Promotie

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Promotie. Promotie is een van de 14980 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Promotie nieuws

Europese subsidie voor nieuwe campagne Bionext

16-01-2019 - 0 reactiesOp 1 februari 2019 start Bionext het 3-jarig promotieprogramma Bio lekker voor je, voor de promotie van biologische producten in Nederland.


Promotie eieren werkt

15-01-2019 - 0 reacties Wisseling bestuur Blij met een Ei


Onderzoek over de belangenorganisaties

14-01-2019 - 0 reacties Wat verwachten boeren en tuinders van een belangenorganisatie voor de land- en tuinbouw? Is dat alleen belangenbehartiging of ook promotie van de sector en het bieden van inkoop- of ledenvoordelen?


Onderzoek over de belangenorganisaties

14-01-2019 - 0 reacties Wat verwachten boeren en tuinders van een belangenorganisatie voor de land- en tuinbouw? Is dat alleen belangenbehartiging of ook promotie van de sector en het bieden van inkoop- of ledenvoordelen?


Onderzoek over de belangenorganisaties

14-01-2019 - 0 reacties Wat verwachten boeren en tuinders van een belangenorganisatie voor de land- en tuinbouw? Is dat alleen belangenbehartiging of ook promotie van de sector en het bieden van inkoop- of ledenvoordelen?


Dit is de nieuwe Tulpenprinses van 2019

14-01-2019 - 0 reacties Flora Munster uit het Noord-Hollandse Wieringerwerf is door Tulpen Promotie Nederland (TPN) gekozen tot Tulpenprinses 2019. Toepasselijker kan de voornaam van de nieuwe tulpenprinses bijna niet zijn.


De toekomst van het Nederlandse boerenbedrijf ligt in de jaren vijftig

14-12-2018 - 0 reacties Nederlandse boeren kunnen minder broeikasgas uitstoten als ze meer met de hand werken, berekent Reino Smit in zijn promotie. En hij geeft nog zeven suggesties voor een duurzame landbouwtoekomst.


Tulpenprinses 2019 gezocht.

28-11-2018 - 0 reacties Tulpen Promotie Nederland is op zoek naar de Tulpenprinses voor 2019. Wie wordt het gezicht van de Tulpen promotie? Vrouwen van 18 jaar en ouder, die dol zijn op tulpen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden als Tulpenprinses 2019 en zo hét visitekaartje worden van Tulpen Promotie Nederland.


Wakker Dier heeft nieuwe aanbieding voor Jumbo

22-11-2018 - 0 reacties Wakker Dier is vanaf vandaag op de radio te horen met een speciale aanbieding voor supermarktketen Jumbo: als Jumbo stopt met kiloknallen, dan komt Wakker Dier een avondje kassa draaien. De stichting wil dat Jumbo stopt met de promotie van vlees zonder dierenwelzijnskeurmerk. “Supermarkten die blijven kiloknallen, drijven bewust de verkoop van het meest dieronvriendelijke … Lees meer


Bloemist ontmoet exotische bloemenkwekers tijdens meet en greet GTC

20-11-2018 - 0 reacties Op woensdag 28 november wordt de allereerste meet en greet voor kopers in het vernieuwde Waterdrinker Green Trade Center georganiseerd in samenwerking met Royal FloraHolland, Stichting Promotie Anthurium en Dobbe Flowers. De meet en greet is bedoeld om ketenpartners met elkaar in contact te brengen voor kennismaking en kennisoverdracht.


Movico verwerft belang in Racetrailer.com

08-11-2018 - 0 reacties

Originele beschrijving

Movico Group, een grote internationale speler op het gebied van mobiele eventmarketing, gevestigd in het Brabantse Deurne, heeft een meerderheidsbelang verworven in Racetrailer.com, de toonaangevende leverancier van transportoplossingen voor auto- en motorsportteams in Europa en daarbuiten. Voor beide ondernemingen is dit een logische stap, omdat de activiteiten uitstekend op elkaar aansluiten. Movico is een internationaal opererende specialist op het gebied van mobiele eventmarketing. Met een uitgebreide vloot van unieke promotievoertuigen zorgt Movico voor de promotie van bedrijven op internationale sportevenementen, roadshows en beurzen. Voor global brands als o.a. Samsung, SAP, Nissan, Huawei, Dimension Data en Ziggo (Liberty Global) worden tailor


Promotiecommissie Lisianthus krijgt 100 procent vertrouwen kwekers voor promotie 2019-2021

23-10-2018 - 0 reacties Tijdens de landelijke FPC-productbijeenkomst Lisianthus bij Van Egmond Lisianthus in Rijnsburg was sprake van grote eensgezindheid over het promotieplan voor 2019-2021. Dit werd helemaal duidelijk zichtbaar toen 100% van de aanwezige kwekers voor het promotieplan stemden.


€172 miljoen voor promotie van agrovoedingsmiddelen in en buiten de EU

16-10-2018 - 0 reacties De Europese Commissie maakt 172,5 miljoen uit de EU-landbouwbegroting beschikbaar voor de promotie van EU-agrovoedingsmiddelen in Europa en de hele wereld. In de komende drie jaar worden 79 campagnes op touw gezet voor een breed scala aan producten, zoals zuivelproducten, olijven en olijfolie, en groenten en fruit.


Team Agro NL reikt De Gouden Trekker uit

09-10-2018 - 0 reacties Team Agro NL reikt vanaf 2019 jaarlijks de award De Gouden Trekker uit aan een burger (of een groep burgers) die zich hard maakt voor de agrarische sector en actief is met promotie van de Nederlandse land- en tuinbouw.


Lancering promotie tuinrozen Roses4Gardens

02-10-2018 - 0 reacties Een groep rozenprofessionals heeft de website roses4gardens.com gelanceerd als informatief platform voor consumenten en professionals, die kennis en inspiratie willen opdoen over rozen voor het gebruik in tuinen en openbaar groen. De site is beschikbaar in vier taalversies: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

I


Flowerpower op de Dam tijdens Nationale Tulpendag 2019

26-09-2018 - 0 reacties Voor het achtste jaar op rij organiseert Tulpen Promotie Nederland (TPN) de Nationale Tulpendag. Op de Dam in Amsterdam leggen tulpenbroeiers op 19 januari 2019 wederom een gigantische pluktuin aan.


Tulpen Promotie Nederland stopt samenwerking met Concept Factory

30-08-2018 - 0 reacties Het bestuur van Tulpen Promotie Nederland (TPN) heeft besloten, om per 15 augustus, de samenwerking met Concept Factory te beëindigen. Het marketingbureau ondersteunde TPN met haar activiteiten, waaronder de Natioanle Tulpendag in Amsterdam.


Visbureau verrast met pop-up tasting met haring

24-08-2018 - 0 reacties Promotie - Dat haring in een enorme variatie aan gerechten kan worden ingezet maakt Hollandse Nieuwe Stijl zien. Omdat nog beter onder de aandacht te brengen van mensen toert daarom de komende tijd de Hollandse Nieuwe Stijl met een pop-up tasting langs verschillende grote steden.


Op de fiets naar de boer

11-08-2018 - 0 reacties Onder het motto 'Boerderij in beeld' organiseerde werkgroep Promotie Veehouderij Barneveld samen met Kijken bij de Boer woensdag een fietstocht langs vijf verschillende bedrijven.


CDA Gelderland wil promotie Gelders ei

09-08-2018 - 0 reacties De Statenfractie van het CDA in Gelderland wil weten wat Gedeputeerde Staten tot nu toe heeft gedaan om het Gelders ei te promoten na de fipronil-crisis.