Voorlopig geen vlees, vis, noten, melkproducten en groente en fruit naar Rusland

Poetin laat gewetenloos simpelweg zijn volk hongerlijden :mad:

De Russische premier Medvedev heeft bekendgemaakt welke maatregelen Rusland neemt tegen landen die sancties tegen het land hebben ingesteld. Australië, Canada, de Europese Unie en de Verenigde Staten worden getroffen door de sancties. Zij mogen geen vlees, vis, noten, melkproducten en groente en fruit meer exporteren naar Rusland. Het verbod gaat vandaag in en geldt voor een jaar.

Meer: nos.nl/artikel/…

Deel dit artikel

Reacties

+2
verbi
Brazilie staat in de startblokken om te leveren. En wat horen we op het journaal, wat erg voor de boeren maar de consument gaat wel minder betalen voor ons product, dus die zal het een worst wezen.Diep trieste situatie maar we snijden ons zelf in de vingers en wat bereiken we met de sancties juist niks.
+1
vanloon
Maar je kunt het neerhalen van een passagiersvliegtuig toch niet rechtvaardigen of vind je dat normaal?
Ik hoop dat ze tot bezinning komen en gewoon erkennen dat ze fout zijn .
verbi
Dit is zeker niet te rechtvaardigen maar ik denk dat het een illusie is om te denken dat ze dit erkennen, dat blijkt wel uit deze maatregelen, en dat vindt ik wrang voor de nabestaanden die ik overgens van mijn kant erg veel sterkte wens in deze moeilijke tijd.
JohnFr
Op Brussel hoef je ook niet te rekenen : "Brussel speelt voor Sinterklaas in Bulgarije" dagelijksestandaard.nl/2014/08/…
Gelukkig doet Zwarte Piet niet mee ;-} .
friese koemelker
Ik houd niet van de zin:,je moet de kansen pakken, als iets tegen zit of als je last hebt van een maatregel.Maar zuid amerika levert aan de eg. enorme grote vrachtschepen met rundvlees kippenvlees en fruit.Dit als een soort wisselgeld zodat de eg .industrie kan leveren,dit over de hug vande landbouw hier.Als die schepen met mischie wel enigzins dubieuzere produkten als wij hieraan voldoen nu eens niet naar hamburg en le havre varen maar direkt naar rusland zin wij eindelijk eens af van die wonderlijk invoer.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot rusland en canada ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN