Honger als offer voor wensnatuur

Ik vind het huidige beleid, naast desastreus voor boeren en burgers van Nederland, ronduit asociaal tegenover iedereen die honger lijdt.

Deel dit artikel

Reacties

+1
George
Honger in de wereld daar voel ik me in ieder geval niet verantwoordelijk voor en kun je nooit op het bordje van de voedselproducenten schuiven. Ik wil niet voor niks werken en voedsel produceren omdat er werelddelen zijn waar ze niks hebben. Dus ik kan niks met dit verhaal.
+1
T60401
@George Dit artikel is gericht aan den haag. Door in Nl minder voedsel te gaan produceren ontstaat er ergens op de aardbol een groter te kort aan voedsel. In NL zal het wel los lopen. Die groene hebben het toch altijd over welzijn. Nou door hier de boeren weg te pesten moet een ander maar keperen van de honger. Dat is gewoon asociaal van de groene
+5
George
@T60401
Ergens en vroeg of laat gaat het een keer fout lopen met het ruime en gevarieerde voedsel aanbod wat nu als vanzelfsprekend wordt ervaren. Ook al was er geen stikstof geweest dan nog zie je het gebeuren dat het aantal boeren drastisch afneemt in ons maar ook in ons omringende landen. Ik heb het nooit begrepen dat ze zich daar niet meer zorgen over maakten , maar hier werd altijd geschreven dat het van alle tijden was en ook de regering deert het niet en wil zelfs nog sneller van de boeren af. Ik had al lang gedacht dat er meer ondersteunings beleid in de EU had moeten komen voor jonge boeren /opvolgers. Maar overheden maken zich geen zorgen schijnbaar.
Melkboer16
@George helemaal met je eens! Je vraagt je soms af wie het nog doen wil en dan ook nog bekritiseerd worden door groene ego-trippers.
Maar het punt waar jij het over hebt gaan we meemaken en eigenlijk zie je dat nu al terug in de melkprijs.
arnold
@George Je snapt het niet.
Er word bedoeld dat het ten hemel schreiend is om de voedselproductie terug te draaien terwijl je weet dat er dan mensen zullen overlijden door honger.
+1
George
Quote Reactie van @arnold:
Er word bedoeld dat het ten hemel schreiend is om de voedselproductie terug te draaien terwijl je weet dat er dan mensen zullen overlijden door honger.

Jawel ik snap het best , maar als jij graag wilt produceren voor niks dan ga je gang maar. Daar waar honger ze honger hebben kunnen ze jouw geproduceerd voedsel niet betalen. Het is niet de verantwoording van de boeren dat er honger is.
+1
stefanus
Asociaal is, goedkoop grondstoffen ophalen in arme landen en er allerlei (zinloze) produkten van maken en het afval weer terug te brengen.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot burgers ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN