Even voorstellen: Imker

Ik ben rudi , 56 jaar ....wijsheid , maar van tractormechanica ken ik niets. Nu wil het zo zijn dat ik een 770 bezit die aan restauratie toe is.... Ik zou dus hulp en goede raad kunnen gebruiken.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Fendt926Driver
Hoi rudi. Ik ben iets jonger. Niet wijs maar wel eigenwijs. Weet wel iets van trekkers. Maar een 770 zegt mij zo niets.
Hoort daar het merk david brown bij?
Waar wil je zoal graag hulp bij?
Imker
@Fendt926Driver Dank je voor je reactie. Mijn naam is rudi en woon te s'Herenelderen Tongeren (B) . Momenteel ben ik nog op zoek naar een gepaste plek/loods om de David Brown te stallen en hopelijk aan te werken. Maar ik heb dus totaal geen ervaring met mechanica .... dus ben ik ook op zoek naar een mentor. Ja ja , niet gemakkelijk he' Vriendelijke groeten,rudi
mklok
@Imker Welkom alvast , en ik ben ook niet al te wijs . Restauratie technisch en cosmetisch ? Weet niet of je al in het bezit bent van een handboek.
Wimsumar
Beste Imker: "Wijsheid". Ja, dat is het grote probleem bij dergelijke trekkerestauratieprojecten. Je moet het precies niet hebben(!). Het komt aan op enorm improvisatie-/creativiteits- en incasseringsvermogen.

Wees wijs, informeer eens bij:

lmbdewith.nl/contents/nl/…

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0