Spotmelk verliest bijna kwart waarde

Franco geleverd noteert Nederlandse spotmelk franco geleverd nog maar een kleine 30 cent, of minder. Vorige week woensdag/donderdag werd nog een cent of 9 meer betaald.

Meer: boerderij.nl/Rundveehouderij/Nieuws/…

Deel dit artikel

Reacties

+2
cs-agrar
Dit is wel beetje paniekzaaierij hoor Co.. 😉
+1
meelezer10
ach Friesland campina heeft toch nog contracten lopen de komende maanden. Dat wordt ons teminste altijd wijs gemaakt bij prijsstijgingen.
Per direct valt de afzet van 190 miljoen euro naar rusland weg. Dit is maar een klein deel van de jaaromzet van bijna 11,5 miljard. De contracten zullen er voor zorgen dat de omzet van 11,3 miljard op jaarbasis nog een aantal maanden gehandhaafd blijft. Of zullen de contracten nu per toeval op 1 september aflopen?
+4
gezienus
Heb vandaag de mail gekregen DMK exporteerd momenteel maar 3% naar rusland die zullen ze wel kwijt worden in duitsland

goed bericht is de melkprijs voor sept blijft hier gelijk ten opzichte van Augustus alles incl zo rond de 40,5 cent
de hoef
beste prijs toch
Farmer_
41,99ct
+1
gezienus
Heb met 4% vet en 3,4% eiwit gerekend zelf hebben we vaak ook een cent meer dan gemmidelde bij fabriek
gg
maar vroeg of laat komt de melk die in producten voor rusland zit op de west europese markt dussss..... en we kunnen wel lullen een paar procent hier en daar maar het gaat om toch best wel forse hoeveelheden die niet zo direkt zijn te plaatsen. lijkt mij maar de tied zalt leer'n
George
Ach jonguh volgens sommige hier is er helemaal niks aan de hand , gewoon wat kaas in schoendozen en wat anders verpakken en of op papier via een ander land en weet ik niet wat meer voor onzin ik hier gelezen heb en hupsekadee gewoon naar Rusland. Helemaal niks aan het handje stelletje paniekzaaiers. 😄

Nielson heeft er een liedje over gemaakt.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melk en spotmelk ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN