Stroe

Stroe nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Stroe nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Stroe nieuws

Animal Rights toont beelden van vangploegen pluimvee

10-01-2019 - 0 reacties Een undercovermedewerker van Animal Rights filmde met een verborgen camera hoe vangploegen stallen met leghennen leeghalen. De beelden zijn gemaakt in stallen met zowel scharrel- als kooihuisvesting in Stroe, Ottersum, Linde en Herveld.


DSM neemt Twilmij over

26-09-2017 - 0 reacties Twilmij en Kwalipak in Stroe worden onderdeel van het internationale Royal DSM, met haar hoofdkantoor in Nederland. Zowel Twilmij als Kwalipak zullen onder eigen naam blijven opereren. De overname is onder voorbehoud van de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten. Met de overname van beide bedrijven kan


Premixen-leverancier Twilmij B.V wordt onderdeel van DSM

24-09-2017 - 0 reacties Twilmij B.V. en Kwalipak B.V. te Stroe berichtten onderdeel zijn geworden van het internationale Royal DSM N.V., met haar hoofdkantoor in Nederland. Dit onder voorbehoud van goedkeuring van de NMA.


John-Deere veilig frontgewichten tijdens EK tractorpulling in Stroe

18-09-2017 - 0 reacties John-Deere veilig frontgewichten tijdens EK tractorpulling in Stroe Tijdens het EK tractorpulling in Stroe waren de John-Deere trekkers, voor het egaliseren van de baan, geleverd door Schipper Mechanisatie.De trekkers waren voorzien van Veilig frontgewichten in John-Deere kleuren.www.tractorbumper.com


Eerste mais hakselen bij Stroe door loonbedrijf Gebr. Blankespoor

12-09-2017 - 0 reacties Eerste mais hakselen bij Stroe door loonbedrijf Gebr. Blankespoor Ook bij Stroe is de maisoogst 2017 weer begonnen. We zien loonbedrijf Gebr. Blankespoor uit Harskamp aan het mais hakselen met een Claas Jaguar 870 Green Eye veldhakselaar. De afvoer wordt gedaan met een Fendt 930 Vario en een Fendt 916 Vario, beide met Schuitemaker Siwa 720 silagewagens.