Tractor

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Tractor. Tractor is een van de 16218 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Tractor nieuws

Guldner Tessin - Al aanhaalmoment van de cilinder koppen.

29-05-2020 - 8 reacties Hallo tractorfanner's

Na de cilinders,zuigers en cilinderkoppen bij een revisiebedrijf gebracht te hebben, omdat de guldner te weinig compressie had. Ben ik nu er aan toe om alles weer in elkaar te gaan zetten.

Wat zijn de aanhaalmomenten van de cilinderkoppen van een guldner tessin AL?

Hoeveel mm ruimte moet er tussen de zuiger en cilinderkop zitten?

Mvg Marcel.


Motorrijder en tractor botsen op kruising in Hellendoorn

28-05-2020 - 0 reacties HELLENDOORN - Op de kruising van de Coninckserveweg en de N340 - Ommerweg bij Hellendoorn heeft donderdagavond 28 mei een aanrijding tussen een tractor met hooischudder en een motorrijder plaatsgevonden. Bij het ongeval is de motorrijder gewond geraakt.

Een toevallig passerende ambulancechauffeur heeft de meldkamer gebeld en gevraagd naar de traumahelikopter maar deze werd later weer geannuleerd. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.


Meerdere gewonden door botsing trein met tractor bij Hooghalen

22-05-2020 - 6 reacties Bij een botsing tussen een trein en een tractor in de buurt van het Drentse Hooghalen zijn meerdere gewonden gevallen. Dat meldt de politie. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen is gestremd. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Bij Hooghalen is een personentrein tegen een trekker gebotst. De politie zegt tegen RTV Drenthe dat er meerdere gewonden zijn. Zo zou de machinist bekneld zitten.
De bestuurder van de trekker zou met de schrik zijn vrijgekomen. De hulpdiensten zijn uitgerukt. Het treinverkeer tussen Beilen en Assen is de rest van de dag gestremd.

Bij een spoorwegovergang bij het Drentse Hooghalen is een trein op een tractor gebotst. Daarbij raakten volgens de politie waarschijnlijk meerdere mensen gewond, al is dat nog niet zeker.


Scootterrijder bekneld onder tractor in Lunteren

15-05-2020 - 0 reacties LUNTEREN - Een scooterrijder is vrijdagmorgen in Lunteren door een aanrijding onder een tractor terecht gekomen. Het slachtoffer raakte met zijn scooter bekneld onder het gevaarte.


Motorrijder gewond na aanrijding met tractor

27-04-2020 - 0 reacties Een motorrijder is in Bornerbroek gewond geraakt na een botsing met een tractor. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Krooshoopweg en de Enterstraat.


Tractor breekt in twee stukken door ongeval

06-04-2020 - 1 reacties Op het kruispunt van de Aartrijksesteenweg en Snellegemstraat in Jabbeke is vanmorgen rond half elf een spectaculair ongeval gebeurd. Een tractor en een kleine personenwagen kwamen er met elkaar in botsing.


Fendt 300 Serie - Wat is er speciaal aan een Fendt 300 ls-c ? Wat voor een uitvoering?

26-03-2020 - 21 reacties Ik zag vandaag een Fendt 304ls-c te koop staan maar weet iemand waar deze (rode) c voor staat, het is een trekker van halverwege jaren 80.
Nu ben ik wel eens benieuwd waarvoor de c staat of wat voor een uitgave dit was?

Is dit zoiets als de ls(a)x trekkers die de Cehave (abemec) heeft uitgegeven wat een kale 300 was met extra werklampen voor een speciaal prijsje ?
Alvast bedankt.


Met boer John Eijkelenboom ‘optoeren’ naar Den Haag

19-02-2020 - 0 reacties Vandaag trokken de boeren eropuit om te protesteren tegen het stikstofbeleid. Boer John Eijkelenboom reed op zijn tractor van de Alblasserwaard naar Den Haag. Trouw mocht mee ‘optoeren’. ‘De landbouw is niet failliet.’


Woensdag mogelijk verkeershinder door boerenprotest

17-02-2020 - 0 reacties DEN HAAG (ANP) - Automobilisten krijgen woensdag misschien te maken met verkeershinder, wanneer mogelijk duizenden boeren per tractor optrekken richting Den Haag. Maar hoe groot de overlast zal zijn, en waar de problemen het grootst zijn, dat is vooraf moeilijk in te schatten, zeggen de ANWB en Rijkswaterstaat.


New Holland L95

01-02-2020 - 11 reacties Hey mensen,
We staan op het punt om een New Holland L95 te kopen
Heeft deze tractor kwaaltjes of minpunten of zijn dit gewoon prima trekkers?
Ik hoor het graag..
Ook is het een blauwe , op het internet vind ik alleen fiatagri kleuren op deze tractor terug? Iemand een verklaring?
Alvast bedankt!


