Nieuw melkveebedrijf met houten gevels

De rivier de Maas zorgt ervoor dat het bedrijf van de familie Fuchs moest verhuizen naar een nieuwe locatie. Op 1,5 kilometer afstand is een geheel nieuw bedrijf gebouwd. Opvallend zijn de houten gevels, dit was een eis van de welstandscommissie die bij zo'n grote stal graag een uitstraling zag die zo veel mogelijk opgaat in de omgeving.

Laatste  |  

Reacties

ricardo
Het geld druipt er af!! mooi als je zo kunt bouwen.
+1
david2
Quote:
@ricardo: Het geld druipt er af!!
welstandcommisie maakt het niets uit wat het kost je hebt het maar te doen en anders bouw je maar niet, zo is het in dit fijne land nu eenmaal
+1
casev
Ziet er netjes uit. Z'n inspiratie in duitsland opgedaan denk ik
meelezer10
Keurig kan weer een hele poos vooruit. wat me wel opviel dat er alleen maar witkoppen in de ziekenbox liepen. ik dacht dat die nooit ziek waren. 😄
cs-agrar
jij ziet waarschijnlijk ook wit als je ziek bent 😉
jan 1
Had het dak wat aan de hoek vd stal hangt er ook maar afgelaten,wordt een x met een vracht stro meegenomen:)
Welstand is hier afgeschaft,ze waren meer voor zich zelf bezig als voor de burger....
Bij zo,n mooi bedrijf had het huis ook wel wat meer uitstraling mogen hebben,voor de rest mooi bedrijf.
avondrood
Mooi bedrijf. Ruim opgezet. Zelfs voor de hond is een oplossing bedacht.
oldhuus
Mooi bedrijf, maar die welstand spoort niet, damwand, hout, damwand, maak dan alles hout zoals die schuur, het huis symmetrisch, maar naast zo'n hoogspanningsmast maakt dat ook niet uit.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot stal , melkveebedrijf , straling en verhuizen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
38