Diefstal

Diefstal is vaak in het nieuws. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws omtrent Diefstal en biedt dit aan via de website en de dagelijkse nieuwsbrief.

Diefstal nieuws

Brutale diefstal van anti corona middelen; honderden kapjes gestolen

23-03-2020 - 0 reacties WINSCHOTEN - Ook, of juist, in crisistijden komt het slechte in de mens naar boven. Daar kunnen ze in de medische hogeschool Hannover, de hoofdstad van Nedersaksen, over meepraten.


Aannemer Bruchem gedupeerd: 68 rijplaten van 1.000 kilo gestolen langs A2

15-02-2020 - 21 reacties BRUCHEM/EVERDINGEN - Het Bruchemse aannemingsbedrijf Van de Lee looft een beloning uit voor de gouden tip heeft over de diefstal van 68 stalen rijplaten. Die verdwenen in de nacht van 13 op 14 februari langs de A2 bij Everdingen.


Eigenaar belt met politie tijdens diefstal minishovel, twee daders aangehouden

30-01-2020 - 0 reacties BENEDEN-LEEUWEN - Een bewoner van een woning aan de Mosterdwal in Beneden-Leeuwen heeft vannacht live verslag gedaan van een poging tot diefstal van zijn minishovel. Dankzij zijn liveverslag kon de politie twee daders aanhouden, een derde zou zijn gevlucht.


OM vervolgt zes mannen voor diefstal van miljoenen aan kobalt

20-12-2019 - 0 reacties Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam gaat zes mannen vervolgen voor diefstal van kobalt ter waarde van 8 miljoen euro uit de Rotterdamse haven. De zes mannen zijn tussen de 34 en 62 jaar oud en komen uit Rotterdam, Sassenheim, Leiden en Dordrecht.


Massale diefstal van zadels bij manege in Heeze: 'Breng een track-and-trace-systeem aan'

23-11-2019 - 0 reacties Bij een particuliere manege in Heeze zijn vrijdagnacht dertien rijzadels gestolen. "Met grof geweld is de deur opengebroken", meldt een wijkagent.


Gestolen Duitse graafmachine gevonden in Venlo

21-11-2019 - 0 reacties Twee mannen zijn donderdagmorgen vroeg bij Venlo opgepakt voor de diefstal van een minigraver.


‘40 oldtimers gestolen uit loods in Groesbeek’

19-11-2019 - 0 reacties GROESBEEK - Een opmerkelijke diefstal in Groesbeek: een loods vol oude auto’s is vermoedelijk onlangs leeggeroofd. Het zou gaan om veertig oldtimers die waren gestald in een hal op het terrein van de vroegere kippenboerderij Legfarm op Wylerbaan 30, vlak bij de grens.


Burgemeester Coevorden plaatst woedende tweet over diefstal lood bij Kasteel en noemt daders 'losers'

15-11-2019 - 0 reacties COEVORDEN - Het enige kasteel van Drenthe, daar blijf je met je tengels van af. Dat twittert burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden, nu dieven het lood uit een aantal kozijnen van Kasteel Coevorden hebben gestolen.


Dierenrechtenactivist had Jip de kip niet mogen stelen

01-11-2019 - 0 reacties Een dierenrechtenactivist nam in 2016 Jip de kip mee uit het pand van de Amsterdamse theaterschool. Dit is diefstal, oordeelde het gerechtshof vrijdag.


Meerdere tips over ‘klungelige’ dieven die tractor stelen in Holten

22-10-2019 - 0 reacties HOLTEN/NIJVERDAL - Het liep volledig in de soep, de diefstal van een dure tractor bij Twentrac B.V. in Holten. Twee ‘klungelige’ dieven probeerden in juli het gps-systeem uit het voertuig te stelen. Nadat ze bedrogen uitkwamen, haalde een van de dieven zonder enige vermomming een ‘bakkie troost’ bij de McDonald's in Nijverdal. Bij de politie zijn meerdere tips binnengekomen, nadat de opmerkelijke zaak vorige week werd behandeld in Opsporing Verzocht.


