Unieke roostervloer geschikt voor zand

Op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV) werd een unieke emissiearme vloer getoond die de dikke fractie scheid van de dunne fractie door middel van een mestafvoerband. De vloer is vooral ontworpen voor bedrijven met zand in de boxen.

Deel dit artikel

Reacties

arjankok_
of koeien echt geschikte hoeven hebben om op een gaasboden te lopen vindt ik nog een vraag ,verder zitten er interessante toepasmogelijkheden aan, dacht dat er eigelijk nog niets met emissiebeperking voor zandstallen was
+1
Macccfloor
De gaasvloer met de zachte stroeve coating wordt al vele jaren in de kalverenopfok toegepast en in Israël en Saoedi Arabië ook al zo'n 6 jaar in gebruik doordat de koeien op een droog oppervlak lopen worden de klauwen harder en gezonder volgens de gebruikers.
de hoef
heb je bij brabo al een proef stal gemaakt.of ben jij geen fam van maccspan
+1
Macccfloor
Geen Fam. ben de zelfde, en nee nog geen proefstal de eerste 2 roosters zijn klaar voor de beurzen en de eerste proefstal zal er een in België zijn deze veehouder wil bij zijn bestaande stal zand in de boxen.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot zand , mechanisatie , dunne-fractie , dikke fractie , rundvee en roostervloer ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2