DOCHTERGROEPJES en VEKIS SPRINGSALE in Nunspeet

Het was echt spring mooi zonnig lenteweer en in een paar megatenten konden en de drie dochtergroepjes en de veilingdieren en daarnaast uiteraard een fraai uitgedoste salearena etc. in nunspeet bij Van Engelen KI Service.

We hebben alleen de dochtergroepjes voor u bekeken: de jongste drie waren roodvellige dikkerige pinkjes van Crime Time dan drie mooibonte Restylervaarzen goed geuierd iets beknopt maar redelijk korrekt en de eerste dochtergroep hier te lande gepresenteerd door AI Total: van ven dairy WONDER, die voorlopig zn naam nog geen eer aan doet weinig uniforme vaarzen, met voorop een fraaie zwarte van Twin Dairies uit Dalen en verder vijf nogal verschillende vaarzen veelal donker van kleur met deels wel capaciteit, maar wenig melkuitstraling en deels correcte uiers en rommelige benen en dito uniformiteit.

Salesmanager Roelof Dekker vertelde te hebben gekozen uit 100 stuks welnu dit resultaat is niet verbluffend we zijn benieuwd naar zn verervingscijfers................

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot dieren , dochtergroep , dairy , fokveedag , straling en ki samen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
44