Ramen

Al het Ramen nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Ramen nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Ramen nieuws

Derde hal voor Technik Museum Sinsheim: eerst een jaar Alfa Romeo

11-09-2019 - 0 reacties

Originele beschrijving

Op donderdag 19 september 2019 wordt bij Techik Museum Sinsheim een derde tentoonstellingshal in gebruik genomen, deze zal tijdelijke exposities herbergen. Blijkbaar gaat dat op alfabetische volgorde, vanaf de dag van opening tot en met september 2020 zal deze hal geheel in het teken van Alfa Romeo staan. De nieuwe hal is 65 meter lang, 45 meter breed en 10 meter hoog. Daarmee is er 3000 vierkante meter expositieruimte binnen gecreëerd, en op het dak eenzelfde oppervlakte om vliegtuigen en dergelijke te plaatsen. Er is vloerverwarming en uitgekiende verlichting aanwezig in de nieuwe hal. Langs de weg zijn grote ramen


Zeer grote brand in loods van bloembollenbedrijf in Beugen

26-07-2019 - 0 reacties BEUGEN - In Beugen woedt vrijdagochtend een zeer grote uitslaande brand in een loods van een bloembollenbedrijf. De brandweer houdt er rekening mee dat er mogelijk ook asbest is vrijgekomen. De zwarte rookwolken zijn in de wijde omgeving zichtbaar.

BEUGEN - In Beugen woedt vrijdagochtend een zeer grote uitslaande brand in een loods van een bloembollenbedrijf. Hierbij is geen asbest vrijgekomen, wel wordt omwonenden via een NL-Alert geadviseerd om bij hinder ramen en deuren te sluiten.

BEUGEN - In Beugen woedde vrijdagochtend een zeer grote uitslaande brand in een loods van een bloembollenbedrijf. Hierbij is geen asbest vrijgekomen, wel wordt omwonenden via een NL-Alert geadviseerd om bij hinder ramen en deuren te sluiten. Rond 10.00 uur had de brandweer het vuur onder controle. Het nablussen gaat volgens de Gemeente Boxmeer nog wel een aantal uren duren.

In Beugen woedde vrijdagochtend een uitslaande brand in twee geschakelde loodsen van Verheyen Bloembollen aan de Boxmeerseweg. De brand is sinds halftien onder controle maar de loodsen zijn volledig uitgebrand, laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio weten.


Sponzen maken water bij viskwekerijen schoon

19-02-2019 - 0 reacties Met een spons kun je niet alleen de ramen zemen, maar ook vervuild water zuiveren. Ze voelen zich goed thuis bij viskwekerijen, waar ze kunnen helpen schoonmaken, ontdekte Promovendus Mert Gökalp van Marine Dierecologie. Samen met een collega onderzocht hij wat de beste methode is om sponzen voor dat doel te kweken.


Windhoos richt ravage aan bij Van der Wilt Gerberas

10-12-2018 - 0 reacties Van der Wilt Gerbera\'s in Mijdrecht is afgelopen vrijdag getroffen door een windhoos. Het is er een enorme ravage; volgens schattingen ligt een derde van de ramen aan diggelen. Om 16.15 uur op vrijdagmiddag begon de ellende. De laatste medewerker was nog maar net uit de kas, toen de ellende begon. Ruiten vlogen door de lucht, goten werden losgerukt en een deel van het dak stortte in.


Ferguson TE 20 - Cabine ferfuson te 20

05-08-2018 - 1 reacties Ik heb net een cabine gekocht die van een forson dexta komt
Ik zou deze aanpassen en op mijn ferguson te plaatsen.
Het plexiglas is vergeeld en verstorven
Waar kan ik best aan uv bestendig plexiglas gerakendat krasvast is ?
Of ander materiaal die buigzaam is en glashelder is


International 744 - Afdichting rubber

11-12-2017 - 3 reacties Beste mensen

waar zou ik een afdichting rubber voor de deur en de ramen kunnen vinden ?

alvast bedankt