Bouwsector gaat verdere schade aan Malieveld herstellen

Grond in Verzet, de organisator van de demonstratie van de bouwsector op het Malieveld, gaat de schade op het terrein herstellen, meldt Staatsbosbeheer donderdag. Na de demonstratie op 30 oktober was de schade aan het veld in Den Haag verder vergroot.

Reacties

van Ittersum
Ondanks de vele praat en demonstraties zie ik geen enkele bouwproject stil liggen. Ze bouwen, baggeren enz enz. Hoe zit dat in de rest van het land? Economisch ook nog weinig aan de hand nos.nl/l/2310388/
van Ittersum
Ondanks de vele praat en demonstraties zie ik tot hefem geen enkele bouwproject stil liggen. Ze bouwen, baggeren enz enz. Hoe zit dat in de rest van het land? Economisch ook nog weinig aan de hand nos.nl/l/2310388/ Dan moet het dus allemaal nog beginnen dat er vele bedrijven failliet gaan en mensen uit de bouw thuis zullen zitten.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot demonstratie , staatsbosbeheer , grond , schade , den haag , malieveld en grond in verzet ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
654