Varkenshouder raakt ongebruikte stikstofruimte mogelijk kwijt

Varkenshouders raken ongebruikte stikstofruimte straks mogelijk kwijt. Het ministerie van Landbouw en Natuur en Voedselkwaliteit onderzoekt namelijk de mogelijkheid om onbenutte stikstofruimte van veehouders in te nemen.

Deel dit artikel

Reacties

+4
Noorderling
Wat schiet de natuur op met het in gebruik nemen van latente ruimte?
+2
Melkveehoudernh
@Noorderling niks, maar die willen ze natuurlijk gebruiken voor bouw en andere projecten
+3
Kars
@Melkveehoudernh dan gaat de natuur dus erop achteruit
+2
Claas 1986
Diefstal
Hooibaaltje
@Claas 1986 smeerlappen dat zijn het.
+2
slagakker
Stallen vol leggen!
Noorderling
@slagakker
Latente ruimte is ontstaan door het verplicht emissiearm bouwen, als je die ruimte niet hebt benut door uit te breiden houdt het op.
slagakker
@Noorderling Komt er op neer dat als je voor het mileu gebouwd hebt je dan eigenlijk gewoon een oor aangenaaid wordt. Is eigenlijk zoiets van ik bouw een huis met 4 slaapkamers maar voorlopig beginnen we niet aan kinderen. Na 3 jaar niet benutten moet men de boel gewoon afbreken op eigen kosten.Latente ruimte noemt men dat...
+1
Weidezicht
@slagakker nee, dan wordt je verplicht die kamers ter beschikking te stellen aan vreemden om de woningnood op te lossen.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot landbouw , natuur , varkenshouders , veehouders en ammoniakrechten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!