Boze boer Floor kapte 100 gezonde knotwilgen uit protest en krijgt nu buurt achter zich aan

Het omzagen van zo’n honderd knotwilgen in de Krimpenerwaard als boerenprotest tegen het stikstofbeleid is bij velen volstrekt verkeerd gevallen. Omwonenden gaan aangifte doen en lokale politieke partij Pro Krimpenerwaard vindt dat boer Floor de Jong moet opstappen als SGP-raadslid.

Deel dit artikel

Reacties

+3
Grasbaal
Het waren zijn eigen bomen:

Melkveehouder Floor de Jong uit de Krimpenerwaard is ontzet over alle reactie op zijn actie om knotwilgen om te zagen en daarmee de kaalslag van de landbouw te symboliseren. Die knotwilgen waren overigens van hem zelf en van de 150 op zijn bedrijf heeft hij er enkele tientallen omgezaagd. Geen honderd zoals andere media melden en inmiddels rondgaat op Twitter.

agraaf.nl/artikel/…
Jan-T
Iedereen heeft een mening en de burgers roepen zomaar wat.
En denken dat ze alles mogen zeggen.

Tot dat de opmerking komt.
Vroeger was het altijd een ander en nu heb ik zelf een probleem.
+2
aldert
Hij heeft ze gewoon iets lager geknot.....
sorry
Eeuwen oud...
+3
BamBam
Hou je rug recht Floor en die kleuterleidster die poep op jullie ramen wil smeren is niet goed wijs. In 1 dag hebben jullie de omgeving laten zien dat het landschap verandert als de politiek zo doorgaat. Gaat die leidster dan daar poep op de ramen smeren? Wilma
Nevergiveup
Is goed om beetje biomassa bij te stoken in huis als het gas op is;
+1
-Jan-

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot protest , boer , stikstofbeleid , floor en boerenprotest ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!