Ongeval

Volg al het nieuws over Ongeval, een van de 16211 onderwerpen op Nieuwsgrazer. Word ook lid van de dagelijkse Ongeval nieuwsbrief.

Ongeval nieuws

Motorrijder en tractor botsen op kruising in Hellendoorn

28-05-2020 - 0 reacties HELLENDOORN - Op de kruising van de Coninckserveweg en de N340 - Ommerweg bij Hellendoorn heeft donderdagavond 28 mei een aanrijding tussen een tractor met hooischudder en een motorrijder plaatsgevonden. Bij het ongeval is de motorrijder gewond geraakt.

Een toevallig passerende ambulancechauffeur heeft de meldkamer gebeld en gevraagd naar de traumahelikopter maar deze werd later weer geannuleerd. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.


Dodelijk ongeval met busje arbeidsmigranten in Middenmeer

27-05-2020 - 0 reacties Bij een botsing tussen een busje met arbeidsmigranten en een auto in Middenmeer zijn gisterochtend twee dodelijk slachtoffers gevallen. Acht andere betrokkenen raakten gewond. De slachtoffers, in het busje zaten arbeidsmigranten uit Oost-Europa die bij een agrarisch bedrijf werkten, werden door de…


Meerdere gewonden door botsing trein met tractor bij Hooghalen

22-05-2020 - 6 reacties Bij een botsing tussen een trein en een tractor in de buurt van het Drentse Hooghalen zijn meerdere gewonden gevallen. Dat meldt de politie. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen is gestremd. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Bij Hooghalen is een personentrein tegen een trekker gebotst. De politie zegt tegen RTV Drenthe dat er meerdere gewonden zijn. Zo zou de machinist bekneld zitten.
De bestuurder van de trekker zou met de schrik zijn vrijgekomen. De hulpdiensten zijn uitgerukt. Het treinverkeer tussen Beilen en Assen is de rest van de dag gestremd.

Bij een spoorwegovergang bij het Drentse Hooghalen is een trein op een tractor gebotst. Daarbij raakten volgens de politie waarschijnlijk meerdere mensen gewond, al is dat nog niet zeker.


Drama in België: meisje (11) overlijdt bij ongeval met graafmachine bestuurd door 14-jarige broer

14-05-2020 - 2 reacties Op het terrein van een aannemersfamilie in het Belgische Beselare, bij Kortrijk, is vanmiddag een 11-jarig meisje om het leven gekomen. De tiener belandde onder een minikraan, bestuurd door haar 14-jarige broer.


Motorrijder gewond na aanrijding met tractor

27-04-2020 - 0 reacties Een motorrijder is in Bornerbroek gewond geraakt na een botsing met een tractor. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Krooshoopweg en de Enterstraat.


Truck in de sloot bij Dokkum

25-04-2020 - 0 reacties Vanochtend is in alle vroegte een truck in de sloot beland langs de rondweg van Dokkum. De chauffeur schrok van een overstekend hert, wat hem natte voeten heeft bezorgd, maar gelukkig is hij verder niet gewond geraakt. Over het hert is geen informatie beschikbaar, maar aan de truck te zien heeft die het ook overleefd. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat in de sloot raken om een dier te ontwijken de beste kan overkomen… Op dit moment is Broekhuizen uit Donkerbroek druk bezig met de berging. Op het eerste gezicht lijkt er ook met de truck gelukkig weinig aan


Tractor breekt in twee stukken door ongeval

06-04-2020 - 1 reacties Op het kruispunt van de Aartrijksesteenweg en Snellegemstraat in Jabbeke is vanmorgen rond half elf een spectaculair ongeval gebeurd. Een tractor en een kleine personenwagen kwamen er met elkaar in botsing.


Vrachtwagen met motorpech geramd door trein in Berkel-Enschot

26-02-2020 - 0 reacties In de trein zaten ongeveer 250 mensen. Er vielen geen gewonden.


Lekkende vrachtwagen op A1: urenlang file

24-02-2020 - 0 reacties Op de A1 richting Amersfoort is maandagochtend ter hoogte van Terschuur een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. Omdat het voertuig naderhand diesel lekte, stond er urenlang een forse file.


Ongeval op A58: vrachtwagenchauffeur aangehouden en twee personen ter controle naar ziekenhuis

18-02-2020 - 0 reacties EINDHOVEN - Op de A58 heeft dinsdagavond rond 18.30 uur tussen Moergestel en Oirschot een ongeluk met een vrachtwagen plaatsgevonden.


RDW onderzoekt nu ook vanzelf accelereren Tesla Model 3

11-02-2020 - 0 reacties De aanleiding voor het onderzoek is een ongeval in Den Haag De RDW onderzoekt na vragen van het Financieel Dagblad een ongeval in Den Haag wat twee maanden geleden heeft plaatsgevonden. Een Tesla Model 3 reed toen met hoge snelheid door een slagboom van een parkeerplaats bij een kantoor. De bestuurster kwam er met lichte […]


Landbouwer volledig verantwoordelijk voor dodelijk ongeval

02-12-2019 - 0 reacties Een landbouwer van 32 uit Vladslo is volgens de politierechter van Veurne volledig verantwoordelijk voor een dodelijk ongeval met een bromfietser.


Tankwagen botst op maaivoertuig: drie gewonden

08-11-2019 - 0 reacties KAATSHEUVEL - Op de N261 ter hoogte van Kaatsheuvel is vrijdagmiddag een tankwagen op een maaivoertuig gereden. Bij het ongeval zijn drie mensen gewond geraakt, meldt de politie.De weg, Tilburg richting Waalwijk, is voor...Lees meer


Boeren over snelweg-ongeluk met trekker tijdens protest: ‘We konden er niets aan doen’

18-10-2019 - 22 reacties WEERSELO - Twee broers uit Weerselo waren woensdagavond na het boerenprotest in Den Haag betrokken bij een ongeval op de A4 bij Roelofarendsveen. Een automobilist raakte bij het invoegen hun trekker, die over de kop sloeg. „Het was een mooie dag, met een raar einde.”


Man springt uit kantelende graafmachine en overlijdt op bouwplaats in Eindhoven

28-08-2019 - 3 reacties EINDHOVEN - Een man is woensdagmorgen overleden na een ongeval met een kleine graafmachine in Eindhoven. De man was aan het werk op een bouwplaats aan de Vioolstraat toen de graafmachine kantelde en op de man terecht kwam, waardoor hij bekneld raakte.


Twee kinderen overreden na val van tractor in Duitsland

14-07-2019 - 0 reacties In Zuid-Duitsland zijn twee kinderen om het leven gekomen bij een ongeluk met een tractor. Het gaat om een jongen van 10 en een meisje van 13 uit Oostenrijk. Het ongeluk gebeurde in het dorp Balderschwang, dat op de grens ligt met Oostenrijk.


Oud-directeur Agristo overleden

21-06-2019 - 0 reacties Luc Raes, de medeoprichter van de Belgische frietproducent Agristo, is woensdagavond 19 juni om het leven gekomen. De 67-jarige Raes was betrokken geraakt bij een ongeval met paardenkoetsen in de Ardennen.


Oud-directeur Agristo overleden

20-06-2019 - 0 reacties Luc Raes, medeoprichter van de Belgische frietproducent Agristo, is woensdagavond plotseling om het leven gekomen. De 67-jarige Raes was betrokken bij een ongeval met paardenkoetsen in de Ardennen.


Voertuig met paardentrailer zorgt voor ravage op A67

20-06-2019 - 0 reacties Een voertuig met een paardentrailer heeft donderdagochtend door een klapband voor ravage gezorgd op de A67 bij Maasbree.

Een voertuig met een paardentrailer heeft donderdagochtend een klapband gekregen op de A67 bij Maasbree.


Bestuurder tractor opgespoord na dodelijk ongeval in Brabantse ‘s Gravenmoer

01-06-2019 - 0 reacties De politie heeft een 35-jarige man aangehouden die mogelijk met zijn tractor een fietsster in het Brabantse ‘s-Gravenmoer heeft aangereden en daarna is doorgereden. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.