Quality Plants Europe maakt doorstart onder de naam Green Conceptz

Quality Plants Europe maakt doorstart onder de naam Green Conceptz

Green Conceptz. zet de voormalige werkzaamheden van Quality Plants Europe (QPE) voort. De Vreede Orchideeën heeft hierover overeenstemming bereikt met de curator van Quality Plants Europe dat op 16 februari failliet ging.

Naast het voortzetten van de werkzaamheden komt Green Conceptz met een breder concept, waaronder niet alleen de verkoop van kwaliteitsplanten zal vallen. De nadruk komt veel meer te liggen op de verkoop van concepten die passen bij klanten uit de grootschalige retail. Ook zal de afdeling services verpakkingswerkzaamheden uitvoeren voor derden en zal er ruimte voor palletopslag voor derden zijn. Op deze manier bieden zij een All-in oplossing voor klanten die de grootschalige retail bedienen.

Met Joyce Verdijk als Algemeen Directeur bij Green Conceptz., zal de missie en strategie verder worden uitgebouwd. Met haar kennis en expertise van de retail, vanuit o.a. de Bijenkorf en de fashionwereld, brengt Joyce een waardevolle schat aan inzichten met zich mee die Green Conceptz. in staat stelt nog scherper te worden in het neerzetten van een succesvolle formule. Zij is een optimist die mensen verbindt op weg naar een gezamenlijk doel. De klant staat centraal bij haar in denken en doen. “Deze inzichten gaan niet alleen ons, maar ook onze klanten vooruithelpen. Zo gaan we samen voor beter rendement!” aldus Ricardo Kraak, Algemeen Directeur van de Vreede Holland.


“Green Conceptz. gaat een mooie toekomst tegemoet doordat het de krachten bundelt van de kennis en ervaring van het voormalige QPE én de nieuwe inzichten vanuit de retailbranche. Zo wordt ingespeeld op het in hoog tempo professionaliseren van de sector, de wens van exporteurs en retailers om zich te onderscheiden in de markt en de behoefte aan meer efficiëntie in de keten van producent naar consument”, vertelt Joyce.


Inmiddels is ook Anoep Chakawri in de rol van accountmanager Services & Product Development toegevoegd aan het team, waardoor we nog beter in staat zijn om de concepten te ontwikkelen waar de klant naar vraagt. Joyce vervolgt “Nu de basis staat gaan we de professionaliseringsslag maken waardoor we kunnen groeien naar dé partner voor kwekers, exporteurs en inkopers binnen de grootschalige retail waar het gaat om vernieuwende concepten, services en storage. Ik kijk uit naar vele nieuwe ontmoetingen in deze voor mij nieuwe branche en mooie samenwerkingen!”

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot ervaring , toekomst en doorstart ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0