Zeer grote brand in loods van bloembollenbedrijf in Beugen

BEUGEN - In Beugen woedt vrijdagochtend een zeer grote uitslaande brand in een loods van een bloembollenbedrijf. De brandweer houdt er rekening mee dat er mogelijk ook asbest is vrijgekomen. De zwarte rookwolken zijn in de wijde omgeving zichtbaar.

BEUGEN - In Beugen woedt vrijdagochtend een zeer grote uitslaande brand in een loods van een bloembollenbedrijf. Hierbij is geen asbest vrijgekomen, wel wordt omwonenden via een NL-Alert geadviseerd om bij hinder ramen en deuren te sluiten.

BEUGEN - In Beugen woedde vrijdagochtend een zeer grote uitslaande brand in een loods van een bloembollenbedrijf. Hierbij is geen asbest vrijgekomen, wel wordt omwonenden via een NL-Alert geadviseerd om bij hinder ramen en deuren te sluiten. Rond 10.00 uur had de brandweer het vuur onder controle. Het nablussen gaat volgens de Gemeente Boxmeer nog wel een aantal uren duren.

In Beugen woedde vrijdagochtend een uitslaande brand in twee geschakelde loodsen van Verheyen Bloembollen aan de Boxmeerseweg. De brand is sinds halftien onder controle maar de loodsen zijn volledig uitgebrand, laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio weten.

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot rook , loods , vuur , asbest , brand , controle , uitgebrand , brandweer , Bloembollen , ramen en veiligheidsregio ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0