BOER ZOEKT VROUW INTERNATIONAAL

Blue Circle is op zoek naar Nederlandse boeren over de grens!

Blue Circle is een televisie productiemaatschappij die gespecialiseerd is in verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle formats. Een van deze succesvolle merken is het programma ‘Boer zoekt Vrouw’.

Dit programma wordt al tien jaar ontzettend goed bekeken op de Nederlandse televisie. Gemiddeld kijken er 3 tot 3,5 miljoen mensen naar een uitzending, waar de zoektocht naar de liefde wordt gevolgd. Ieder seizoen krijgen wij honderden aanmeldingen binnen van boeren die hopen hun leven spoedig te kunnen delen met de liefde van hun leven. Die éne. Om mee te lachen en te huilen, of soms te mesten en te melken. Die éne, die past op de boerderij en in hun leven.

Dankzij het enorme succes gaan we dit jaar het negende seizoen maken, wat - net als in 2013 - internationaal zal zijn. Dit betekent dat Nederlandse boeren, gevestigd in het buitenland, zich nu kunnen aanmelden voor het programma.

Wij zijn nu dus op zoek naar Nederlandse boeren, man of vrouw, die graag een Nederlandse partner willen en de hulp van ons programma willen inschakelen.

Mochten er vragen zijn mail mij dan gerust. Wil je meer informatie over het programma, kijk dan eens op; boerzoektvrouw.kro.nl/

Charlotte Dorré
Casting

T: 035 - 678 5302
@: casting@bluecircle.nl
www.bluecircle.nl

Deel dit artikel

Reacties

-1
friesboertje
Kunnen jullie het niet gewoon in Nederland houden?
casev
Ik vond de internationale versie juist wel leuk. Moeten ze uiteraard wel n echte boer nemen en niet iemand met 20 geitjes
+2
storm
Haha en die wilde niet eens een vent!
oldhuus
Toch jammer voor de Friezen dan.
friesboertje
Hoezo? Ze gaan nu immers weer over de grens 😉
weurding
mooi man, er zijn nog zat die een stal vol vrouwen hebben maar s'nachts alleen in bed liggen te woelen 😄
cs-agrar
misschien ook maar beter dat ze die vrouwen dan in de stal laten..
noordhollander
hoe gekker hoe amusanter
+1
casev
Weet wat je zegt karst. In duitsland hebben ze er helemaal een rariteiten kabinet van gemaakt.....
Meelmuisje
Als boerin in het buitenland vind ik het heel leuk 😄 Het enige programma waarvoor manlief zijn koeien in de steek laat, trouwens....
de hoef
Quote:
@Meelmuisje: Het enige programma waarvoor manlief zijn

is ie anders om kwart over acht nog niet klaar dan

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melken , boer-zoekt-vrouw , boerderij , boer , tocht en vrouw ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
5