richard koops


Foto's
0
Video's
0
Topics
0
Reacties
11
Stemmen
0
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 9jr geleden

Hallo,
ik ben Richard Koops 45 jaar en wonende in Elim samen met mijn vrouw en kinderen. We wonen met onze dieren (paarden, honden, kippen) op een boerderijtje midden in het jachtveld.
In dat jachtveld zijn we heel veel te vinden omdat we zeer actief zijn met het beheer van kraaien en andere schade veroorzakers in deze omgeving.
Het gebeurd dan ook meer dan eens dat de boeren hier in de omgeving ons bellen als er overlast/schade wordt veroorzaakt door dieren uit onze prachtige natuur.
Hazen en fazanten bejaag ik al 20 jaar niet meer maar door de kraaien goed te beheren zien we gelukkig de stand hiervan verbeteren. Samen met onze jachthonden en het goed voor elkaar hebben van de spullen proberen we er alles aan te doen om het beheer zo diervriendelijk uit te voeren.
Ook nemen we vaak onervaren jagers of andere geïnteresseerden mee om onze manier van beheer uit te dragen. Graag bieden we onze helpende hand aan bij jagers die het zelf niet kunnen of willen of bij boeren die net als ons het niet nodig vinden om te jagen maar alleen kiezen voor beheren.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


Geen recente bijdrages van dit lid. De laatste keer dat richard koops op Nieuwsgrazer aanwezig was is 9jr geleden.