De nieuwe grote Ford Transit komt!

Ford is de laatste jaren in een razend tempo haar complete bedrijfswagenprogramma aan het vervangen en direct maar even globaliseren. De grote besteller, die in de klasse van de Mercedes-Benz Sprinter valt, heeft duidelijk Amerikaanse trekjes. Zoals de meeste Ford busjes luistert ook deze naar de naam Transit. Nancy Koppens kwam er vandaag een aantal op transport tegen op de ring van Antwerpen, van haar mocht ik deze foto?s gebruiken.

Deel dit artikel

Reacties

JD6930
Echt mooier worden ze er niet op! Ik ben dan ook de kleintjes gewend, maar vindt vooral een model dat denk 2008 - 2009 sowieso in productie was heel mooi.

(heb in 2009 met een Hertz Ford Transit met school naar Berlijn gereisd en terug, Hertz houdt de busjes/auto's nooit langer dan een bepaalde kilometerstand, het waren vrij nieuwe)
erik9831
Vanaf deze zomer komt de concurrentie ook met een nieuw model ... de nieuwe Renault Trafic. Samen weer met Opel.

Toch ben ik blij dat ik nog het huidige model heb. Deze is wel iets beter afgewerkt, maar het model staat mij zo niet aan.

Alex Miedema
De Trafic/Vivaro is een (gewichts)klasse lager he? De Transit waar die de concurrentie mee aangaat is al een tijdje op de markt.
orangpower
Geef mij maar de nieuwe sprinter, veel mooier
erik9831
@Alex Miedema Bwa, op zich zijn ze toch niet echt groter als een Trafic.

Deze is nu wel een grote versie waar er over gesproken word.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot bestelbus ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN