NMV stoort zich aan deal LTO met Deutsche Bank

De positieve geluiden vanuit LTO maken dat het er op lijkt dat de problemen ontstaan door acties van de Deutsche Bank opgelost zijn. De Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) maakt echter duidelijk dat er nog niets opgelost is. 'De boeren hebben alleen een wollige brief gehad.'

Deel dit artikel

Reacties

Grasbaal
Een mooie deal lijkt mij:

Boeren en tuinders die klant zijn bij Deutsche Bank krijgen niet te maken met een gedwongen vertrek bij deze bank. Ze worden ook niet geconfronteerd met boetrentes, tenzij ze zelf andere keuzes maken. Dit zei voorzitter Albert Jan Maat van LTO Nederland op 24 april in het radio programma ‘Drenthe nu’ van RTV Drenthe.

Maat zei in de uitzending dat LTO inmiddels drie gesprekken heeft gevoerd met de raad van bestuur van Deutsche Bank. De bank heeft toegezegd dat, wanneer een lening van een boer of tuinder afloopt en de ondernemer geen financiering bij een andere bank kan krijgen, Deutsche Bank alsnog het krediet verlengt. De bank blijft dan gewoon beschikbaar, aldus Maat.

Bron: nieuwsgrazer.nl/SIVs/ItAy/

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot lto , nmv , melkveehouders , bank en deutsche bank ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0