Ronde Balen Persen

Volg al het nieuws over Ronde Balen Persen, een van de 16202 onderwerpen op Nieuwsgrazer. Word ook lid van de dagelijkse Ronde Balen Persen nieuwsbrief.

Ronde Balen Persen nieuws

Stro in ronde balen persen met Krone Comprima V180 XC

16-08-2019 - 0 reacties Comprima, een rondebalenpers die nieuwe maatstaven zet.  Innovaties, zoals de ongestuurde EasyFlow pick-upen het nieuwe NovoGrip perssysteem bestaande uit 2 speciale eindloze powerbanden met dwarsstaven. Deze innovaties realiseren hogere persdichtheid, meer capaciteit, een rustigere loop, minder onderhoud en minder slijtage.


Ophoff agrarische dienstverlening uit Dalfsen aan het ronde balen persen

04-05-2019 - 0 reacties Ophoff agrarische dienstverlening met hun nieuwe pers, een Kuhn FBP3135 met foliebinding. Voordelen hiervan zijn betere kwaliteit voer, één soort afval, gemakkelijk te verwijderen en met een 3-D wikkelaar is het plastic optimaal benut.


De laatste grasbalen van het jaar ?

28-10-2018 - 0 reacties Ronde balen persen en wikkelen in de herfst met een Fendt 724 Vario en een McHale Fusion 2 van Van Geresteijn Loonbedrijf BV uit Kootwijkerbroek.


Ronde balen persen door loonbedrijf Ronald Bos BV

01-12-2016 - 0 reacties Van de mais gaan we weer door naar het gras. We kijken mee naar een reportage van de eerste snee in mei van dit jaar. Loonbedrijf Ronald Bos We zien loonbedrijf Ronald Bos in actie tijdens het balen persen op 28 mei in Haule. Beide pers combinaties van Ronald Bos waren toen bij dezelfde veehouder aan het persen. Zo zien
Het bericht Ronde balen persen door loonbedrijf Ronald Bos BV verscheen eerst op Landbouwpowers.nl.