John Spithoven


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
0
Stemmen
229
Volgers
34

Over mij

Woonplaats: Maurik
Leeftijd: 50jr
Laatst online: 4u geleden

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


23 Nov 2020

Melkveehouderij hangt tussen leugens en waarheid in 2.0

Deze titel werd vandaag aangehaald door een prikker hier. Het was een bijdrage van mij onder pseudoniem "Boerenbestuurder". Ik deed daar mijn beklaag over de fouten in het fosfaatdossier. Veel ongeloof was er toen, maar mijn bijdrage werd onder dat pseudoniem wel realiteit.

Nu ben ik hier aanwezig onder eigen naam, en heb ik promotie gemaakt. Een journalist noemde mij laatst een luis in de pels van de minister ( wat ik beschouw als een compliment), een opponent noemde mij een riool journalist .

De titel is vandaag de dag nog steeds realiteit.
Iets wat mij bezig houd nu is het stikstof dossier en koemonitor.
Dat laatste wil ik vanavond nog 1 keer uit de doeken doen, een feiten relaas in jip en janneke taal. Niet omdat ik tegen koemonitor ben, maar omdat koemonitor het doel mist , namelijk de wettelijke borging.

Op 2 december 2019 heeft de minister van medische zorg de uitvoer van de richtlijn 853/2004 en de officiƫle controle richtlijn gedelegeerd aan de stichting geborgde dierenartsen.

Zie link. En dan artikel 2.
zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2019-67065.h…

14 reacties

15 Nov 2020

STAF: Uitleg Aerius monitor , Onderzoek je eigen situatie in het kader van bijplussen N gevoelige natuur.

STAF geeft voor iedereen die daar behoefte aan heeft een eenvoudige uitleg over Aerius monitor. Aerius monitor is niet voor het berekenen van depositie veroorzaakt door eigen bedrijf, maar om te kijken of er in je omgeving natuur in het geniep bijgeplust is.

6 reacties