Beregeningsmotor daf 575 brandstofpomp defect

Goedemorgen allemaal.

Gister is helaas mijn brandstofpomp defect gegaan van mijn daf 575 motor tevens mijn beregeningspomp groot probleem aangezien we aan het beregenen waren.
Maar hij krijgt op de pomp zelf op 1,2,3 geen brandstof en op 4,5,6 wel mijn vraag is wat kost een revisie ongeveer hopelijk weten jullie wat de kosten ongeveer zijn.

Mvg Daniel

Laatste  |  

Reacties

joop-same
Het kan zijn dat je opvoer pomp stuk is, of de filters zitten dicht of ergens verstopping in de aanvoer leiding.
daniel 423
@joop-same dan vind ik het alleen raar dat hij op 1,2,3 geen diesel onder bij de pomp krijgt en bij 4,5,6 wel
+1
joop-same
@daniel 423 Dat is ook raar maar het komt meer voor, ook met 2 x 3cill. blok pompjes dat de achterste wel en de voorste geen brandstof meer kreeg door verstopping.
daniel 423
@joop-same ja precies dat zou kunnen maar ik dacht eigenlijk omdat als je hem op de pomp zelf losdraaid dan doet die ook niks maarja ik zal even kijken misschien toch verstandig ff de pomp weg te brengen en laten kijken of er rommel voor de plunjers zit en als 't te duur word dan moet ik een andere beregeningsmotor kopen
wim-same
@joop-same Ik zou inderdaad eerst maar een kijken of hij tot aan de brandstofpomp echt een volle stroom diesel krijgt. Als dit al een heel zuinig pisstraaltje is, dan krijgt de brandstofpomp gewoon te weinig. Kan verstopping zijn, valse lucht, opvoerpomp enz.
daniel 423
@wim-same hij krijgt tot aan de pomp genoeg diesel is geen pisstraaltje
thomasvw13
Heb nog een pomp liggen van ee 575 motor. Is er een half jaar geleden draaiend afgekomen
+2
Sjon
Word het niet tijd voor een andere pompset?

Dit is nu al het 5e topic wat je start over jou DAF, en elke keer is er weer wat anders stuk. Die blokken zijn al minstens 50 jaar oud!
stephan-inter
@Sjon idd
En meeste topics gingen over diesel problemen
daniel 423
@Sjon ja dat klopt ik heb niet veel geluk met deze pomp 1x sproeien en was weer iets dit is het allerlaatste wat ik ga vervangen en als dat dan nog niet goed is Gaat hij eruit voor een andere
jaring visser
Anders wim overbeek even bellen , heeft heel wat liggen voor die dafjes
county854t
Firma Ducker in Oirschot heeft veeeeeel liggen

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot defect ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
756
TREFWOORDEN