K.I Kampen boekt recordomzet

Dankzij een record omzet van 35.750 inseminaties met Big Winner heeft K.I Kampen een recordomzet geboekt in 2012. Het marktaandeel is gestegen naar circa 7 procent. Big Winner is een gehaltenverererver ( met name vet) en heeft een NVI cijfer van 208. Hij scoort zeer hoog voor levensduur, 702 dagen.

Deel dit artikel

Reacties

gerrie-hul
Zo zie je maar dat een kleine k.i zonder poes pas ook sterk kan zijn
+5
oldhuus
Heb inmiddels ook een voorraad big winner in het vat zitten, Kampen kan blijkbaar gewoon een beste stier leveren zonder GSO-bloed en zonder dat ie gelijk 30-40 euro moet kosten. En showkoeien hadden we al genoeg.
trekbek
ki die doet wat ze moet doen,Benneton lijkt trouwens ook niet verkeerd
pieta
Is dat niet een kledingmerk ofzo?
noordhollander
hopelijk zijn hun banden met crv niet al te strak dat zijn geldverdampers met al hun kunsten en buitenlandse ondernemingen waar de nederlandse klanten alleen extra kosten hebben buitenlandse fokprograma's hebben nauwelijks of geen waarde voor de hollandse programma's
gerrie-hul
Noordhollander laat crv eerst maar het nrs loslaten om een beetje objectief over te komen Lijkt me wat crv veel verstandiger maar tja dat begrijpen ze daar niet

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot levensduur en 2012 ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN