Agf-sector maant protestboeren stevig tot vriendelijke acties

De voorgenomen actie van Farmers Defence Force om in week 51 de logistiek in de voedselketen drastisch te ontregelen, leidt tot een situatie met alleen maar verliezers. Hiervoor waarschuwt koepelorganisatie GroentenFruit Huis die 80 procent van de agf-omzet vertegenwoordigt.

Reacties

Jannus
mlkvhoudr
@Jannus held ๐Ÿ‘
Koeien boertje
@mlkvhoudr begint anders aardig te zemelen.
Hij heeft het niet meer over deurdonderen.
Staat wel achter de boeren???????????
slagroomvla
Bennie heeft de laatste tweede kamer verkiezingen op D66 gestemd, op Pia Dijkstra...

Snap nooit waarom er mensen achter hem aanlopen, bij elk gelezen interview met hem dacht ik; wat heb je als boer aan deze kerel? helemaal niks...
Jannus
Quote Reactie van @slagroomvla:
Bennie heeft de laatste tweede kamer verkiezingen op D66 gestemd,

Hij geeft aan dat het een fout van hem was,verder is hij gewoon een legende op het gebied van boerenrock omdat hij gewoon graag muziek maakt en zingt,dat hij dan in zijn leven fouten maakt en toegeeft dat hij dat doet tekent de man van waarde met zelfreflectie,elk (levens)verhaal heeft 2 medaille kanten wat je er ook van zegt maar zolang je niet in staat bent om goed te leren luisteren moet je jezelf afvragen of je wel in staat bent een juist oordeel te vellen.

! ding staat voor mij vast dat hij al jarenlang zijn liefde voor het platteland niet onder stoelen of banken steekt en dat hij het gevoel van eigenwaarde van de individuele plattelander in zijn muziek vertaald heeft naar de stad toe want het is een bepaalde vorm van rauw en stevig werken waar veel stadse typevingertjes zich menigmaal zouden verkrampen maar wel de regeltjesbrij produceren zonder enige affectie hoe het is te werken met natuurlijke omstandigheden en daar ook nog eens voor zeer marginale verdiensten een boterham te verdienen.

Het staat ieder vrij een mening te vormen,we hebben zelfs het recht om het te uiten maar die vrijheid ligt zo langzamerhand wel op een weegschaaltje.............

FDF woordvoerder Marc zeilt scherp aan de wind door teveel naar het verleden te verwijzen maar we zijn als hollanders elders niet veel beter geweest en dus laat het verleden rusten, slechts ter lering nemen, maar kijk naar de toekomst hoe we verder moeten met elkaar want met modder gooien kun je vies worden al moet het daar wel bij blijven,degenen die nu spreken vertellen 'van-horen-zeggen',degenen die het mee hebben gemaakt zwijgen veelal maar dragen/droegen de pijn mee om de ander niet tot veroordeling op te zetten die verder gaat dan 'modder' alleen.

One for all ๐Ÿ”ฑ๐Ÿ”ฑ๐Ÿ”ฑ
kwarkje
Bennie heeft het over CO2
Best verwarrend
De hoofdredacteur van de Gelderlander haalde het ook al door elkaar
Maar Bennie, Carola wil helemaal niets
Wij boeren hebben dan ook geen andere oplossing meer
Praten helpt niet

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot acties en farmers defence force ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.447