RIVM: 'Voorkom toxoplasmose door bevriezing' (update)

Filet americain bewaren bij een temperatuur van -12°C voor 48 uur helpt om infecties van Toxoplasma gondii bij mensen te voorkomen. Het afweren van toxoplasmose doet ziektekosten, zorgkosten, kosten van speciaal onderwijs en kosten door productiviteitsverliezen dalen. Update: Vereniging voor Nederlandse Vleesindustrie (VNV) is het niet eens met de opschudding omtrent rauwe vleesproducten.

Bronnen

 RIVM: 'Voorkom toxoplasmose door bevriezing' (update) (www.vmt.nl)

Filet americain bewaren bij een temperatuur van -12°C voor 48 uur helpt om infecties van Toxoplasma gondii bij mensen te voorkomen. Het afweren van toxoplasmose doet ziektekosten, zorgkosten, kosten van speciaal onderwijs en kosten door productiviteitsverliezen dalen. Update: Vereniging voor Nederlandse Vleesindustrie (VNV) is het niet eens met de opschudding omtrent rauwe vleesproducten.

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot speciaal , temperatuur , onderwijs en Dalen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!