De taal van gescheurde stukken

Bijna vergeten vleeswoorden beleven een comeback. Het past in de foodtrend van reinventing classics, de heruitvinding van klassiekers. In kookboeken grijpen foodies terug op grootmoeders keuken. Ook veel professionele koks koesteren oma’s kookkunsten. Ze duikelen oude streekrecepten op en geven die een eigentijds sausje. Dat brengt oude vlezige woorden terug aan het taalfront. Trouwens vlees,


Het bericht vlees.nl/blog/taal-gescheurde-stukken/">De taal van gescheurde stukken verscheen eerst op vlees.nl/">Vlees.nl.

Bronnen

 De taal van gescheurde stukken (www.vlees.nl)

Bijna vergeten vleeswoorden beleven een comeback. Het past in de foodtrend van reinventing classics, de heruitvinding van klassiekers. In kookboeken grijpen foodies terug op grootmoeders keuken. Ook veel professionele koks koesteren oma’s kookkunsten. Ze duikelen oude streekrecepten op en geven die een eigentijds sausje. Dat brengt oude vlezige woorden terug aan het taalfront. Trouwens vlees,
Het bericht De taal van gescheurde stukken verscheen eerst op Vlees.nl.

Wellicht gerelateerd

Veehouderij in NL heeft meer raakvlakken met Wakker Dier dan zij waarschijnlijk zou willen.

- Column van Toos van Soest in Agraaf: Wakker bezoek Twee weken geleden stond in deze krant dat Wakker Dier aanhangers niet de moeite wilden nemen om ons bedrijf te komen kijken hoe wij voor onze kalf…

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot vlees , taal en koks ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!