Boerinnen

Boerinnen is vaak in het nieuws. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws omtrent Boerinnen en biedt dit aan via de website en de dagelijkse nieuwsbrief.

Boerinnen nieuws

Fotoreportage: Boeren en boerinnen halen ruim 720.000 euro op voor KWF

05-06-2019 - 0 reacties De 183 boeren, boerinnen en mensen werkzaam in het bedrijfsleven rondom de agrarische sector, die deze week Met BIG Challenge meedoen aan Alpe d’Huzes hebben tot nu toe 721.068 opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding.


Fotoreportage: Boeren en boerinnen halen ruim 720.000 euro op voor KWF

05-06-2019 - 0 reacties De 183 boeren, boerinnen en mensen werkzaam in het bedrijfsleven rondom de agrarische sector, die deze week Met BIG Challenge meedoen aan Alpe d’Huzes hebben tot nu toe 721.068 opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding.


Fotoreportage: Boeren en boerinnen halen ruim 720.000 euro op voor KWF

05-06-2019 - 0 reacties De 183 boeren, boerinnen en mensen werkzaam in het bedrijfsleven rondom de agrarische sector, die deze week Met BIG Challenge meedoen aan Alpe d’Huzes hebben tot nu toe 721.068 opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding.


Wervel en Boerenforum laten boeren aan het woord

01-02-2019 - 0 reacties De twee alternatieve landbouworganisaties - Wervel en het Boerenforum – bundelen hun krachten om een ander landbouwbeleid te vragen. Met een postkaart, gericht aan minister-president Kris Peeters, willen ze aandacht vragen voor een toekomstgericht landbouwbeleid na 2020. “Boeren en boerinnen werken dag in dag uit voor het voedsel en het landschap van de toekomst”, klinkt het. “Een ander beleid is nodig om hen hierin bij te staan.” Daarnaast willen beide organisaties ook de landbouwer zelf aan het woord laten over de situatie waarin ze nu moeten werken. Een nieuwe brochure bundelt de interviews in de ‘reëel bestaande landbouw’. “Door een forum aan te bieden aan verschillende stemmen hopen we het debat te verrijken.”


Nederlandse landbouw is goud waard zegt Team Agro NL

18-01-2019 - 0 reacties BERLIJN – Om te illustreren dat de Nederlandse landbouw goud waard is, staat Team Agro NL met tien boeren en boerinnen en een echte gouden trekker op de Grüne Woche, een internationale landbouwbeurs in Berlijn. Niemand minder dan de Dijkerhoeker boer Jan Bronninkneef, de winnaar van Expeditie Robinson, bracht hem daar heen. Het voertuig heeft […]


Vijf boerinnen genomineerd voor Vrouw in de Media Award

07-01-2019 - 0 reacties Vijf boerinnen zijn genomineerd voor de regionale Vrouw in de Media Award. Ze komen uit Friesland, Drenthe en Overijssel.


De Mechan Wintershow 2018

27-12-2018 - 1 reacties Ook dit jaar organiseert Mechan Groep de Mechan Wintershow. De nieuwste machines van Fendt, Massey Ferguson en Valtra zijn aanwezig . Dit jaar is de show ook uitgebreid worden met enkele 'Agri' merken zoals Bogballe en Thaler. Behalve alle indrukwekkende machines is ook deSkate4Air (met o.a. Jochem Uytdehaage) aanwezig  met schaatsclinics en gaan enkele boerinnen de boerinnenkalenders verkopen. Uiteraard is er ook nog extra aandacht voor kinderen met een 'kindercorner'. Een hapje en drankje zal niet ontbreken en de toegang is gratis. Kom je ook? De data en tijden27 december: 13.00…


Minister tegen woedende boerinnen: 'Ik kan niets voor jullie doen'

13-12-2018 - 0 reacties De emoties liepen vanmiddag hoog op tijdens een protestactie van boerinnen in Den Haag. Toen minister Carola Schouten naar de groep protesterende boeren en boerinnen kwam moest de opgekropte woede er uit.


4 miljoen kijkers zien Steffi en Michelle uit Boekel de liefde vinden in Boer Zoekt Vrouw

03-12-2018 - 0 reacties BOEKEL - De laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw van dit seizoen, met onder anderen de Boekelse boerinnen Michelle en Steffi, heeft zondag net geen vier miljoen kijkers gehaald. In de uitzending was in een follow-up te zien of de boeren nog steeds aan de man danwel vrouw waren.


