Bzv column

Voor de gene die deze (erg grappige) columns nog niet kennen:

facebook.com/rickeversbzv/

Het thema van vandaag was overduidelijk water. Wim ging met zijn dames een meertje in, Jos spoot zijn meiden nat met de hogedrukspuit, Aletta zocht zelfs de zee op en bij Gary Barlow kwam het water vooral uit de lucht. Alleen bij Johan kon ik geen water ontdekken. Ingrid en Ingrid gingen namelijk kalfjes vangen en trekker rijden. Johan, romanticus pur sang, vond echter dat drie teveel was en gooide er halverwege een Ingrid uit. Daarna liet-ie de dames zien dat hij driekwart van heel Denemarken bezit. Logisch dat je dan geen tijd hebt om je bestek netjes in de la te leggen.

Bij Wim zag ik tot mijn grote schrik dat Wim zelf de grootste borsten had. Ik vond het bovendien erg veel wit vlees zo op de zondagavond, maar goed, als ze maar genoten hebben. Na het badderen, plukten ze hun eigen groente bij elkaar in Wims moestuin, die qua oppervlakte te vergelijken is met drie keer de Veluwe. De jakoezievrouw wilde graag van die grote sappige vleesdingen, maar Wim besloot (godzijdank) zijn broek aan te houden. Omdat de Kilimanjaro-man zijn personeel een avondje vrij had gegeven, moesten de dames zelf koken. Erg veel haast om aan tafel te komen had de reus niet, maar de waxinelichtjes maakten veel goed.

Bij Aletta gebeurde er twee bijzondere dingen: ze ontspande en ze ontdooide. Na het slachten van een haan ('op de meest humane wijze') gingen ze zowaar samen een dagje uit. De twee homo's smeerden uiteraard elkaar in en Aletta vond het best. Patrick niet. Hij voelde zich het derde wiel aan de wagen. Lijkt me trouwens geen punt. Het derde wiel draait altijd lekker mee. Het vijfde wiel is veel erger. Eenmaal terug op de boerderij deed de hopman een alles-of-niets-poging: gitaar spelen bij het kampvuur. Daar wordt iedere vrouw wild van. En geloof het of niet, hij had zowaar een gevoelige snaar geraakt. Aletta zei dat ze 'wel iets voelde'. Ze zei het uiteraard weer met de uitstraling van een dooie haan, maar vooruit. Het begin is er.

Dan meneertje van-een-mooi-bord-kun-je-niet-eten. Dat is er eentje om in de gaten te houden hoor. Die weet al vanaf het begin dat hij voor blond gaat. Maar toch nog even een Miss Wet Overall Contest houden met zijn hogedrukspuit en vervolgens ook nog bij het meisje met de bril zijn Franse ego strelen door te vragen of ze iets voor hem voelt. Gewoon eerlijk zijn Jos, gewoon zeggen dat je bij nader inzien toch liever van een mooi bord eet. Dat neemt niemand je kwalijk.

En Gary. Arme Gary Barlow. Daar zat ie, als een zoutzak achter het stuur van zijn grote Amerikaanse bak terwijl hij een blauwtje liep bij de notenmanager. Judith is er klaar mee. Heeft inmiddels gezien wat wij al vele uitzendingen gezien hebben: met een zak amandelen kun je nog een beter gesprek hebben dan met Gary, een pinda heeft meer inhoud en een pistachenootje straalt meer seks uit. In zijn laatste poging er nog iets van te maken, vroeg Gary of ze wat leuks wilden doen. Hij hoopte dat Judith zou voorstellen om in bikini zijn auto af te soppen, maar het werd een tochtje naar een wegrestaurant waar ze zwijgend chocomelk dronken. Het weer was in Canada beter dan de sfeer. En met onophoudelijke plensregen zegt dat genoeg. Hij had wel een jaloersmakende grote werkbank trouwens. Maar wat heb je er aan als je gereedschap in de broek blijft. Arme Gary.

