250.000ste DAF MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract

DAF Trucks heeft de mijlpaal van 250.000 DAF MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontracten bereikt. DAF MultiSupport garandeert de maximale voertuigbeschikbaarheid door uitstekend voertuigonderhoud. Daarnaast biedt het transportondernemers vooraf maximale zekerheid over de kosten per kilometer en optimaal administratief gemak.

De Scandinavisch-Duitse onderneming Baton Transport tekende het kwartmiljoenste contract voor een DAF XG. Deze zal worden ingezet op internationale Europese. Baton Transport, opgericht in 2010, bezit bijna 400 trucks en telt ongeveer 800 werknemers. De transporteur verbindt de distributiecentra van zijn klanten in 12 Europese landen. Baton Transport blinkt uit in snelle langeafstandstransporten voor van een breed scala aan goederen.

Concentreren op de bedrijfsvoering
Een DAF MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract is altijd maatwerk. Transporteurs kiezen zelf het serviceniveau en de contractduur, met een optie om het contract uit te breiden met bijvoorbeeld het onderhoud van opbouwen. Bovendien nemen DAF-dealers de gehele onderhoudsplanning en administratie voor hun rekening, zodat hun klanten zich op hun kerntaken kunnen concentreren.

Vaste prijs, maximale voertuigbeschikbaarheid
Met een DAF MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract zijn transporteurs verzekerd van een perfect onderhouden wagenpark en maximale inzetbaarheid van hun voertuigen tegen een vaste prijs per kilometer. DAF MultiSupport biedt vier servicepakketten, variërend van preventief onderhoud tot en met alle denkbare reparatie- en onderhoudsservices. Omdat het 8 vestigingen door heel Europa heeft, heeft Baton Transport gekozen voor DAF MultiSupport Full Care contracten voor haar DAF-vloot. Deze vloot omvat meer dan 90 voertuigen, waaronder een groeiend aantal van de Nieuwe Generatie DAF XF, XG en XG⁺; de International Truck of the Year 2022.

Focus op kernactiviteiten dankzij DAF MultiSupport
Claus Hansen, CEO bij Baton Transport: “Bij de aanschaf van trucks zijn onze belangrijkste criteria functionaliteit, chauffeurscomfort, veiligheid en de total cost of ownership. DAF MultiSupport geeft ons een duidelijk beeld van de totale kosten. Dit betekent dat de trucks op lange termijn goed onderhouden worden en een maximale inzetbaarheid garanderen, terwijl het aantal werkplaatsfacturen tot een minimum beperkt blijft. Het op maat gemaakte reparatie- en onderhoudscontract van DAF stelt ons in staat om te focussen op onze kernactiviteiten.”

Voor elke onderneming
Mike Hoefeijzers, directeur Commercial Services bij DAF Trucks: “Wij helpen onze klanten het aantal facturen drastisch te verminderen én houden tegelijk met onze uitstekende dienstverlening hun trucks op de weg. DAF MultiSupport garandeert maximale voertuigbeschikbaarheid, minimale inspanning en vaste lage kosten per kilometer. Dat komt het rendement van elke transportonderneming ten goede. En omdat een DAF MultiSupport Reparatie- en Onderhoudscontract altijd maatwerk is, hebben we voor elk bedrijf - hoe groot of klein ook - het juiste servicecontract.”

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot transport , onderhoud , opbouwen , administratie , veiligheid , rendement , werknemers , truck of the year , wagenpark en International ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
25