Jonge Texelse boeren staan te popelen om bedrijf van ouders over te nemen

08-11-2018 - 0 reacties Geheel tegen de landelijke trend in zijn er op Texel juist veel jonge boeren en boerinnen die hun ouders willen opvolgen in het boerenbedrijf. De vereniging Agrische Jongeren Texel telt maar liefst vijftig leden.


Kaasboeren laten hun kazen keuren in Oosterhout: 'Een beetje spannend is het altijd wel'

08-11-2018 - 0 reacties Kaasboeren- en boerinnen uit het zuiden van Nederland kwamen donderdag vol verwachting met hun kazen naar de kaaskeuring in Oosterhout. Daar werden de kazen door keurmeesters beoordeeld op vorm, structuur, stevigheid, geur en smaak.


Boeren- en boerinnenkalender worden vanavond gepresenteerd in Bathmen

05-10-2018 - 0 reacties In manege 't Ruiterkamp in Bathmen worden vanavond de boeren- en boerinnenkalender gepresenteerd. Drie Overijsselse boerinnen en één boer uit onze provincie staan erop afgebeeld.


MS Schippers lanceert nieuwe Boerinnen Kalender 2019.

05-10-2018 - 0 reacties MS Schippers lanceert haar nieuwe Boerinnen Kalender voor 2019! Een pikante kalender en wederom met dames n heren rechtstreeks uit de sector. Je zult zien dat de Passion for Farming van het blad af spat! De kalender is vanaf maandag 15 oktober verkrijgbaar op www.schippers.nl.


Wel Groningse boeren, maar geen boerinnen op pikante boerenkalenders - Groninger Internet Courant

01-10-2018 - 0 reacties Op de sexy Boerinnenkalender staan dit jaar geen Groningse boerinnen. Wel staan er twee mannelijke boeren op de nieuwe Boeren Kalender. Bart van Moorsel (24) uit de stad en Bas Tolboom (25) uit Niehove wisten een plekje op de kalender te bemachtigen. Zij moeten andere jongeren voor het platteland interesseren.


Eén Overijsselse man in eerste editie Boerenkalender, drie Overijsselse vrouwen in Boerinnenkalender

01-10-2018 - 0 reacties Op de eerste editie van de Boerenkalender staat één Overijsselse boer. Op de Boerinnenkalender 2019 staan drie Overijsselse boerinnen.


Boerin Steffi verovert harten van kijkers Boer Zoekt Vrouw

17-09-2018 - 0 reacties BOEKEL - Zo'n drie miljoen kijkers zagen zondagavond hoe de twee Boekelse boerinnen Michelle en Steffi bedolven werden onder de brieven. Steffi stond perplex dat ze 49 brieven kreeg. Bij Michelle kwam de ene na de andere liefdesbrief over de lopende band. Zij kreeg er maar liefst 326. Zo reageren Twitteraars op de Brabantse boerinnen.


Boeren en koks slaan handen ineen voor aanschuiflunch op Tuinderij de Es in Haaren

15-08-2018 - 0 reacties HAAREN - Twee koks, vier boeren en vier boerinnen slaan de handen ineen om mensen kennis te laten maken met Brabantse 'bodemschatten'. Onderdeel van het programma dat zij in elkaar gesleuteld hebben, is een aanschuiflunch op zondag 26 augustus op Tuinderij de Es in Haaren.


Krachtige sectorpromotie door krachtenbundeling Team Agro NL

08-08-2018 - 0 reacties Boeren en boerinnen uit verschillende landbouwsectoren hebben de krachten gebundeld in Team Agro NL. Met bestaande pr-initiatieven en organisaties gaan zij samen de pr en promotie voor de Nederlandse land- en tuinbouw zelf uitvoeren.


Terugblik eerste aflevering Boer zoekt Vrouw.

08-08-2018 - 0 reacties Gisteren werden aan het Nederlandse publiek zeven boeren en maar liefst drie boerinnen voorgesteld. In totaal trok de uitzending bijna 3 miljoen kijkers dit is iets lager dan de vorige jaren, maar het concept blijkt nog steeds erg gewaardeerd onder de Nederlanders. Boer zoekt Vrouw was hiermee het best bekeken programma van de avond. In september wordt duidelijk welke vijf deelnemers ook in de andere afleveringen te zien zullen zijn.


Op de Boeren Kalender vind je de mooiste mannen van het platteland

16-07-2018 - 0 reacties Al sinds 2011 verschijnt de Boerinnen Kalender. Vrouwen wilden ook graag een mannelijke editie, en de Boeren Kalender komt er dit jaar voor het eerst.