Een echte boerenzoon bouwt zijn vaders tractor na in Farming Simulator

31-01-2020 - 0 reacties


Kubota een "Dream Tractor"

22-01-2020 - 0 reacties Te zien op de tentoonstelling voor nieuwe producten ter gelegenheid van het 130-jarig bestaan van Kubota. Kubota Corporation (hoofdkantoor: Naniwa-ku, Osaka, Japan; President en verantwoordelijk directeur: Yuichi Kitao; hierna, "Kubota") toonde haar concept tractor de "X-tractor - cross tractor - " op haar tentoonstelling voor nieuwe producten gehouden in Kyoto City op 15 en 16 januari 2020. Een halve eeuw na het tentoonstellen van haar allereerste concept-tractor op de World Exposition gehouden in Osaka Japan in 1970 (Expo '70), onthulde Kubota de "X-tractor - cross tractor -" om…


Almelose fabrikant gebruikt financiering voor bouw eerste elektrische tractor

20-01-2020 - 0 reacties De Almelose machinefabrikant Boessenkool gebruikt een financiering van OostNL voor het bouwen van de eerste elektrische tractor. Het model moet dit jaar op de markt komen. Ook investeert de fabrikant in een enorme drone die mensen kan tillen.


Boze boeren met tractor de straat op in Duitsland

17-01-2020 - 2 reacties DRESDEN - In diverse Duitse steden zal het verkeer vrijdag vastlopen door grote demonstraties van boeren. Volgens Duitse media gingen vrijdagochtenvroeg duizenden boeren met hun tractoren op weg naar plaatsen waar protestbijeenkomsten zijn.


Tractor pulling geweld barst los in IJsselhallen Zwolle

05-01-2020 - 0 reacties Op 7 en 8 februari 2020 is het na een korte winterstop weer tijd voor het eerste tractor pulling weekend van 2020! In IJsselhallen Zwolle kunnen bezoekers tijdens Trekkerweb Indoor Farmstock en Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling weer genieten van spannende pulls en veel motorisch geweld. In totaal 12 klassen, ruim 100 verschillende wedstrijdmachines en vele duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland openen het eerste pullingweekend van 2020. Voor liefhebbers van motorisch geweld, techniek én gezelligheid is een bezoekje aan een indoor tractorpulling event absoluut de moeite waard.…


Arjan uit Den Ham botste tegen trekker: ‘Ik dacht dat ik dood was, echt waar’

02-01-2020 - 0 reacties DEN HAM/HOGE HEXEL - Arjan Jaspers knalde in juni op zijn wielrenfiets in volle vaart tegen een tegemoetkomende tractor. Maar de Hammenaar kan het navertellen.


Gerrits onvervalste trekkerliefde: ‘Da’s een mooi ding. Poah.’

21-12-2019 - 0 reacties Je kan zeggen van de boeren wat je wilt. Maar hun tractor, of trekker, heeft een cultstatus gekregen. Wat maakt landbouwers zo trots op hun werktuig dat dit jaar het nieuws bepaalde? Een Ode aan de Trekker.


N344 bij Bathmen dicht door ongeluk met drie auto's en tractor

17-12-2019 - 0 reacties De Holterweg (N344) ter hoogte van Bathmen is dicht in beide richtingeen na een ongeluk waarbij drie auto's en een tractor betrokken zijn. Een persoon is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.


Met deze trekker zijn protesterende boeren wel heel snel op het Malieveld: dit is de snelste tractor ter wereld

21-11-2019 - 0 reacties Tijd is geld, ook in de landbouw. Dus maakten ze er bij de Britse trekker-fabrikant JCB een erezaak van om de snelste tractor ter wereld te ontwikkelen. Het resultaat is de machtige JCB Fastrac Two.


Boeren demonstreren morgen weer in Den Haag

12-11-2019 - 4 reacties Boerenorganisatie Agractie wil morgen opnieuw protesteren in Den Haag. De beweging roept boeren op om rond 11.15 uur naar het Catshuis te komen.
Een tiental boeren heeft daar morgenochtend een overleg met premier Rutte en landbouwminister Schouten. Het duo wil met de boeren praten over het stikstofbeleid.
Agractie Nederland, dat ook mede-organisator was van de grote demonstraties van vorige maand in Den Haag, vindt het vervelend dat het landbouwcollectief niet is uitgenodigd voor het overleg. Daarom roept Agractie op tot een nieuwe manifestatie in Den Haag.
"Opnieuw zullen boeren van Nederland hun stem laten horen door met en zonder tractor naar Den Haag te komen", laat Agractie weten.