Caroline van der Plas (BBB): maak Aalt Dijkhuizen nieuwe minister van LNV

Caroline van der Plas, fractievoorzitter van BoerBurgerBeweging (BBB) ziet oud-bestuursvoorzitter van de Wageningen University & Research, Aalt Dijkhuizen graag als de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Deel dit artikel

Reacties

hans1980
Top
+1
Melkweb
Las ergens dat Veerman graag een zakelijke bestuurskabinet wil, misschien past hij daar wel in
+9
Weidezicht
@Melkweb wegwezen met die zakkenvullende akkerbouwers. Veerman, calon. Weg dr mee.
+1
Melkweb
@Weidezicht in de maatschappij zijn er ook altijd mensen die op den duur altijd overal tegen zijn. In de volksmond worden deze mensen getypeerd als " die hebben de boot gemist". We moeten oppassen dat we niet in het verleden blijven hangen en vooral onszelf neerhalen van die groep toch nooit wat wil
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Melkweb:
in het verleden blijven hangen

Dat zouden we nu juist doen met Veerman en Calon.
+1
Weidezicht
@Melkweb meebewegen met de tijd en maatschappij hoort erbij, en gaat vaak al wat verder dan je eigenlijk zou willen. Ik zit in de wegenbouw en dasr wordt op gebied van veiligheid, duurzaamheid enz ook van alles uit de kast getrokken met als gevolg hogere kosten. Maarrrrr, daar staan dan ook weer hogere vergoedingen voor. Ook de landbouw moet met zijn tijd meegaan, en dat gebeurt ook. Alleen staan daar geen hogere vergoedingen voor, en het zogenaamde beleid is niet gestoeld op eerlijke motieven. Als dan een calon met zijn tijd meegaat door te bevestigen dat alle boeren fraudeurs zijn, een lto niet durft mee te gaan in het wat harder afdwingen van hogere prijzen en een veerman roept dat 70 procent van de grond uitgekleed is, vraag ik of dat meegaan met de maatschappij is, of dat dat de maatschappij een verkeerd beeld geven is. Vervolgens neemt de maatschappij die praat klakkeloos over en wordt dat de nieuwe basis van waaruit er "beter" beleid gemasakt wordt.
pa
@Weidezicht U bent kandidaat??
Weidezicht
@pa nou, zou misschien zomaar weleens pre.ier willen zijn. Maar premier, mwah. Eens lekker rondje topambtenaren ontslaan enzo.
Melkboer16
@Melkweb dat is ook beter met die rooien wordt het een vechtkabinet!
matt
Er moet gewoon wat meer stront op die vruchtbare grond uitgereden mogen worden.
Dat is het enigste wat er mis is,een kilo stront zit meer leven in.dan Cees in zijn hele leven uit kan kramen 😀))
matt
@matt ho verrek verkeerde topic
Albert Altena
Van welke partij is Dijkhuizen eigenlijk?

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot landbouw , lnv , natuur en aalt dijkhuizen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0