Gebr

Al het Gebr nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Gebr nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Gebr nieuws

Loonbedrijf Gebr Seegers met New Holland FR in de snijmais

22-10-2019 - 0 reacties Wil je jouw oogstfoto's ook laten zien op Trekkerweb? Stuur je foto's naar foto@trekkerweb.nl  Heb je mooie foto’s/ video’s op je telefoon die geschikt zijn voor Trekkerweb? Stuur ze op via Whatsapp, nummer 06-52520509. Minimaal 9 foto’s, met een korte omschrijving en de naam van de afzender. Video's of grote bestanden versturen? Gebruik trekkerweb.wetransfer.com / Like Trekkerweb op Facebook klik…


John Deere 8600i in de mais

26-09-2019 - 0 reacties Gebr. Blankespoor uit Harskamp in de mais met John Deere 8600i, Fendt 930, 916 en 828 Vario met Schuitemaker Siwa 720.


Volop afleveren bij Vervaet

04-09-2019 - 0 reacties Transport van drie Vervaet-bietenrooiers naar de Flevopolder. Eén bedoeld voor loonbedrijf Geerlig, twee voor Breure loonwerk en grondverzet/ de Waard loonbedrijf. Een vierde nieuwe bietenrooier gaat naar de Gebr. Varekamp, loon- en grondverzetbedrijf in Tinte (ZH).


Loonbedrijven in Groene Hart gaan samenwerken

13-08-2019 - 0 reacties De vier loonbedrijven Gebr. Van der Poel, Loonbedrijf J.M. van Vliet, HKA-Nieuwkoop en RVR Loonbedrijf gaan samenwerken onder de naam Bodemkracht. De bedrijven zijn werkzaam in het Groene Hart.


Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV en Claas Quandrant 2200 grootpakpers

13-08-2019 - 0 reacties Strobalen persen met Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV en een Claas Quandrant 2200 grootpakpers door akkerbouwbedrijf Gebr. Chardon uit Zeewolde.


Mechan Groep neemt belang in Bonenkamp

23-07-2019 - 0 reacties Mechan Groep neemt een meerderheidsbelang van 51% in Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel.


Mechan Groep neemt aandeel in Gebr. Bonenkamp

18-07-2019 - 0 reacties Met de overname van 51% van de aandelen van Gebr. Bonenkamp Techniek, Handel B.V. in IJsselstein en Gebr. Bonenkamp Rivierenland B.V. in Tiel versterkt Mechan Groep haar positie in het dealernetwerk van Fendt. Mechan Groep bezit ook de dealers Niestijl Mechanisatie in Siddeburen, Vohamij in Heythuysen en Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp. Daar komen nu de twee vestigingen van Gebr. Bonenkamp bij, van waaruit tuin- en parkmachines, tractoren en werktuigen worden geleverd van onder andere de merken Fendt, Toro, Redexim, Agria, Jensen, Kubota, Honda en Stihl. Het bedrijf is een van…


Grote Börger-mestscheider bij loonbedrijf Gebr. Verkooyen

15-07-2019 - 0 reacties Loon- en mestdistributiebedrijf Gebr. Verkooyen in Langeweg neemt als eerste in Nederland de grootste Börger-mestscheider in gebruik. De machine kan rundveedrijfmest, varkensdrijfmest en digestaat scheiden.


Gebr. Verkooyen B.V. neemt grootste Börger mestscheider als eerste in Nederland in gebruik

15-07-2019 - 0 reacties De machine is opgebouwd naar hun wensen in samenwerking met Everaard Techniek uit Heijningen. Efficiënte scheidingstechniek Het hart van de mobiele eenheid zijn de twee Börger Bioselect RC150 HP scheiders. De separatoren realiseren onder de meest ideale omstandigheden een verwerkingscapaciteit van maximaal 300 m³ / h. De separatoren worden elk rechtstreeks vanuit een Börger draaizuigerpomp zonder tussencontainer gevoed. Uit ervaring is gebleken dat het belangrijk is om de separatoren afzonderlijk te voeden. Börger besturingstechnologie meet continu de capaciteitsbenutting van…


Op bezoek bij nieuw pand Knoll BV in Staphorst

27-06-2019 - 0 reacties Gebr. Knoll uit Rouveen, bekend van de Agronic- en Tawi-machines en regionaal bekend als Massey Ferguson dealer, heeft een nieuw bedrijfspand gerealiseerd in Staphorst. Voordat ze hierin aan de slag gaan, willen ze u graag het resultaat laten zien. Op 27, 28 en 29 juni staan alle deuren open, is er groots uitgepakt, is er van alles te doen voor jong en oud en is er goede catering aanwezig. Kijk op www.knollbv.nl/opening voor alle informatie over deze dag. Vanaf de ingebruikname van het nieuwe pand zullen…


