Fendt bier 🍺 te koop

Beste TFers weet iemand waar het bier van fendt kan kopen gr steyrlanzboy

Deel dit artikel

Reacties

+8
mike_v
+1
Fordje4600
@mike_v haha
fendt2015
@mike_v hoe doe je dat ?
+1
JJ
+7
walker1
Misschien weet Yuri van Gelder dat? Die lust namelijk graag een biertje 😄
fendt2015
@walker1 klopt heb ik ook gehoord 😜
+5
jehan
@walker1 nee was geen bier was heineken hahaha
steyrlanzboy
Quote Reactie van @jehan:
heineken
ik dacht zelf aan brand
R Spijker


De Fendt bieren zijn te bestellen via deze site: aktienbrauerei.de/

Zie ook: aktienbrauerei.de/shop/bier/
marc102
Zie mijn profiel foto😅
walrus
Is dat beetje te zuipen dan?
TurnMeLoose
Smaakt prima!
+11
Nick421
Fendt bier?

Zal wel schoftig duur zijn, en de bak waarin het zit bij 7000 uur kapot.
+1
fendtboertjes
@Nick421 hoop voor je dat je die bak wel leeg hebt voor 7000 uur...
Nick421
@fendtboertjes ja maar dan breng ik hem weer netjes terug naar de supermarkt 👍
JD6930
@Nick421

Netjes met alle flessen IN het krat? 😛

'T lijkt tegenwoordig een hype om kratten half leeg in te leveren via de krattenband en vervolgens de rest via de flessenband( wat onmeunig veel werk oplevert waar men niet op zit te wachten).
+1
Nick421
@JD6930 daar is een heel eenvoudige oplossing op te bedenken:

Lever je een half vol krat in. (Ookal mist er maar 1 flesje) dan krijg je gewoon het tegoed van een leeg krat.

Dan is dat geintje zo afgelopen 😂
JD6930
@Nick421

Zou een goeie zijn ja. 😛
Is ook regelmatig dat er 1 mist.
walker1
@JD6930 en een leeg kratje inleveren en de 24 flesjes via de band doen?
JD6930
@walker1

Heel af en toe tref ik ook wel eens een helemaal lege idd, maar of ze die 24 flesjes via de band ingeleverd hebben dan weet ik niet, nog niet meegemaakt als ik het me goed herinner dat ik de band aan het legen was dat er een leeg kratje binnen kwam, wel dat er al een lege op de band stond. Maar het zou me niks verbazen. 😉

Weet niet of het veel zal schelen in opbrengst, als je het los inlevert, neem aan dat je gewoon krijgt voor wat je inlevert, dus niet als je een half krat los inlevert dat je dan meer krijgt. Waarom mensen het dan wel doen? Kzout niet weten. D'r zijn ergere dingen in de wereld. 😉
+3
walker1
@JD6930 Levert echt niks meer op aan statiegeld. die apparaten scannen het aantal flesjes en dat gaat x 10 cent of zo en dan nog een kratje.
Waar ik wel altijd een sport van maak is als ik een apart flesje heb wat terugkomt, om die er zo hard door heen te gooien dat die niet meer terug komt:)
JD6930
@walker1

Hmm... rustig erin laten glijden met een snelheid dat ie hem net pakt is het beste. Maak geregeld mee dat mensen het er zo hard in duwen dat een petfles omvalt waardoor dat draaiding vasthangt en dan vol op de bel gaan hangen als je niet meteen zorgt dat ie het weer doet.

Aparte flesjes is ook weer iets ja. Je hebt merken/soorten flesjes die niet in die winkel verkocht worden en het aparaat dan niet inneemt. Meeste neemt ie gewoon in maar je hebt er bij die bijv. niet in krat in die winkel verkocht worden of bij het hele bedrijf dietie weigerd.

Als bij ons een gewoon krat van 24 cl niet ingenomen wordt ruilen wij het meestal om voor een ander die al ingenomen is zodat ie alsnpg ingeleverd kan worden.

