Sleepvoet ombouwen

hallo,
zou je een sleepvoetbemester kunnen ombouwen/vermaken zodat hij in 2014 nog wel gewoon gebruikt kan worden, door er bijvoorbleeld een mes of schijf voor te zetten?
maar heb je dan wel zat druk om dat schijf/mes de grond in te krijgen door de parallellogram?

Deel dit artikel

Reacties

steyrTom
Ik denk dat, dat niet mee zal vallen.
mike_v
Als je met een parallellogram werkt en je hebt niet genoeg druk kan je er gewoon een (sterkere) veer tussen de juiste hoeken te plaatsen lijkt me.
Fendt926Driver
voor wat ik hoor van de aid is het resultaat van bemesten doorslag gevend bij wel of niet bekeuren.
een sleepvoet die prachtig bemest zullen ze niet bekeuren. een zode bemester die er (heel) veel mest boven op knoeit des te meer
gypCaseXL
Ze moeten gewoon bovengronds bemesten weer invoeren. Het is niet voor niks dat je in Duitsland NIET mag injecteren. Meerdere onderzoeken hebben uitgewezen dat dat schadelijker is als injecteren.

Maar ja, dan gaat de overheid voor gaas. Omdat de onderzoeken die ze gebruikt hebben des tijds niet juist waren, of niet toereikend genoeg. En dat wil de overheid natuurlijk voorkomen.
_adams
nl.kapaza.be/antwerpen/…?
Wij hebben een bemester te koop staan dat is mischien gemakkelijker 😄
hoest
Verschilt per merk bij joskin kun je er zo schijven bij voor bouten. Bij slootsmid schijnt de constructie te ligt te zijn andere merken geen idee
Mielmonteur


Hebben wij ook gedaan bij onze slootsmid
fendt-412
boerderij.nl/Home/Nieuws/…

Zo zie je maar weer, je kunt weer niet vertrouwen op de politiek.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0