Knoll bouwt nieuw en houdt open huis

20-06-2019 - 0 reacties Gebr. Knoll uit Rouveen, bekend van de Agronic en Tawi machines en regionaal bekend als Massey Ferguson dealer, heeft een nieuw bedrijfspand gerealiseerd in Staphorst. Voordat ze hierin aan de slag gaan, willen ze u graag het resultaat laten zien. Op 27, 28 en 29 Juni staan alle deuren open, is er groots uitgepakt, is er van alles te doen voor jong en oud en is er goede catering aanwezig Kijk op www.knollbv.nl/opening voor alle informatie over deze dag!  Vanaf de ingebruikname van het nieuwe pand zullen…


Show van start bij Gebr. Weststrate BV in Nieuwerkerk

14-06-2019 - 0 reacties Graag willen zij u van harte uitnodigen voor een bezoek aan hun bedrijf te Nieuwerkerk tijdens de showdagen van 13 tot en met 15 juni 2019. Tijdens uw bezoek zullen zij u diverse nieuwe machines tonen van de topmerken uit hun leveringsprogramma zoals: New Holland, Delvano, MacLouis, Kuhn, Toyota, Dewulf, Miedema, Kubota, Giant, Husqvarna en Stiga. Naast nieuwe machines zijn er vele gebruikte machines in voorraad voor akkerbouw, veehouderij, fruitteelt, grondverzet en tuin en park. Openingstijden De openingstijden tijdens de show zijn: Donderdag 13 juni     …


Show bij Gebr. Weststrate BV in Nieuwerkerk

07-06-2019 - 0 reacties Graag willen zij u van harte uitnodigen voor een bezoek aan hun bedrijf te Nieuwerkerk tijdens de showdagen van 13 tot en met 15 juni. Tijdens uw bezoek zullen zij u diverse nieuwe machines tonen van de topmerken uit hun leveringsprogramma zoals: New Holland, Delvano, MacLouis, Kuhn, Toyota, Dewulf, Miedema, Kubota, Giant, Husqvarna en Stiga. Naast nieuwe machines zijn er vele gebruikte machines in voorraad voor akkerbouw, veehouderij, fruitteelt, grondverzet en tuin en park. Ze zien uit naar uw komst. Directie en medewerkers van Gebr. Weststrate B.V. Openingstijden De…


Goede prijzen uien in Allium Plus-pool

28-05-2019 - 0 reacties Ondanks het tekort aan kilo's uien per hectare zijn telers positief verrast over de Allium Plus-poolprijs van 2018. Dat laat het handelsbedrijf Gebr. Van Liere in Dronten weten.


Goede prijzen uien in Allium Plus pool

26-05-2019 - 0 reacties Ondanks het tekort aan kilogrammen uien per hectare zijn telers positief verrast over de Allium Plus poolprijs van 2018. Dat laat het handelsbedrijf Gebr. van Liere uit Dronten weten.


Nederlandse boomkwekerijsector richt zich op Roemeense markt

24-04-2019 - 0 reacties Boomkwekerij Ebben, Molter BV, JUB Holland, Gebr. Seuren BV, Nophadrain, VicLandscapes, Van Den Berk Boomkwekerijen en Royal Anthos hebben getekend voor samenwerking binnen een driejarige PIB verband.


New Holland FR700 aan het voorjaars grashakselen

22-04-2019 - 0 reacties Ook de graswerkzaamheden en het inkuilen komen weer volop los. Hier zien we loonbedrijf Gebr Seegers in actie.


Compost strooien met een Fendt 724 Vario

28-03-2019 - 0 reacties Gebr. Blankespoor B.V. uit Harskamp aan het compost strooien met een Fendt 724 Vario en een Tebbe meststrooier. Een Manitou verreiker vult de Tebbe.


Op bezoek bij mechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate in Goes

19-02-2019 - 0 reacties Op een kruispunt van wegen aan de rand van Goes prijkt het nieuwste gebouw van Weststrate. Arjan, die het bedrijf runt met zijn vader en broer, pakt een boek met foto’s van vroeger. Foto’s daterend van hoe het familiebedrijf ontstond, dit jaar 90 jaar geleden. Zijn over-opa begon een loonwerkbedrijfje, met een broer. Inmiddels is er van loonwerk geen sprake, maar trekkers, landbouw- en grondverzetmachines hebben ze des te meer. In Trekkerweb dat vandaag verschijnt, leest u het hele verhaal. Maak voordelig kennis met Trekkerweb. Ja, ik wil Trekkerweb het hele jaar ontvangen…


De Wit Transport neemt Gebr. de Mooij over

14-12-2018 - 0 reacties De Wit Transport neemt per 1 januari 2019 Gebr. de Mooij uit Rijnsburg en de activiteiten van Van der Luyt transport in Oegstgeest over. De Wit centraliseert de op- en overslagactiviteiten bij Van der Luyt.