Winterspelen Rusland

Hebben jullie het ook helemaal gehad met dat gezeur over de Homo-rechten in Rusland? Ik ben helemaal klaar met dat vingertje van onze BN-Homo's op elk uur van de dag Bah wat een gezeur!!
Stel je voor als de spelen in China worden georganiseerd en wij hebben net een goede export opgebouwt om de miljoenen babytjes van melkpoeder te voorzien.
Dan moet je er toch niet aan denken dat Gorden of Albert China gaat bekritiseren over mensenrechten laat staan de homo-rechten

Deel dit artikel

Reacties

flyingrussian
Ach.. zolang er in Nederland of zelf Europa of zelfs Amerika net zulke erg dingen gebeuren moet je maar afvragen of we dat vingertje niet eens omlaag moeten doen. goed of fout bemoei ik me niet mee maar
pa
Zie je wel dat de centjes ALTIJD winnen??
+3
jan is hobbyboer
Als het enige principe in je leven geld verdienen is moet je in amerika gaan wonen. Ik ben blij dat we het in Nederland allemaal wat beter hebben geregeld dan daar in Rusland, niet alleen wat betreft homorechten. Het is toch gewoon een achterlijk land dat toevallig veel geld heeft (heel oneerlijk verdeeld bij een paar mensen) omdat het bulkt van de grondstoffen. En daarom knijpt de handel/regering een oogje dicht, zo werkt het nu eenmaal in de wereld, ik ben ook niet naief.

Maar ik vind het een goede zaak dat Greenpeace en de Gordons van deze wereld daar hun mening over hebben. We leven in een democratie en daar mag iedereen gelukkig zeggen wat ie wil. Dat vind ik een mooie uitvinding. Anders was ik hier op dit forum ook allang kopje kleiner gemaakt.
+1
pieta
Quote:

Jij bedoelt diezelfde Gordon die de hele wereld over gegaan is met zijn misplaatste grap over een afhaalchinees nummertje 39? Laat die meneer nou geen voorbeeld zijn. Dat is toch wel veel te veel eer voor hem. Neem dan een homo met fatsoen als voorbeeld.
jan is hobbyboer
@Pieta: ik ben absoluut geen fan van Gordon, zijn 'humor' is niet mijn humor. Maar ik vind ook niet dat iedereen zulke zere teentjes moet hebben, wat is er nu erg aan een grap over een boer, moslim of chinees. Alleen vind ik zijn grappen vaak misplaatst, maar dat is smaak. Ik vind bijvoorbeeld Theo Maassen weer hardstikke grappig terwijl veelchristelijke mensen dit ook nix zullen vinden
flyingrussian
Quote:
@jan is hobbyboer: ls het enige principe in je leven geld verdienen is moet je in amerika gaan wonen. Ik ben blij dat we het in Nederland allemaal wat beter hebben geregeld dan daar in Rusland, niet alleen wat betreft homorechten. Het is toch gewoon een achterlijk land dat toevallig veel geld heeft

@JAn is hobbyboer dus je bent er regelmatig geweest en weet precies hoe het zit daar? Idem voor Amerika? Altijd mensen van horen zeggen dat ze zo praten.
Farmer_
Ken iemand die ook in Canada heeft gemolken, woond nu ook in DLD, hij zit ook veel die kant op rusland/oekraine(hij is de man voor milkrite eu), zie weleens wat foto's van hem op facebook, is best intressant daar, worden nu ook grote moderne stallen gebouwd.
jan is hobbyboer
@FlyingRussian: ja ben ooit bijna een jaar in USA/Canada geweest, ben compleet afgebrand op de oppervlakkige alleen om geld draaiende mentaliteit daar. Het maakt daar niet uit of je een goed of slecht mens bent, alleen je bankrekening bepaald je status. Geen wonder dat de Van Bakeltjes daar naar toe getrokken zijn.
Rusland ben ik inderdaad nooit geweest, maar hoor wel verhalen van mensen die daar voor zaken zo nu en dan naar toe moeten. Daarnaast is het oostblok en verder natuurlijk gewoon armoede met alle bijbehorende toestanden en criminaliteit. Rusland heeft daarbij nog een bijzonder corrupt politiek systeem. Als je dat allemaal niet erg vind is best, maar ik vind het helemaal nix. zoals gezegd als je je je ogen sluit voor alles buiten het boeren zal het misschien wel gaan, maar er is in mijn ogen meer op deze planeet te halen dan alleen achter 1000 koeien aan lopen.
flyingrussian
@jan is hobbyboer

Dus alle misstanden in Nederlandse politiek is normaal. Een niet gekozen EU president is vb van democratie? Denk je nu echt dat alles heilig is in NL/EU? Spiegel voor houden en dan misschien commentaar geven.
jan is hobbyboer
@flyingrussian
Nee natuurlijk is in Nederland niet alles OK. We zijn allemaal wilden met een dus sausje beschaving. Maar toch heb ik het idee dat dat sausje in Nederland wel wat dikker is dan in Rusland. Dat is gewoon rauw roof kapitalisme. Heb je je wel eens afgevraagd waar die dikke stallen van gebouwd worden in een land waar de meeste mensen op het platteland nauwelijk basisvoorzieningen hebben. Maar blijkbaar ben jij erg gelukkig in Rusland. Ik ben blij voor je, maar ben toch blij dat wij Rutte hebben (hoewel ik hem ook helemaal nix vind) en jij Poetin en niet andersom.

Maar om even terug te komen op het onderwerp. Die door de staat gecultiveerde homo-haat slaat in mijn ogen nergens op.
flyingrussian
@jan is hobbyboer

Jan tuurlijk weet ik wel hoe dat gefinancieerd is. weet ook dat het niet heilig is. Maar zoals ik het zie soms is dat daar kan je vrije publieke deze zaken zien, waar het in Europa stiekum in de achterkamers gebeurd. Net waar je de voorkeur bij hebt.
flyingrussian
Farmer die worden er al een paar jaar gebouwd, nadeel is dat ze vaak te groot in 1 keer willen en daarbij niet altijd de volledige kennis hebben.
flyingrussian
Foto van 1 van de 4 stallen op een project in Rusland.
flyingrussian
Foto van de eigen opslag en krachtvoerfabriek

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot rusland , china , melkpoeder en export ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2