Tis overigens niet zo dat een automaat in een ah geen flessen van Jumbo, Markant etc. inneemt.
+1
erik9831
@JD6930 zijn nog andere dingen ook (uitwijden op topic sorry)

Groen verwijderen aan je bloemkool voor het wegen, steeltjes van de kersen doen, groen van de wortelen, wegen zonder zakje enz ... om toch een paar centjes uit te sparen. Misschien is het iemand die je wil pesten en zo zijn flesjes binnen doet, wie zal het zeggen. 😄
walker1
@erik9831 ik doe ook altijd 3 bananen wegen en stickertje printen en daarna stop ik er nog een paar bananen bij in de zak 😄 Of je koopt boerenkool, weegt die, maar drukt vervolgens op de bloemkool voor het stickertje. 9 van de 10 kassamiepen weet het verschil toch niet tussen de boerenkool en de bloemkool.
JD6930
@walker1

Zijn ze bij Jumbo nog zo ouderwets? 😃

Bij ah wordt het aan de kassa gewogen, zo'n fraudegevalletjes zijn bij ons verleden tijd. 😛

Al zijn er ook die batterijen pakjes open maken en de inhoudt in de jas/broekzak stoppen en pakje terug gooien. Zakken vullen met koekjes, suiker/melkstaafjes van de koffiehoek... Ik kijk er niet meer van op. 😛

Ohw wacht, bijna vergeten: Aanstekers van maar amper een paar euro jatten. En ja, het kan altijd gekker! 😛 Voordeelzakken theelichtjes stelen.
walker1
@JD6930 Had ik ergens een naam van een supermarkt genoemd?
Verder heb ik om principiële redenen geen bonuskaart, maar als je bij AH zegt dat je geen bonuskaart bij je hebt, krijg je alsnog de bonuskorting.
JD6930
@walker1

Nee nee, heb je int verleden wel eens gezegd dat je daar veel heen ging. Das waar, er zijn stiekem best veel mensen die geen bonuskaart hebben, bij de kassa hebben ze daar een eigen kaart voor waarvan iedere kassa het nummer heeft als ik het goed heb, zo was het int verleden, maar er zit tegenwoordig ook een knopje op waar ze slechts op hoeven te drukken is mij vandaag vertelt.

Tis natuurlijk gewoon ieders eigen mening of je wel of geen bonuskaart wil. Ik zelf vindt het wel handig, door de persoonlijke aanbiedingen, en heb hem gekoppeld aan de Airmileskaart. Het maakt mij niet uit dat ze mijn adres etc. weten, weten ze sowieso toch omdat ik er werk maar toch.

Ik doe nog geen € 70 aan boodschappen per maand anders kreeg ik daar 10% korting op omdat ik bij ah werk. Dus voor mij is het wel handig. 😉 Maar kan me voorstellen dat niet iedereen er een wil. In de vluchtigheid kun je en de kassière hem ook vergeten te laten scannen.
+1
TurnMeLoose
Sjonge jonge een niveau om van te huilen.... Het gaat over bier en eindigd in iets nog onnozelers.....
jehan
@TurnMeLoose ja zeg dat wel ..alleen het idee al om groen van bloemkolen te halen in de winkel ..hoe zuinig kun je zijn zeg
John Deere 8345r
@jehan als je "hele grote bloemkolen" hebt kan dat best wat schelen hoor 😛 😆
JD6930
@jehan

Ik kijk nergens meer van op! 😉

Wat er zoal voorbij komt...

Mensen zijn ook erg lui tegenwoordig. Iets onder in pakken en zich bedenken en het 1 plank hoger terug leggen...
+1
Ritchie
@TurnMeLoose

Wat mij betreft mag je er een slotje op doen hoor, de topicopener heeft immers toch al antwoord. Ook een aantal doorverwijzingen naar supermarktfan.nl zijn miss op z'n plaats?
GD tuning Garyp
Mooi verhaal!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot fendt , kopen en bier ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
35
DEELNEMERS
18
WEERGAVES
13
TREFWOORDEN