Top kabinet en coalitie donderdag bij elkaar voor topoverleg op CatshuisQuote:
De top van het kabinet en coalitie komen donderdagavond bij elkaar voor een topoverleg op het Catshuis. De fractievoorzitters, premier en vicepremiers praten daar over de crises die het land teisteren.

En niet naar huis voordat je oplossingen hebt!

Deel dit artikel

Reacties

Twentsch Land
Een beetje de zaken gaan suuzen gaan ze het niet meer mee redden.....de onvrede gaat niet alleen meer over stikstof, asielbeleid, toeslagen affaire en huizen in Groningen die verzakken, het is meer en breder. Mensen zijn over het punt heen van mening geven, er is al een tijdje echte onvrede en zoete broodjes bakken zal niet meer geaccepteerd worden.
Weidezicht

(klik om te vergroten)

Weidezicht
@Weidezicht ook op nu.nl zijn blijkbaar mensen die het gaan doorzien, blijkens de duimpjes onder 1 van mijn reacties.
+2
Newholland12
@Weidezicht kabinet maakt een denkfaut:
Ik ga geen natuurbeheerder worden
Samen met de Oranjes wat zwijnen afknallen met een luxe diner met Máxima na afloop kan over onderhandeld worden
+2
slagakker
@Newholland12 Ik ga ook nooit natuurwerker worden. Als ze de boeren weg willen hebben en natuur willen dan onderhouden ze diezelfde natuur maar zelf. Snap nog steeds niet dat er boeren zijn die grond pachten van natuurclubs. Zijn erg kortdenkende personen die dit doen. De pacht zal niet hoog zijn dat geloof ik wel, maar je laat je gewoon voor karretje spannen.
Newholland12
@slagakker niet iedereen heeft ruggengraat
+2
GerbertXL
@slagakker Ik zit in midden NL en veel landgoederen zijn in eigendom van NM gekomen. De pachters zijn dus niet vrijwillig pachter geworden bij NM maar waren er al eerder. Kortzichtigheid hoef je niet alleen aan anderen toe te dichten.
Newholland12
@GerbertXL heeft NM dwangmiddelen ingezet om grond te huren?
Weidezicht
@Newholland12 waarschijnlijk is zijn hele bedrijf (als pachter) eigendom geworden van NM. Wij pachten ook paar hectare van wat vroeger BBL was, en wat via via nu in handen is van SBB. Hebben we niet om gevraagd, maar gebeurt wel, en heeft nu ook de NNN status gekregen, net als de bossen, vogelplassen en fietspaden eromheem, alleen de 20 hectare welke tegen het dorp ligt, valt overal buiten. Dus dat zal SBB wel als woningbouw gaan verkopen in de toekomst. En dan natuurcompensatie op onze eigen grond, ben ik bang.
GerbertXL
@Newholland12 wat @Weidezicht zegt.
Ik ben overigens geen pachter. Ik huur wel aardig wat grond van NM maar ben er gelukkig niet afhankelijk van.
hans1980

Newholland12
@hans1980 in gesprek blijven
Begrip tonen
Nog steeds geen oplossing
Werken er hard aan
Is erg Ingewikkeld

Kerstreces

Nieuwe jaar brengt lichtpuntje
We hebben bijna een oplossing
Etc
Het bovenstaande herhalen en wachten dat de tijd het probleem tackelt
De Rutte manier.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.626