Veranderen in een foodbedrijf: noodzakelijk of verstandig?

De wereld is altijd in ontwikkeling, dus een organisatie en haar mensen zullen op z’n minst mee moeten bewegen. Dit betekent flexibel kunnen zijn of zelfs ingrijpende veranderingen door moeten voeren. Bij het managen van verandering neigen we ernaar ons meer te concentreren op de technische kant van het vraagstuk. We bevinden ons immers in een technische sector. Echter zijn Leo Lagendijk en Rien Melis van mening dat de menselijke kant minstens net zo belangrijk is. De technische en menselijke kant zijn complementair en zouden hand in hand moeten gaan om de kans op succesvolle implementaties te vergroten. Maar hoe leid je een foodbedrijf succesvol door een ingrijpende verandering heen?

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot voeren ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN