Vastgereden

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Vastgereden. Vastgereden is een van de 16283 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Vastgereden nieuws

Gekantelde cementwagen op N2 bij Eindhoven zorgt urenlang voor problemen

08-07-2020 - 0 reacties Een gekantelde cementwagen zorgde woensdag urenlang voor grote problemen op de N2 bij Eindhoven. De parallelrijbaan van de A2 was tot drie uur 's middags dicht.
Het ongeval gebeurde iets na halftien nabij knooppunt Batadorp in de richting van Eindhoven naar Maastricht.
"Het slechte nieuws is dat de specie uit de wagen loopt. Dat maakt het een complexe situatie", aldus de woordvoerder van Rijkswaterstaat. De cementwagen werd eerst weggetakeld. Daarna kon de specie worden opgeruimd en vervolgens is het wegdek schoongemaakt. Om drie uur waren de problemen verleden tijd.


Twee gewonden bij brand bij boerenbedrijf in Westzaan

26-06-2020 - 0 reacties Bij een brand bij een boerenbedrijf zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee personen gewond geraakt. Het kostte de brandweer drie uur tijd om het vuur te blussen.

Rond 0.15 uur werd de brand gemeld op Zuideinde. Twee tractoren in een loods stonden in brand. Ook een mestsilo naast de schuur vatte vlam.

Iemand van het bedrijf reed de trekkers uit de loods. Hij liep daarbij brandwonden op. Deze man en de andere persoon werden door ambulancepersoneel behandeld, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Beide personen hadden ook rook ingeademd.


Jaloerse ex reed met gestolen vorkheftruck bedrijf Deurne binnen

23-06-2020 - 1 reacties DEN BOSCH - De politie in Deurne kon februari dit jaar de diefstal van een vorkheftruck simpel oplossen. Hij stond bij het buurbedrijf. De dief reed er pardoes binnen omdat het van de nieuwe vriend van zijn ex is.


Drie zwaargewonden door omgevallen tractor op boerderij in Gelderland

20-06-2020 - 8 reacties Bij een zwaar ongeval bij een boerderij aan de Hummeloseweg in het Gelderse Zelhem zijn gisteravond drie zwaargewonden gevallen. Een van de slachtoffers is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Motorrijder en tractor botsen op kruising in Hellendoorn

28-05-2020 - 0 reacties HELLENDOORN - Op de kruising van de Coninckserveweg en de N340 - Ommerweg bij Hellendoorn heeft donderdagavond 28 mei een aanrijding tussen een tractor met hooischudder en een motorrijder plaatsgevonden. Bij het ongeval is de motorrijder gewond geraakt.

Een toevallig passerende ambulancechauffeur heeft de meldkamer gebeld en gevraagd naar de traumahelikopter maar deze werd later weer geannuleerd. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.


Trekker volledig uitgebrand in weiland aan de Warstienserdyk

28-05-2020 - 15 reacties WERGEA - In een weiland aan de Warstienserdyk nabij Wergea is donderdagmiddag een trekker volledig uitgebrand. Er kwam veel rook vrij die in de omgeving te zien was.


Maaimachine volledig uitgebrand bij Sellingen

27-05-2020 - 0 reacties SELLINGEN - Op landbouwgrond in Sellingen is woensdagochtend een maaimachine in brand gevlogen. Mogelijk was de trekker oververhit.


Scootterrijder bekneld onder tractor in Lunteren

15-05-2020 - 0 reacties LUNTEREN - Een scooterrijder is vrijdagmorgen in Lunteren door een aanrijding onder een tractor terecht gekomen. Het slachtoffer raakte met zijn scooter bekneld onder het gevaarte.


Drama in België: meisje (11) overlijdt bij ongeval met graafmachine bestuurd door 14-jarige broer

14-05-2020 - 2 reacties Op het terrein van een aannemersfamilie in het Belgische Beselare, bij Kortrijk, is vanmiddag een 11-jarig meisje om het leven gekomen. De tiener belandde onder een minikraan, bestuurd door haar 14-jarige broer.


Politie vindt gestolen shovels in zwaar overhellende vrachtwagen

13-05-2020 - 5 reacties DEIL - Een 25-jarige man uit Geffen is gisteren van de snelweg geplukt met twee mini-shovels die hoogstwaarschijnlijk zijn gestolen. Een van de apparaten is volgens de politie zondag gestolen in Deil.


Auto botst vol op graafmachine in Vaassen

10-05-2020 - 0 reacties Twee jonge mannen raakten zondagmorgen gewond bij een crash op de Apeldoornseweg in Vaassen. Via een hekwerk knalde een zwarte BMW op een graafmachine.


Motorrijder gewond na aanrijding met tractor

27-04-2020 - 0 reacties Een motorrijder is in Bornerbroek gewond geraakt na een botsing met een tractor. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Krooshoopweg en de Enterstraat.


Landbouwvoertuig bij Tiendeveen brandt af

10-04-2020 - 0 reacties Een landbouwvoertuig is aan de Siberië bij Tiendeveen vanmiddag in vlammen opgegaan. Toen de brandweer kwam, was de brand al uitslaand.


Verreiker botst tegen boom en komt in voortuin terecht

09-04-2020 - 0 reacties Een verreiker met een aanhanger is donderdagochtend in Beringe op zijn kant in een voortuin beland.


Tractor breekt in twee stukken door ongeval

06-04-2020 - 1 reacties Op het kruispunt van de Aartrijksesteenweg en Snellegemstraat in Jabbeke is vanmorgen rond half elf een spectaculair ongeval gebeurd. Een tractor en een kleine personenwagen kwamen er met elkaar in botsing.


Trekker te water geraakt langs de Westerkerkweg in Venhuizen

29-03-2020 - 0 reacties VENHUIZEN – Zaterdagochtend 28 maart is een trekker te water geraakt langs de Westerkerkweg in Venhuizen.

Lantaarnpaal
De bestuurder reed even voor 11.00 uur over deze weg toen plots een onderdeel welk achter de trekker hing uit klapte en een lantaarnpaal ramde waarna de bestuurder de controle over het voertuig verloor.

Ongedeerd gebleven
De bestuurder kon zelf het voertuig verlaten en werd door omstanders geholpen. Bergingsbedrijf Boots heeft de trekker uit het water gehaald en afgesleept.


Tractor en mesttank op de kop

26-03-2020 - 25 reacties
Originele beschrijving

Een bestuurder van een tractor kwam donderdagochtend vreemd terecht bij De Dûker in Terwispel. De tractor maakte namelijk zelf een duik. De trac.....


Vrachtwagenchauffeur duwt auto vangrail in en redt daarmee leven oudere vrouw

13-02-2020 - 0 reacties DRIEBERGEN/LEUSDEN - Woensdag 12 februari heeft een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Alphen aan den Rijn op de A28 bij Leusden een ernstig verkeersongeval voorkomen en mogelijk het leven van een 87-jarige automobilist gered. ...Lees meer


Eigenwijze trucker neemt verkeerde beslissing

21-01-2020 - 0 reacties Een vrachtwagenchauffeur remt uit alle macht voor een gesloten spoorwegovergang in Polen. De combinatie lijkt tot stilstand te zijn gekomen, maar dan besluit de chauffeur alsnog de oversteek te wagen.


Jongen (17) uit Harbrinkhoek om het leven gekomen bij trekkerongeval in Reutum

11-01-2020 - 5 reacties Bij het trekkerongeval gisteravond in Reutum is een 17-jarige jongen uit Harbrinkhoek om het leven gekomen. Hij was de bijrijder en kwam bij een eenzijdig ongeluk onder de trekker terecht.