ZuivelNL: 'Zuivel is duurzaam, gezond en haast onmisbaar'

Zuivelproducten leveren volgens ZuivelNL waardevolle voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft en die passen in een gezond voedingspatroon. 'Het op een gezonde manier vervangen van zuivel leidt niet tot een verkleining van de CO2-footprint.' Daarom is het feitelijk onjuist dat de Nationale Week Zonder Vlees in 2022 de toevoeging 'en Zuivel' heeft gekregen.

Deel dit artikel

Reacties

sorry
Influencers inhuren...thats the way ..
geenstijl.nl/5152732/…
Henry1
@sorry zou jij je voor €12.500 laten inhuren voor zo’n vlog?
Vdejong
Wij van wc eend
BertK
@Vdejong Die weten wel wat er in WC-eend zit en hoe het product tot stand komt. Het oordeel van de producent kan zeker terecht en goed zijn.
+1
John Spithoven
google.com/url/…

Een onderzoek, uitgevoerd door Blonk Concultants, betaald door NZO , uitgevoerd in 2017 , over de foot print van zuivel, wordt nu door dezelfde Blonk Concultants tegen ons gebruikt.

Waar zijn we toch mee bezig.....?!
John Spithoven
@John Spithoven Het bewijs...

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Bennie Stevelink
@John Spithoven wat heeft NZO volgens jou nu precies fout gedaan?
John Spithoven
@Bennie Stevelink Heb jij een rooie lamp op je telefoon als ik online ben?😁
En verder even het rapport lezen....

Een rapport betaald door NZO gemaakt door Blonk Concultants wordt nu door diezelfde Blonk Concultants in de week zonder vlees en zuivel tegen ons gebruikt.
Bennie Stevelink
@John Spithoven Ik kan jouw kritiek op NZO niet volgen. We hebben nu een keihard argument in handen waarmee we kunnen laten zien dat het voedingsadvies onbetrouwbaar is. Zonder het onderzoek hadden we met lege handen gestaan.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot duurzaam , zuivelnl en vervangen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0