Poll onder de prikkers

Mijn mening is dat Spithoven bij het gesprek aanwezig MOET zijn

Deel dit artikel

Reacties

Kempenaar
Natuurlijk moet hij er bij zijn ,hij is één van de weinige die precies weet hoe het zit
+2
kanniewaarzijn
@Kempenaar En René de Jong ook!
+2
rene-de-jong
@kanniewaarzijn dank maar volgens mij wat te veel eer.

Het is een illusie om te denken dat we dit dossier wel even fixen omdat we het hier aardig eens met elkaar zijn, daar is veel meer voor nodig en daar wordt aan gewerkt.

Wat wel helpt is dat de LTO leden en anderen die alweer klaar staan om de helft van de middel te pakken te behoeden voor een 2e WSN debacle; het moge inmiddels wel duidelijk zijn dat dit niet zo slim was.....

Er is binnenkort een stevige financiële buffer nodig om de juridische stappen te ondersteunen en ik vindt dat de gehele sector dit moet dragen en niet enkelen zoals nu het geval is !

Ik heb een hekel aan de meelifters die zelf wat achterover hangen en denken het gaat 'mien hussie wel voorbie'... mocht dat zo blijven dan moeten we eerst goed nadenken over een gedeeltelijke aanpassing, dus voor mensen die wel mee doen en die NIET mee doen en lekker meeliften op kosten en inspanningen van anderen.
pieta
Quote Reactie van @rene-de-jong:
Er is binnenkort een stevige financiële buffer nodig om de juridische stappen te ondersteunen

Wie/wat moet er dan ondersteunt worden? SSC?
rene-de-jong
@pieta Dat zou kunnen maar EERST:

"Wat wel helpt is dat de LTO leden en anderen die alweer klaar staan om de helft van de middel te pakken te behoeden voor een 2e WSN debacle; het moge inmiddels wel duidelijk zijn dat dit niet zo slim was....."

Als deze club of anderen blijven polderen (namens anderen) dan is het zinloos.
Indien een groot deel nu nog steeds meent om te moeten polderen over iets wat totaal fout is dan wens ik ze heel veel suc6.

De kraan eerst maar even dicht voordat we gaan dweilen.......
Een groot deel denk nu al van; wijsneus en staat al weer klaar om dit verhaal de kop in te drukken, nou die groep zou ik graag onder de huidige wetgeving en poldermodellen laten doormodderen.
de jonge
@rene-de-jong is het een optie dat ssc een tussentijdse extra contributie gaat sturen?en evt wat extra"s erbij om direct ook de club van geesje rotgers een boost te geven? ,om zich voor te kunnen bereiden en de goede mensen te kunnen inhuren, heb ik er graag over..
+4
John Spithoven
Doe eerst maar een poll onder de leden van de uitgenodigde partijen met welk mandaat en voorwaarden er verkennende gesprekken kunnen plaatsvinden.
Twentsch Land
Zie je een mogelijkheid om met een uitgenodigde partij mee te kunnen ?

@John Spithoven
+2
jan w
Mijn mening is, dat alle landbouworganisatie's en partijen de punten die Stikstofclaim en NewMob hebben aangegeven zouden moeten gaan gebruiken.
+1
cjw73
Als er iemand aanwezig moet zijn is het John wel.
+3
de jonge
@cjw73 en rene niet te vergeten.....
marcsterreborn
@de jonge René Cruijssen?
+4
de jonge
@marcsterreborn rene de jong die hier ook veel op prikkebord zit, die lult ze volgens mij zo onder tafel als ze het over berekeningen gaan hebben
pieta
@marcsterreborn Die heeft vrijdag geen tijd. Moet zijn feest voorbereiden. 😁
Zwaagdijk
👍🏻👌
komelker 2
Niks toegeven laat ze barsten.
+2
Jan-T
Indien mogelijk bij aanwezig en de input aanleveren.
LTO is daar niet capabel in.
schoppenboer
John kan toch ook Sjaak even bellen? Zijn best wel LTO leden die zijn nummer hebben. Heb het ook wel eens voorbij zien komen in het verleden.
Johannushoeve cv
@schoppenboer kan die weldoen . Maar sjaak is Oost-Indisch doof .
Albert Altena
Zodra cijfers tentoongesteld worden springen ambtenaren, met in het kielzog verantwoordelijke ambtsdragers in de modus van de milieu bijbel.
Nee daar discussiëren we niet over want dat staat nu eenmaal vast.
jan 10
Zolang vd Wal vasthoud aan 50 procent reductie hoeft John echt niet mee,hartstikke zonde van zijn kostbare tijd
stefanus
Een openbare debat of iets dergelijks met mensen van uit landbouw die geen bestuurder zijn maar met kennis van zaken als John en de makers van het beleid zou heel verhelderend kunnen werken.
Koetje33
Het is zonde dat er niet weer collectief aan tafel wordt gezeten. En als je het helemaal neutraal wilt houden laat je er ook een live streem bij aanwezig zijn. Ik vertrouw het allemaal niks dat de politiek zomaar echt gaat bewegen

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot poll ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
23
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN