspelbare orders. Foodlog sprak met Stephan Bosman, oprichter van Stockon.


Jumbo wil in Vlaanderen meer dan 100 winkels openen

27-02-2019 - 0 reacties


Vivera brengt plantaardige verse burger op de Nederlandse markt

26-02-2019 - 0 reacties Vivera brengt de plantaardige Meesterburger op de Nederlandse markt. De burger bestaat uit gerehydrateerd soja- en tarwe-eiwit. Vanaf deze week ligt de burger bij Albert Heijn en Jumbo.