Stralingsanalyse door Leven met Straling

Een concurrent voor de Broncorrector?:

Leven met Straling plaatst met succes Floww Health Technologie in koeienstal

Melkveehouderij Maatschap van Vuren uit Leerdam heeft in 2011 een nieuwe koeienstal laten bouwen, naast de verouderde koeienstal. De koeien verhuisden naar de nieuwe stal, maar na verloop van tijd constateerde de maatschap een afname van de melkproductie. De melkproductie liep uiteindelijk terug met 20 %.

De maatschap zocht naar oorzaken maar kon het probleem niet achterhalen, totdat ze bij een lezing van Leven met Straling hoorden over wat elektro- magnetische- en geopatische straling kan veroorzaken bij mensen, planten en dieren.

De maatschap besloot een stralingsanalyse door Leven met Straling te laten uitvoeren in de nieuwe koeienstal. Er werd een hoog geopatisch veld gemeten in de lengte van de gehele stal. (Geopatische velden kunnen veroorzaakt worden door onderaardse wateraders, geologische breuklijnen of gesteente-verschuivingen.)

Enkele dagen na de meting zijn er drie willekeurige koeien getest op stralings-belasting, deze koeien hadden een te hoge belasting. Half november 2013 werd er besloten om Floww Health technologie te installeren in de koeienstal. Na drie maanden werden de koeien wederom getest en hadden geen stralingsbelasting meer.

Wim Van Vuren: “De melkproductie was drie maanden na het plaatsen van de Floww apparatuur weer op het oude niveau, maar ook gedroegen de koeien zich rustiger, zijn er minder klauwproblemen geconstateerd en heeft de vacht meer glans. Een fantastisch resultaat waar wij meer dan tevreden over zijn.”

Meer: levenmetstraling.nl/actueel/nieuwsbrief-mei-2014/

Laatste  |  

Reacties

Farmer_
Dat is ongeveer dezelfde werking van een broncorrector(als het werkt).
casev
Klinkt allemaal vrij ongrijpbaar. Maar in Canada begrijp ik, is het eerste wat ze doen bij de bouw van n nieuw stal is kijken naar die 'aardstralen' en waar om dus wel of juist niet te bouwen
aldert
Maar .... is ie ook goedkoper ?
Antbo
Farmer was misschien nog iets om uit te proberen
op website staat 90 dagen niet tevreden geld terug
levenmetstraling.nl/floww-producten/
Farmer_
Heb net gegoogled, als het adres klopt en waar die stal ongeveer nu staat, is die niet vrij, een groot veld en idd in die oude stal zit vrijwel niets.
aldert
@Farmer_welk adres heb jij gevonden? hoogeind 3 ? ik zie daar maar 1 stal.
+1
Antbo
@aldert
als je op Street View kijkt dan zie je dat ze rechts aan het bouwen zijn
Dennis Bruggeman
@aldertAls aanvulling op het artikel kan ik u melden dat er een oude "uitloop"stal bij Van Vuren op het land staat en ernaast een nieuwe stal is gebouwd. De koeien in de nieuwe stal komen niet meer buiten. In de nieuwe stal hadden de koeien last van straling.
+1
Cornelis
Ik heb een broncorrector gehad en was heel blij dat ie weer weg was.
MBTrac1100
waarom? kostte hij teveel geld of werkte het bij jouw niet goed? ik hoor alleen maar positieve verhalen ervan.
Cornelis
Het ding deed hele vreemde dingen. Er rondom heen bleef de grond altijd nat om maar eens wat te noemen. Niet best.
Farmer_
Zo ken ik er nog een paar.
Antbo
Niet alleen de geopatische velden zijn de slecht
melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/67045/
Heb verslag binnen
via het elektriciteitsnet krijg ik 1200mV of 1,2V/m aan vuile freqenties binnen (is momentopname)en dit zonder dat er zelf verbruik was , normaal mag dit maar rond de 30mV zijn
de meeste andere bevindingen zijn te lezen in link
Farmer_
En nu?, moeten ze er wat aan veranderen.
+1
Antbo
het probleem is dat er geen wetgeving rond is (of ik weet het niet en ze zullen het mij niet zeggen )
het probleem moet je zelf oplossen filters plaatsen die de vuile freqenties eruit halen
Antbo
en zo een meter aanschaffen
vitalitools.nl/nl/stetzer/…
+1
paul1
er is overal straling : 3g 4g wifi enz
Dennis Bruggeman
Als aanvulling op het artikel kan ik u melden dat er een oude "uitloop"stal bij Van Vuren op het land staat en ernaast een nieuwe stal is gebouwd. De koeien in de nieuwe stal komen niet meer buiten. In de nieuwe stal hadden de koeien last van straling. Mocht er genoeg belangstelling zijn dan kunnen wij vrijblijvend een lezing geven omtrent het onderwerp straling en welke oplossingen wij kunnen bieden.
JohnFr
OK ,ja graag met plezier!!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melkveehouderij , stal , koeien , belasting , melkproductie , bouwen , broncorrector , klauwproblemen , straling , aardstralen en meten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
180