Tot volgende week!
-----
Meer lezen van deze schrijver? Volg ook de zaterdagcolumn op www.rickevers.nl

Reacties

casev
5 jan:

Ja jongens, kom op zeg. Wat moet ik nou met deze uitzending. Is dit een datingprogramma of een klusprogramma? Die Aletta bijvoorbeeld. Doet nul moeite om haar mannen te leren kennen. Werken, werken, werken. Als er iemand jarig is op die kinderboerderij van haar, mag hij even op de stoel staan en komt er zowaar taart, maar daarna moet er snel weer gewerkt worden. Aletta wilde Patrick nog wel graag laten zien hoe ze yoghurt maakt, maar ook daar kwam weinig erotiek aan te pas. Patrick wilde eigenlijk liever Aletta laten zien hoe hij altijd yoghurt maakt. Koen werd ondertussen sikkeneurig van al die afstandelijkheid en vroeg om een privégesprek. Hierin werd alles duidelijk: Aletta wordt gewoon niet zo snel verliefd.

Bij boer Johan vind ik het altijd een beetje lijken of ze in een tijdelijke bouwkeet zitten. Toch schijnt het echt zijn huis te zijn. Johan zelf zat trouwens de hele uitzending onderuitgezakt in een stoel met een vliegenmepper in de hand. Wat een woestaantrekkelijke seksgod is die man hè. Toen één van zijn 'vrouwen' vertelde dat de wc verstopt zat, besloot hij toch maar eens in de benen te komen. Dit tot grote opluchting van Ingrid: 'Ik hoef geen luxe, maar ik vind het wel fijn als het allemaal een beetje functioneert.'

Gary Barlow heeft met de week meer weg van een seriemoordenaar. De voormalige frontman van Thake That schiet goed, loopt de godganse dag met een boevenmuts op zijn kop, stuurde iemand naar huis met 'Nou doei' en checkte vervolgens meteen of zijn pooierbak in de garage het nog deed. Ik snap die dames niet. Neem Judith, het knappe notenmeisje. Die kan met zo'n uiterlijk iedere zaterdagavond een andere man aan de noten voelen. Waarom valt ze dan in godsnaam op iemand die het geluid van 20.000 kippen een 'gezellig geluidje' vindt.

Bij Wim kan ik eigenlijk niet wachten tot die jakoezievrouw weg is. Wim zelf ook niet, denk ik. Toen ze even met z'n tweetjes waren en de jakoezievrouw over gevoel wilde praten, gaf Wim de voorkeur aan een biologielesje. De andere twee dames zagen ondertussen grote trossen bananen hangen en vroegen zich hardop af of dat nou bananenbomen waren. Wim is sowieso wel een beetje klaar met het domme geouwehour van die vrouwen, gezien zijn antwoord op de vraag: 'Waar gaat de zon onder?' Wim: 'Daar, net als gisteren.' Wim verlangt terug naar een leven met alleen zijn slaven. Die zeuren niet en maken bovendien gewoon een omelet voor je als je daar om vraagt.

Jos is er natuurlijk al lang uit. Eigenlijk al meteen toen hij die blonde met die tieten voor het eerst zag. Voor de vorm speelt Jos het spel nog mee, maar in gedachten woont hij al met Leonie als god in Frankrijk. Heerlijk samen kalfjes ter wereld brengen en baarmoeders in koeien terugdrukken. Liefde is... samen met een vuist in een koe.

Tot volgende week!
-----
Meer lezen van deze schrijver? Volg ook de zaterdagcolumn op www.rickevers.nl
+1
pa
Ook bij columnschrijvers komt het voor dat ze lomp en onbehouwen zijn.
meelezer
Ik mis nog wat in deze column. nl:
* 2 mooie vrouwen en Jos laat alleen de trekker soppen.
* niet benoemd maar wel bedacht kalverliefde in Denemarken

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot water , canada , melk , boerderij , denemarken , bank , bzv , personeel , straling en vrouw ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
79