Tractor diefstal almelo jd 6120m

30-09-2019 - 0 reacties

Originele beschrijving

Tractor gestolen!!

Gisteravond rond de klok van 20.00 uur is in Almelo bij de Intratuin (Schuilenburgsingel) onze John Deere 6120M gestolen! Heeft u iets gezien, of heeft u informatie over de...


Vijf tractoren en vijftien pluktreintjes gestolen in Boven-Leeuwen

23-09-2019 - 9 reacties BOVEN-LEEUWEN - Bij een appelboomgaard aan de Van Heemstraweg in Boven-Leeuwen is in de nacht van zondag op maandag een enorme diefstal gepleegd.


Diefstal uien en aardappelen: jaarlijks terugkerende ergernis.

29-08-2019 - 0 reacties Diefstal van gewassen van de akkers komt al eeuwen voor. De omvang blijft veelal beperkt tot enkele tientallen kilo’s aardappelen of uien. Zo ook deze week in Simpelveld waar uien en aardappelen illegaal werden gerooid. Voor de Vlamingen ‘moeskopperij’


Waarschuwing voor GPS diefstal

23-08-2019 - 0 reacties Er zijn de laatste dagen ZEER gericht GPS systemen gestolen bij gebruikers met meerdere schermen. Momenteel is er een nieuwe diefstalronde gaande. Wij als Homburg Holland / Ag Leader kunnen de diefstal helaas niet voorkomen of bv. schermen traceren. Wel willen wij u de volgende tips geven:  Deel dit bericht om ook uw collega’s/klanten te tippen. Sla alle schermdata op en bewaar dat veilig in huis of in de cloud (Menu USB: SETUP en DATA exporteren). Eventueel maakt u ook een backup via USB-GEAVANCEERDE OPTIES. Noteer serienummers (staan op…


Tractor kort na diefstal gevonden in garagebox in Oss

14-08-2019 - 0 reacties OSS - Een gestolen aanhanger en tractor zijn dinsdagnacht gestolen uit een loods. Niet lang daarna zijn ze teruggevonden in een woonwijk in Oss. Een oplettende voorbijganger had de combinatie op hoge snelheid voorbij zien komen en vertrouwde het niet.


Tractor kort na diefstal gevonden in garagebox in Oss

14-08-2019 - 0 reacties OSS - Een gestolen aanhanger en tractor zijn dinsdagnacht gestolen uit een loods. Niet lang daarna zijn ze teruggevonden in een woonwijk in Oss. Een oplettende voorbijganger had de combinatie op hoge snelheid voorbij zien komen en vertrouwde het niet.


Diefstal afsluiters niet bestraft

08-08-2019 - 0 reacties Een veertigjarige verdachte uit Stadskanaal wordt niet bestraft voor diefstal van afsluiters van mestbassins begin 2017 in de Veenkoloniën. Het bewijs was volgens de rechter onvoldoende om de man te veroordelen.


Verdachte diefstal mestafsluiters vrijgesproken na 'gebrekkig politieonderzoek'

06-08-2019 - 0 reacties De verdachte van de diefstal van meerdere mestafsluiters is vrijgesproken wegens te weinig bewijs. Volgens het Openbaar Ministerie had de politie geen capaciteit om de zaak beter uit te zoeken. De rechter noemde de vrijspraak 'buitengewoon onbevredigend'.


Steven van Schilfgaarde zegt diep geraakt te zijn door diefstal medewerker

18-07-2019 - 0 reacties Steven van Schilfgaarde, CEO van Royal FloraHolland zegt in het Vakblad voor de Bloemisterij van deze week diep geraakt te zijn door de diefstal van 4,3 miljoen euro door een eigen medewerker.


Medewerker steelt miljoenen van bloemenveilinghuis

11-07-2019 - 0 reacties Een medewerker van Royal FloraHolland in Aalsmeer heeft 4,3 miljoen euro van het bloemenveilinghuis gestolen. Dat meldt het bedrijf na afronding van het onderzoek naar de diefstal. De politie hield de werknemer eerder al aan.