Omgaan met succes en teleurstelling #boerzoektvrouw

Er staat een mooie column over de bescheiden Theo in het NRC, zit ook wel een kern van waarheid in zoals Paulien het beschrijft. We zullen vanavond zien wat voor type vrouwen hij kiest.

Klik voor grote foto

Wellicht gerelateerd

Wij exporteren alles...

- Leeuwarder kaashandelaars gepakt met 65 kilo coke De douane blijkt al op 9 april een partij cocaïne te hebben aangetroffen tussen de waar van een kaasverkoper op weg naar het Verenigd Koninkrijk. …

5 wereldboeren in de aanbieding

- Het zal deze keer een bijzondere serie worden met mooie beelden uit het buitenland: 1000 brieven kreeg de Boer zoekt Vrouw-redactie binnen voor de vijf internationale boeren. Vrouwen en mannen wil…

Grasbaal

Laatste  |  

Reacties

-10
storm

Ben wel een béetje klaar met BZV. Dat die stumpers nog op de tv willen want 7 van de 10 hebben toch een gedragsstoornis en zetten hun collega's te kijk met niet verstaanbare taal, zware accenten en een hypergestoorde bejaarde er ook nog bij. Om van die Inbetween nog maar te zwijgen, het zal je moeder maar zijn die je elke zondagavond op tv voor ........ Zet.
Die Tom daar zal ook wel wat geks mee zijn want zet die foto ff op een dating-site en je mailbox ontploft binnen een half uur????.
Nee kijkcijfers daar gaat het de KRO om omdat er geen enkele katholiek nog naar ze kijkt.

avondrood

Kijk maar niet. Wat een reactie zeg. Je bent wel een beetje eerlijk. Je vrouw of partner zal wel genieten van de uitzending. Of krijgt die de kans niet om te kijken. Fijne avond nog.

de hoef

bij co in het cafe zal het ook wel weer storm lopen

koetje 33

Storm kan beter eerst is een paar jaartjes over zichzelf na gaan denken, als je zo weinig kaas gegeten hebt van een en ander.

+13
david2

@storm volgens mij ga jij niet kijken.... nou wij wel hoor!

+7
oubi

het is toch prachtig dat naar dit 'eenvoudige' boerenprogramma iedere zondag meer dan 3.5 miljoen mensen kijken. Al die bla-bla en emo programma's blijven op de helft steken en zijn dan al heel blij. Geeft toch aan dat er veel empathie is voor de boerensector.

+1
tencate

Veledig mee eens Het was en is suces vol programa

+6
jvt

Storm, ga lekker iets anders doen vanavond. Natuurlijk draait t om de kijkcijfers, ken genoeg leuke ( maar niet extreem goede looks hebbende) vrijgezellen die niet geselecteerd worden. KRO zoekt een mengeling van idd soms wat wereldvreemde personen tot jongens met een vlotte babbel met goede looks. Niets mis mee, bij ons draait het om een zo hoog economisch resultaat, bij hun om kijkcijfers. Als je dat niet kunt onderkennen, jammer dan..

Boer Piet

Tjonge jonge, wat een Storm in een glas water...

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot boerzoektvrouw en vrouw ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!